Golvvård

Rena golv ger ett gott intryck. Vi erbjuder golvvård ill företagskunder. kontakta oss idag för rena och skinande golv.

Bli Kontaktad

Golvvård från Vardagsfrid

Golvvård erbjuds våra befintliga kunder för lokalvård för att förlänga livslängden av golvytor. Ett behandlat golv möjliggör snabb och effektiv återkommande lokalvård.

Golvvården utförs på standardmaterial och omfattningen rekommenderas vid påsyn mellan nollstädning till polish. Tjänsten offereras per kvadratmeter och utförs per rum och omfattning. Tjänsten beställs som enstaka tjänst eller som periodiskt underhåll.

 

Boka golvvård

Golvvard-lokalvard-kontor

Golvvård för företag

När ett företag tar sin lokalvård på största allvar är det en fröjd att kliva in hos dem. Ofta märks det på stämningen och atmosfären hos företaget. Företag med skrivbord som är dammfria, fönster som är putsade, rena toaletter och fräscha mötesrum ger inte bara ett gott intryck hos kunden utan ökar  även trivseln för medarbetarna.

Har företag tagit hänsyn till dessa punkter vet de även vikten av att ha fräscha golv.  Förmodligen har du redan sett till att golvytan i lokalen får regelbunden städning, men vill du att golven ska glänsa lite extra kan  du anlita vardagsfrid för en grundlig och professionell golvvård. Vi utför golvvård på standardmaterial. Att ha ett behandlat golv möjliggör snabb och effektiv återkommande lokalvård.

Golvvard-foretag-lokalvard

Pris för golvvård hos Vardagsfrid

Tjänsten offereras per kvadratmeter och utförs per rum och omfattning. Genom att komplettera vardagsstädningen med en regelbunden städning av golven förlänger du livslängden på dina golvytor. Tjänsten beställs som enstaka tjänst eller som periodiskt underhåll.

 

Boka golvvård

Golvvard-lokalvard-pris

Hur blir jag kund?

computer-tv-svgrepo-com

1. Kontakta oss

Första steget mot kontorsstädning är att du tar kontakt med oss med dina behov. 

headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Behovsanalys

Vi bokar in ett möte där vi kan genomföra en behovsanalys. Detta möte ger oss möjlighet att träffa er personligen, diskutera era specifika behov och önskemål samt inspektera lokalerna som ska städas. Då kan vi förstå era krav och utforma en skräddarsydd städlösning för er.
paper-svgrepo-com

3. Offert och avtal

Efter behovsanalysmötet kommer vi att ta fram en offert som tydligt specificerar de tjänster vi erbjuder och de kostnader som är förknippade med dessa.

 
home-svgrepo-com

4. Rent kontor

När avtalet är undertecknat och allt är klart, kommer vi att planera en lämplig starttid för städningen. Vi värdesätter öppen kommunikation och feedback. Vi är lyhörda för era önskemål och kommer att göra justeringar när det behövs för att säkerställa att ni får den bästa möjliga lokalvårdstjänsten.

Bli kontaktad

Hur är det att arbeta hos oss?

"När jag jobbat som städspecialist ett tag, fick jag bli Mentor och utbilda nya kollegor. Det är så kul att se människor växa i uppgiften och bli uppskattade av kunder. När jag ville ta mina sista SFI-kurser och SAS-grund så hjälpte Vardagsfrid till med schemaläggningen. Nu studerar jag på heltid men jag saknar mina kunder."


Glenn
Mentor, Vardagsfrid

Läs mer om oss

stadhjalp-badrum-spegel-microduk-900x600-1-min (1) (1)

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal