linkedin Lokalvård som ger ditt företag Vardagsfrid | Vardagsfrid

Lokalvård

Vardagsfrid utför lokalvård som en del av vårt företagsstäd i Stockholm, Uppsala, Västerås och Norrtälje. 

Vill ni anlita hjälp med lokalvård?

Vi på Vardagsfrid är specialister på just städning och lokalvård och vi tar oss an såväl stora som små ytor. Med många års erfarenhet och över 70 kompetenta medarbetare hos oss kan du lita på att få ett väl utfört städjobb när du anlitar oss, och givetvis lämnar vi aldrig något åt slumpen. Välstädade rum och ytor gör mycket för det upplevda intrycket och känslan, och när det handlar om gemensamma ytor som exempelvis en arbetsplats blir det extra viktigt – inte minst för arbetsmiljön. Detsamma gäller till exempel trapphus, som bidrar till det första intrycket av fastigheten för besökare.

Fördelen med att anlita oss på Vardagsfrid för lokalvård är att vi har det som krävs för att ta oss an de större uppdragen, där vi alltid tar hänsyn till de unika behoven och miljöerna i varje uppdrag. Samtidigt är vi ett personligt företag och vi är måna om att ha en bra relation med dig som kund för att på så vis kunna hålla ett långsiktigt samarbete. Dessutom är vårt städsystem helt ergonomiskt, miljövänligt och ekonomiskt, vilket gynnar både er, oss och samhället på flera plan.

Lokalvård med kollektivavtal

Vi utbildar alla våra städare från grunden, vilket gör att vi kan fokusera på hjärta och själ snarare än erfarenhet i vår rekryteringsprocess. Alla anställda hos oss omfattas av kollektivavtal, för vi är övertygade om att när den anställde är trygg och trivs med sitt jobb ger det förutsättningarna för en så väl utförd städning som möjligt.

Miljö, kvalitet och omtanke står högt i fokus hos oss och genomsyrar hela vår verksamhet – allt från vårt arbetssätt till resultaten ute hos våra kunder. Oavsett hur dina städbehov ser ut är du alltid välkommen att kontakta oss för lokalvård i Stockholm. Vi kan skräddarsy ett upplägg som passar dig som kund, enligt den städfrekvens du önskar.

Miljöcertifierad lokalvård

Vardagsfrids lokalvård är miljöcertifierad och utövar Svanenmärkta städmetoder för lokalvård. Utifrån era kvalitetskrav och behov upprättas en effektiv lokalvård för era lokaler. Kundunik och effektiv lokalvård erbjuds mot offert.

Med bred erfarenhet i spektrumet från hygienkraven i laboratoriemiljö till stora kontorsmiljöers krav på tillhörande logistikutmaning och helhetsservice städar vi behandlingshem, skolor, förskolor, butiker och privata hem. Vi är er rådgivande kompetenspartner inom hygien. Vardagsfrids många års erfarenhet av lokalvård i Stockholm från tusentals kunder säkerställer att din förväntan och återkommande leverans blir uppskattad.

Svanenmärkning och klimatpositivt avtryck

Som Svanen-certifierad partner driver vi våra kunders längtan att bli klimatpositiva. Med rådgivning inom Svanenmärkta städmetoder ökar vi kundernas livslängd på golv och klimatpositiva åtgärder för att skapa effektivt underhåll av lokalerna.

Vardagsfrids lokalvårdstjänster:

 • Underhållsstädning
 • Storstädning
 • Fönsterputs
 • Mattvätt
 • Golvvård

Vardagsfrid tillhandahåller även:

 • Frukt
 • Dryck
 • Entrémattor
 • Gardintvätt
 • Blommor
 • Borttransport av emballage
 • Vaktmästeritjänster

Vanliga frågor

Hur betalar jag för lokalvården?

Du kommer löpande att få fakturor från Vardagsfrid med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. Betalning sker i efterskott, dvs månaden efter.

Har Vardagsfrid kollektivavtal?

Ja, självklart så har Vardagsfrid kollektivavtal för alla anställda.

Är er personal anställd?

Ja, alla våra medarbetare är anställda hos Vardagsfrid AB. Vi arbetar inte med inhyrd personal.

Är er personal försäkrad?

Ja, vi har försäkring för våra medarbetare under tiden de arbetar.

Gör ni några kontroller av personal innan ni anställer?

Innan vi anställer nya medarbetare gör vi utdrag från Polisens belastningsregister. Vi har också andra rutiner vid anställning för att upplägget till dig som kund ska bli tryggt, t ex att ta referenser och låta medarbetarna skriva under sekretessavtal.

Bli kontaktad

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp