<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Städföretag

Om Vardagsfrid

Vardagsfrid är ett städföretag i Stockholm, Västerås, Uppsala, Eskilstuna och Örebro som ger dig sinnesfrid.

Scrolla ned

God kvalitet, noggrannhet och nära kontakt

Ett städföretag med specialister

Städföretaget Vardagsfrid AB är städspecialister och etablerat som ett av Sveriges 20 största bolag inom RUT-tjänster. De snabbt växande avdelningarna för kontorsstädning och hemstädning har gjort Vardagsfrid till ett av Sveriges snabbast växande företag samt belönats med utmärkelser som DI Gasell-bolag 2016, 2017 och 2018. 2019 Utnämndes städföretaget  Vardagsfrid till Mästargasellbolag av DI. Tidigare har bolaget vunnit utmärkelser som Årets Företagare 2015.

Teamets ca 150 medarbetare bemästrar större uppdrag med tillhörande logistik samtidigt som vi har kvar omtanken för varje kunds unika behov och miljö i Stockholm, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Med bakgrund från IT, webb, konsulting och städ beter vi oss inte som ett vanlig städföretag. Processer och rutiner från moderna branscher med hög konkurrens är en självklarhet för oss. Med långsiktighet i våra kund- och medarbetarrelationer grundar vi för en god kvalitet som vi kan var stolta över. Miljömedvetenheten att nå klimatpositiva tjänster är vårt mål, där vi löpande minskar, byter och tar bort kemikalier för att åstadkomma bekymmersfrihet för både kund och planet.

Affärsidé

Vardagsfrid är ett städföretag som levererar bekymmersfrihet samt frigör tid för engagerade medmänniskor och högpresterande organisationer. Detta görs genom inkluderande arbetsintegration och samhällsnytta där kund, organisation och medarbetare tillsammans skapar en arbetsplats där kulturella och språkliga barriärer övervinns.

Städföretagets målsättning

Vision & värdegrund

Vardagsfrids vision är att vara Sveriges ledande partner för hem- och företagsstädning.

Vardagsfrid skapar bekymmersfrihet i hem- och kontorsmiljö genom att öka produktiviteten för de som verkar i kundens miljö. Vi är en värderingsstyrd organisation som driver varje del efter orden:

  • check
    Respekt
  • check
    Ansvar
  • check
    Kvalitet

Din städare – Vår medarbetare

Våra medarbetare är serviceinriktade, noggranna och vi arbetsleder på svenska. Kollektivavtal för all personal är en självklarhet för oss. Trivs man på jobbet så blir man bra på yrket man valt och kunderna uppskattar kvalitén vi håller. Vår branschkompetens ger oss en rådgivande position där vi hjälper kunderna till effektivt underhåll av städytorna. Städföretaget Vardagsfrid erbjuder hem- och företagsstädning i Stockholm, Uppsala, Västerås, Eskilstuna & Örebro.

Integration genom Städföretaget

Vi som team vill skapa sysselsättning för 1500 medarbetare, där de flesta kommer till sitt första svenska arbete och har sitt ursprung från tredje land. För oss är medarbetarens hjärta och själ för service viktigare än läpparnas förmåga att förmedla sitt värde på svenska. Vi utbildar i lokalvård men även i integrationsdrivande frågor såsom svensk tidspassning. Vi prioriterar sökanden som snabbt lärt sig svenska och förstår kundservice.

Genom att vara den första svenska städföretaget att ställa krav på svensk tidspassning, jämställdhetstänk, kundservice osv. blir medarbetaren snabbt en värdefull del av företaget. Vår ambition är att alla som berörs av vårt bolag ska få en gåva i form av svensk erfarenhet, referens från arbetsgivare och trygghet att ta nästa steg i livet för att nå sina personliga mål inom eller utanför bolaget. Att växa som människa är bra för den anställde, bolaget och Sverige.

Så går det till

Städhjälp i Stockholm, Uppsala & Norrtälje städfirma
Hör av dig

Första steget mot städhjälp är att du tar kontakt med oss med dina behov.

Städhjälp i Stockholm, Uppsala & Norrtälje städfirma stockholm
Vi återkopplar

Vi återkopplar till dig så snart som möjligt och säkerställer en analys.

Städhjälp i Stockholm, Uppsala & Norrtälje städfirma stockholm
Få prisuppskattning

Vi ger dig ett pris för hemstäd, kontorsstäd eller övrig lokalvård.

Städhjälp i Stockholm, Uppsala & Norrtälje städfirma stockholm
Städhjälpen kan börja!

Grattis till valet av ett schysst städföretag!

Vanliga frågor

Hur betalar jag för städningen?

Du kommer löpande att få fakturor från Vardagsfrid med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. Betalning sker i efterskott, dvs månaden efter.

Hur bokar jag en uppstartsstädning?

Det gör du under formuläret Boka uppstartsstädning. Där fyller du i en intresseanmälan och sedan kommer vi kontakta dig för att boka in datum. Du binder inte upp dig på något vidare abonnemang genom att fylla i intresseanmälan.

Är er personal anställd?

Ja, alla våra medarbetare är anställda hos Vardagsfrid AB. Vi arbetar inte med inhyrd personal.

Är er personal försäkrad?

Ja, vi har försäkring för våra medarbetare under tiden de arbetar.

Gör ni några kontroller av personal innan ni anställer?

Innan vi anställer nya medarbetare gör vi utdrag från Polisens belastningsregister. Vi har också andra rutiner vid anställning för att upplägget till dig som kund ska bli tryggt, t ex att ta referenser och låta medarbetarna skriva under sekretessavtal.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp