Städfirma Södermalm

Städfirma på Södermalm. Boka hemstäd, kontorsstäd eller lokalvård.  Med Vardagsfrid som er städfirma är ni i trygga händer.

Städfirma Södermalm

Varför välja oss som städfirma i Södermalm?

Trygg och effektiv städfirma i Stockholm Södermalm med lång erfarenhet i branschen. Få sinnesfrid med Vardagsfrid idag!

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning på Södermalm

För hemstädning på Södermalm med hög kvalitet och trygghet, välj oss på Vardagsfrid. Vi är ett städföretag med säte i Sundbyberg som erbjuder hemstäd i Stockholm med omnejd. Vi är specialister på schemalagd hemstädning och vår policy är att alltid erbjuda god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan våra städare och kunder. Våra ledord är service, ansvar och kvalitet!

Vi på Vardagsfrid vet hur stressig vardagen kan vara. Vi vill därför hjälpa våra kunder att få ihop sitt livspussel och ta över den delen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård på Södermalm

Letar ni lokalvård på Södermalm. På Vardagsfrid erbjuder vi lokalvård för alla företag, stora som små. Vi är specialister på miljövänlig städning och använder enbart Svanenmärkta produkter för vår loaklvård. När ni anlitar oss kan ni känna er trygga då vi arbetar efter checklistor och rutiner för att säkra kvalitet och nogrannhet. Alla som arbetar för vardagfrid har kollektivavtal, vilket innebär en trygg och säker arbetsplats för våra anställda. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er med era lokalvårdsbehov.

Läs mer om lokalvård