Ett städföretag med specialister

Vardagsfrid AB är expert på städtjänster och etablerat som ett av de 20 bästa företagen i Sverige som erbjuder RUT-tjänster. Med sina snabbt växande avdelningar för kontors- och hemstädning har Vardagsfrid blivit ett av Sveriges snabbast växande företag och belönats med utmärkelser som DI Gasellföretag 2016, 2017, och 2018. 2019 utsågs städföretaget till Mästargasellföretag av DI. Tidigare har företaget vunnit utmärkelser som Årets Entreprenör 2015.

Teamet på cirka 150 medarbetare är skickliga på att hantera stora projekt med tillhörande logistik samtidigt som man tar hänsyn till varje kunds unika behov och miljö i Stockholm & Uppsala. Med bakgrund inom IT, webb, konsultverksamhet och städning beter vi oss inte som ett allmänt städföretag. Processer och rutiner från moderna industrier med hög konkurrens är givet för oss. Vi strävar efter långsiktiga kund- och medarbetarrelationer som skapar god kvalitet och som vi kan vara stolta över. Vårt mål är att uppnå klimatpositiva tjänster genom vårt miljömedvetande, där vi kontinuerligt minskar, ersätter och tar bort kemikalier för att skapa sinnesro för både kunden och planeten.

krakenimages-Y5bvRlcCx8k-unsplash (1)

Fördelar att vara kund hos Vardagsfrid

paper-svgrepo-com

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.
simple-like-hand-svgrepo-com

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.
environment-leaf-nature-plant-sprout-svgrepo-com

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.
clock-svgrepo-com

Timbank

Behöver ni avboka ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Vardagsfrids affärsidé

Vardagsfrid är ett städföretag som levererar bekymmersfrihet samt frigör tid för engagerade medmänniskor och högpresterande organisationer. Detta görs genom inkluderande arbetsintegration och samhällsnytta där kund, organisation och medarbetare tillsammans skapar en arbetsplats där kulturella och språkliga barriärer övervinns.

rent-kontor-battre-arbete-900x506-1 (1)

Vardagsfrid - Vision & värdegrund

Städföretagets målsättning

Vardagsfrids vision är att vara Sveriges ledande partner för hem- och företagsstädning.

Vardagsfrid skapar bekymmersfrihet i hem- och kontorsmiljö genom att öka produktiviteten för de som verkar i kundens miljö. Vi är en värderingsstyrd organisation som driver varje del efter orden:

  • Respekt
  • Ansvar
  • kvalitet
hemstadning-lampa-kok-500x388 (2)

Din städare – Vår medarbetare

Våra medarbetare är serviceinriktade, noggranna och vi arbetsleder på svenska. Kollektivavtal för all personal är en självklarhet för oss. Trivs man på jobbet så blir man bra på yrket man valt och kunderna uppskattar kvalitén vi håller. Vår branschkompetens ger oss en rådgivande position där vi hjälper kunderna till effektivt underhåll av städytorna. Städföretaget Vardagsfrid erbjuder hem- och företagsstädning i Stockholm & Uppsala.

billig-stadhjalp-kollektivavtal-900 x 731 px

Integration genom städföretaget

Vi som team vill skapa sysselsättning för 1500 medarbetare, där de flesta kommer till sitt första svenska arbete och har sitt ursprung från tredje land. För oss är medarbetarens hjärta och själ för service viktigare än läpparnas förmåga att förmedla sitt värde på svenska. Vi utbildar i lokalvård men även i integrationsdrivande frågor såsom svensk tidspassning. Vi prioriterar sökanden som snabbt lärt sig svenska och förstår kundservice.

Genom att vara den första svenska städföretaget att ställa krav på svensk tidspassning, jämställdhetstänk, kundservice osv. blir medarbetaren snabbt en värdefull del av företaget. Vår ambition är att alla som berörs av vårt bolag ska få en gåva i form av svensk erfarenhet, referens från arbetsgivare och trygghet att ta nästa steg i livet för att nå sina personliga mål inom eller utanför bolaget. Att växa som människa är bra för den anställde, bolaget och Sverige.

Hemstadning-stadspecialist-dammtorka

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar!

headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov. 

paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering. 

home-svgrepo-com

4. Rent hem

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Hur är det att arbeta hos oss?

"När jag jobbat som städspecialist ett tag, fick jag bli Mentor och utbilda nya kollegor. Det är så kul att se människor växa i uppgiften och bli uppskattade av kunder. När jag ville ta mina sista SFI-kurser och SAS-grund så hjälpte Vardagsfrid till med schemaläggningen. Nu studerar jag på heltid men jag saknar mina kunder."


Glenn
Mentor, Vardagsfrid

Stadspecialist-stadning-badrum

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal