Städfirma Södermalm

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård på Södermalm. Vill du ha en skinande ren vardag? Anlita Vardagsfrid på Södermalm för ett bekymmersfritt liv.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma på Södermalm?

Trygg och effektiv städfirma i Stockholm Södermalm med lång erfarenhet i branschen. Få sinnesfrid med Vardagsfrid idag!

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Skräddarsydd städning på Södermalm

Vår erfarna städpersonal på Södermalm är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

stadfirma-stadtjanster-hemstadning-stadspecialister (1)

Tjänster vi erbjuder på Södermalm

Här finner du en brokig mix av kulturella influenser, trendiga caféer, vintagebutiker och ett levande nattliv som ger stadsdelen en egen unik karaktär. Men Södermalm är också hem för grönområden som Tantolunden och Monteliusvägen, där du kan njuta av fantastiska utsikter över staden och Mälaren.

För dig som bor på Södermalm, erbjuder vi många olika lösningar för att just ditt hem ska bli skinande rent.

Stadspecialist-stadning-badrum

Lokalvård på Södermalm

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

fonsterputs-stadspecilist-fonsterskrapa

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning på Södermalm

För hemstädning på Södermalm med hög kvalitet och trygghet, välj oss på Vardagsfrid. Vi är ett städföretag med säte i Sundbyberg som erbjuder hemstäd i Stockholm med omnejd. Vi är specialister på schemalagd hemstädning och vår policy är att alltid erbjuda god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan våra städare och kunder. Våra ledord är service, ansvar och kvalitet!

Vi på Vardagsfrid vet hur stressig vardagen kan vara. Vi vill därför hjälpa våra kunder att få ihop sitt livspussel och ta över den delen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård på Södermalm

Letar ni lokalvård på Södermalm? På Vardagsfrid erbjuder vi lokalvård för alla företag, stora som små. Vi är specialister på miljövänlig städning och använder enbart Svanenmärkta produkter. När ni anlitar oss kan ni känna er trygga då vi arbetar efter checklistor och rutiner för att säkra kvalitet och noggrannhet. Alla som arbetar för Vardagfrid har kollektivavtal, vilket innebär en trygg och säker arbetsplats för våra anställda. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er med era lokalers behov.

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal