Kontorsstädning - ökad trivsel på jobbet

Förbättra ditt bolags prestation med bekymmersfri lokalvård. Kontorsstädning handlar inte bara om att städa och hålla rent, utan även hur man kan göra det så smart och effektivt som möjligt under tid. Med vår balanserade underhållsplan för kontorsstäd hjälper vi med underhållsstädning, golvvård, storstädningen, entrémattor, fönsterputs, desinficering, möbeltvätt av t.ex kontorsstolen, bortforsling av återvinningskärl samt tvätt av gardiner och textilier.

Vi på vardagsfrid har 10 års erfarenhet av kontorsstädning och lokalvård. Som specialister på kontorsstädning och lokalvård tar vi oss an allt, såväl små som stora ytor. I dagsläget har över 150 kompetenta medarbetare så du kan lita på oss när det gäller ett väl utfört städjobb där vi inte lämnar något åt slumpen. En bra arbetsmiljö är A och O för att trivas på arbetsplatsen och välstädade rum och rena ytor tillför just det.

 

Boka kontorsstädning

Lokalvard-kontorsstolar

Kontorsstädning med Vardagsfrid

Med Vardagsfrids erfarenhet av kontorsstädning utför vi er kontorsstädning bekymmersfritt. Med rätt arbetsmetod, rutin och miljöriktiga städmedel blir städningen effektiv med ett bra slutresultat.

Varje kontor är unikt i belastning, bemanning, storlek och typ av användande. Vardagsfrids erfarenhet av kontorsstädningsuppdrag mellan 100 till 5000 kvadratmeter gör att vi kan säkerställa en kostnadseffektiv kontorsstädning hos er utifrån era behov.

Kundunik utifrån belastning, antal anställda och användning av ytorna. Efter behov erbjuder Vardagsfrid ett antal tjänster inom kontorsstäd och lokalvård. Tjänster som erbjuds är – underhållsstädning, golvvård, storstädningen, entremattor, fönsterputs och desinficering.

Lokalvard-foretagstjanster (1)

När du köper kontorsstädning av Vardagsfrid

 • Auktoriserad Serviceentreprenör med kollektivavtal
 • Svanenmärkt städtjänst
 • Utbildad personal för kontorsstädning
 • Arbetsledning på svenska
 • Hygienteknisk städning som minskar sjukfrånvaro

Boka kontorsstädning

Skaka-hand-vardegrund-Stadtjanst (1)

Utöver kontorsstädning

Utöver kontorsstädning erbjuder vi ytterligare kontorstjänster för att skapa bekymmersfri produktiv personal. Både för de som jobbar, men även de som upphandlar avtalet.

 • Rengöring och påfyllning av kaffemaskin
 • Fruktkorgar
 • Dryck
 • Blommor
 • Vaktmästeritjänster
 • Borttransportering av emballage
pexels-nicola-barts-7937505 (1)

Hur blir jag kund?

computer-tv-svgrepo-com

1. Kontakta oss

Första steget mot kontorsstädning är att du tar kontakt med oss med dina behov. 

person-female-svgrepo-com (1)

2. Behovsanalys

Vi bokar in ett möte där vi kan genomföra en behovsanalys. Detta möte ger oss möjlighet att träffa er personligen, diskutera era specifika behov och önskemål samt inspektera lokalerna som ska städas. Då kan vi förstå era krav och utforma en skräddarsydd städlösning för er.
paper-svgrepo-com

3. Offert och avtal

Efter behovsanalysmötet kommer vi att ta fram en offert som tydligt specificerar de tjänster vi erbjuder och de kostnader som är förknippade med dessa. 

 
home-svgrepo-com

4. Rent kontor

När avtalet är undertecknat och allt är klart, kommer vi att planera en lämplig starttid för städningen. Vi värdesätter öppen kommunikation och feedback. Vi är lyhörda för era önskemål och kommer att göra justeringar när det behövs för att säkerställa att ni får den bästa möjliga lokalvårdstjänsten.

Bli kontaktad

Hur är det att arbeta hos oss?

"När jag jobbat som städspecialist ett tag, fick jag bli Mentor och utbilda nya kollegor. Det är så kul att se människor växa i uppgiften och bli uppskattade av kunder. När jag ville ta mina sista SFI-kurser och SAS-grund så hjälpte Vardagsfrid till med schemaläggningen. Nu studerar jag på heltid men jag saknar mina kunder."


Glenn
Mentor, Vardagsfrid

Stadspecialist-torka-spegel

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal