Städfirma Uppsala!

Städfirma i Uppsala. Boka hemstäd, kontorsstäd eller lokalvård. Vardagsfrid är en städfirma i Uppsala som ger dig sinnesfrid.

Städfirma Uppsala

Varför välja oss som städfirma i Uppsala?

Behöver ni en pålitlig städfirma i Uppsala. Vi har lång expertis av miljövänlig städning och kan hjälpa er med uppdrag stora som små.

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Danmark, Uppsala

Städtjänster i Danmark, Uppsala

  • Hemstädning Danmark, Uppsala
  • Lokalvård Danmark, Uppsala

95%

Kundnöjdhet

150

medarbetare

1 000

Antal första jobb i sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

kontorsmiljo-kontorsstadning-1280x1000-1-1

Lokalvård

Läs mer
universalpasta-vardagsfrid-koksbild-hemstadning-2000x1125-2-1-1

Hemstäd

Hemstäd