Fönsterputs vid hemstäd

Låt solen skina in genom rena fönster och ge ditt hem en ljusare känsla. Med fönsterputs två gånger per år kan du uppleva lyftet av sol som lyser in genom fönsterna. Har du ont om tid, saknar energin till att lägga ner arbetskraften för att ta alla fönster eller blir fönsterputsningen ett för stort projekt?

Varför inte låta vardagsfrid ta hand om fönsterputsningen. Vardagsfrid använder professionell utrustning för fönsterputsning när vi putsar dina fönster. Vardagsfrids professionella fönsterputsning har ett fast pris vilket ger dig tid och ork över till annat.

 

Boka Fönsterputs

fonsterputs-for-hemmet-1

Anlita vardagsfrid för fönsterputs

Har du redan hemstädning från vardagsfrid, passa då på att även anlita oss för fönsterputsning. Vill du ha fönsterputs i samband med hemstädning går det också att lösa. Skapa en fri arbetsyta för din fönsterputsare, eller beställ extra tid för att komma åt fönster. När fönsterputsningen görs i samband med hemstädning återställer städaren ordningen under arbetspasset. Passa därför då på att anlita oss för rengöring av fönsterna även under våren och hösten.

Har du en inglasad balkong och vill ha dessa fönster putsade också? Vardagsfrid hjälper dig självklart med detta, kontakta kundservice för att få en offert för det.

fonsterputsning-vara-tjanster (1) (1)

Inför fönsterputs

Vardagsfrid tar med sig all utrustning, du behöver bara skapa  en fri arbetsyta framför fönsterna innan vi kommer. Skulle Vardagsfrid eventuellt behöva flytta möbler, gardiner och annat för att kunna arbeta, debiteras detta på en timkostnad som inkluderar återställning.

Vi på Vardagsfrid värnar så klart om vår personal därför är det självklart att vi har schyssta arbetsvillkor och kollektivavtal. Vi utbildar våra medarbetare för den arbetsuppgiften som de ska utföra. För att vi ska kunna leverera tjänsten bra och för att du ska bli nöjd.

 

Boka Fönsterputs

fonsterputs-for-hemmet-oval

Vad kostar fönsterputs?

Priserna är lägsta pris och avser fyrsidiga fönster utan spröjs inklusive avtorkning av fönsterbleck. Se nedan för Prislista. Fönsterputs av fasta fönster utförs med teleskopskaft upp till 5 meters höjd till samma fasta pris. Priset är efter skatteavdrag. Behöver uppdraget skylift eller behöver puts av en inglasad balkong så offererar vi det separat. Vi putsar aldrig trasiga fönster.

Så här räknar vi fast pris fönsterputsning

Varje separat fönster räknas som ett fönster. Andra exemplet har spröjs medan tredje exemplet har 4 separata fönster. Fasta fönster som inte går att öppna har två sidor. Men de öppningsbara fönstren kan vara delningsbara och ha 2, 4 eller 6 sidor beroende på miljöklass och ålder.

fonsterputs-stadspecilist-fonsterskrapa

Fönsterputs med Vardagsfrid

  • Välutbildade och certifierade fönsterputsare
  • Fönsterputsarna omfattas av kollektivavtalet
  • Avtorkning av fönsterbleck ingår
  • Fönsterputs upp till 5 meter ingår i fasta priser
  • Fönsterputsning med professionell utrustning

Boka Fönsterputs

Skaka-hand-vardegrund-Stadtjanst (1)

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar!

headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering. 

 
home-svgrepo-com

4. Rent hem

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Vanliga frågor

Ja, informera oss om det innan

Ja, allt utom en hink.

Vid fönster upp till 5m höjd har vi stege som kan användas. då kommer 2 personer och vi har med oss stege.

Hur är det att arbeta hos oss?

"När jag jobbat som städspecialist ett tag, fick jag bli Mentor och utbilda nya kollegor. Det är så kul att se människor växa i uppgiften och bli uppskattade av kunder. När jag ville ta mina sista SFI-kurser och SAS-grund så hjälpte Vardagsfrid till med schemaläggningen. Nu studerar jag på heltid men jag saknar mina kunder."


Glenn
Mentor, Vardagsfrid

Läs mer om oss

Stadspecialist-torka-spegel

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal