Ladda ner dokument

Hemstäd & lokalvård, Vardagsfrid ger dig sinnesfrid.

Boka hemstädning

Ladda ner

Vardagsfrid är experter på städhjälp i olika former. Välj mellan hemstäd, kontorsstäd och lokalvård för just det som passar dig bäst. Städhjälp som levererar bekymmersfrihet samt frigör tid för engagerade medmänniskor och högpresterande organisationer.

Vardagsfrid utför städhjälp och är ett bolag styrt av våra viktiga värderingar, Respekt, Ansvar och Kvalitet. För oss är även kollektivavtal och svanenmärkt städ en självklarhet.

Är du intresserad av en städfirma som kan uppfylla det behovet du är ute efter? Fyll i formuläret nedan och välj vad du är intresserad så kommer vi skicka ett mail med den informationen!

Fördelar att vara kund hos Vardagsfrid

paper-svgrepo-com

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.
 
simple-like-hand-svgrepo-com

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.
 
environment-leaf-nature-plant-sprout-svgrepo-com

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.
 
clock-svgrepo-com

Timbank

Behöver ni avboka ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?
 

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar!

headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov. 

paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering. 

home-svgrepo-com

4. Rent hem

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal