Företagsstädning

Välj en städpartner med en gedigen bakgrund. Vardagsfrid har 10 års erfarenhet av företagsstädning.

Bli kontaktad

Företagsstädning - För en trivsam arbetsplats

En ren och fräsch arbetsplats sporrar till att göra ett bättre jobb och trivas i sin arbetsroll. Vi är övertygade att ett väl utfört företagsstäd ökar produktiviteten. Vardagsfrid utför regelbundet lokalvård som inte enbart handlar om att hålla rent, utan även görs smart och effektivt utifrån kundens behov.

Tillsammans med er tar vi fram en skräddarsydd underhållsplan utifrån ert städbehov som kan innefatta underhållsstädning, golvvård, storstädning, entremattor, fönsterputs, desinficering, möbeltvätt av t.ex kontorsstolen, bortforsling av återvinningskärl samt tvätt av gardiner och textilier. Rutiner som gjort att vi kunnat utveckla beprövade och miljösäkrade städrutiner och metoder som följer klimatsmart Svanenmärkning. Vi har kunskap om hur man städar alla typer av lokaler.

 

Boka företagsstädning

företagsstadning lgröna detaljer

Företagsstädning med Vardagsfrid

Förbättra prestationen hos ditt bolag med hjälp av bekymmersfri städhjälp. Företagsstäd handlar inte endast om att städa och hålla lokalen ren, utan även hur man under en tidsperiod gör det på ett effektivt sätt. Med balanserade underhållsplaner för våra kunder hjälper vi er med ett antal olika tjänster inom företagsstäd. Bland annat, underhållsstäd, golvvård, fönsterputs, storstäd, desinficering, möbeltvätt m.m

Med nästan 10 års erfarenhet av att arbeta med företagsstäd i olika kontor och lokaler kan vi erbjuda en smart och effektiv lösning för ditt bolag med er företagsstäd. Vi jobbar självklart med miljösäkra metoder enligt Svanenmärkning.

Foretagsstadning-kontor

När du köper företagsstädning av Vardagsfrid

Svanenmärkt städmetod och klimatpositiv strävan.
Kvalitetsmetodik – hygieniskt, ergonomiskt och ekonomiskt.
Vi har en utpräglad CSR-profil för vårt integrationsarbete där nyanlända ges en fot in i det svenska arbetslivet.
Vi är en auktoriserad servicepartner där alla anställda har kollektivavtal.
SRY-certifierad driftledning.
Kemikaliefri städning.


Boka företagsstädning

Blogg- skaka hand -1

Hur blir jag kund?

computer-tv-svgrepo-com

1. Kontakta oss

Första steget mot kontorsstädning är att du tar kontakt med oss med dina behov. 

headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Behovsanalys

Vi bokar in ett möte där vi kan genomföra en behovsanalys. Detta möte ger oss möjlighet att träffa er personligen, diskutera era specifika behov och önskemål samt inspektera lokalerna som ska städas. Då kan vi förstå era krav och utforma en skräddarsydd städlösning för er.
paper-svgrepo-com

3. Offert och avtal

Efter behovsanalysmötet kommer vi att ta fram en offert som tydligt specificerar de tjänster vi erbjuder och de kostnader som är förknippade med dessa. 

 
home-svgrepo-com

4. Rent kontor

När avtalet är undertecknat och allt är klart, kommer vi att planera en lämplig starttid för städningen. Vi värdesätter öppen kommunikation och feedback. Vi är lyhörda för era önskemål och kommer att göra justeringar när det behövs för att säkerställa att ni får den bästa möjliga lokalvårdstjänsten.

Bli kontaktad

Hur är det att arbeta hos oss?

"När jag jobbat som städspecialist ett tag, fick jag bli Mentor och utbilda nya kollegor. Det är så kul att se människor växa i uppgiften och bli uppskattade av kunder. När jag ville ta mina sista SFI-kurser och SAS-grund så hjälpte Vardagsfrid till med schemaläggningen. Nu studerar jag på heltid men jag saknar mina kunder."


Glenn
Mentor, Vardagsfrid

Läs mer om oss

stadhjalp-badrum-spegel-microduk-900x600-1-min (1) (1)

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal