<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

 • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Vi är specialister inom lokalvård

Lokalvård

Lokalvård i Stockholm, Västerås, Uppsala, Eskilstuna och Örebro.

Scrolla ned

Så går det till

Städhjälp i Stockholm, Uppsala & Norrtälje städfirma
Hör av dig

Första steget mot städhjälp är att du tar kontakt med oss med dina behov.

Städhjälp i Stockholm, Uppsala & Norrtälje städfirma stockholm
Vi återkopplar

Vi återkopplar till dig så snart som möjligt och säkerställer en analys.

Städhjälp i Stockholm, Uppsala & Norrtälje städfirma stockholm
Få prisuppskattning

Vi ger dig ett pris för hemstäd, kontorsstäd eller övrig lokalvård.

Städhjälp i Stockholm, Uppsala & Norrtälje städfirma stockholm
Städhjälpen kan börja!

Grattis till valet av ett schysst städföretag!

Lokalvård med Vardagsfrid

Bekymmersfri veckostädning

Förbättra ditt bolags prestation med bekymmersfri lokalvård återkommande varje vecka.

Lokalvård handlar inte bara om att vårda lokalen och hålla det rent, utan även hur man smart och effektivt gör det över tid. Med en balanserad underhållsplan hjälper vi dig med underhållsstädning, golvvård, storstädningen, entrémattor, fönsterputs, desinficering, och möbeltvätt av exempelvis kontorsstolar, bortforsling av återvinningskärl samt tvätt av gardiner och textilier.

Med snart 10 års erfarenhet av lokalvård i de flesta typer av lokaler kan vi erbjuda ditt företag en bra lösning som utgår från miljösäkra och hållbara metoder enligt Svanenmärkning.

 • check
  Svanenmärkt städmetod
 • check
  Tydlig CSR-profil på vårt integrationsarbete - en fot in i det svenska arbetslivet
 • check
  Auktoriserad Servicepartner med Kollektivavtal
 • check
  SRY-certifierad driftledning
Leverantörer

Bolaget är sina leverantörer

Vikten av att välja leverantörer som speglar bolagets värderingar blir allt viktigare för att:

 • check
  Attrahera de bästa medarbetarna som kräver klimatpositiv strävan från arbetsgivare och leverantörer.
 • check
  Säkerställa egna varumärkets värde i media där leverantörer lever upp till kollektivavtal, korrekt arbetsmiljö och respektfullt medarbetarskap.
 • check
  Långsiktighet i partnerskap där leverantörernas externa kärnkompetens kommer bolaget till godo och medarbetarna slipper störa sig på fläckar.
 • check
  Minska personalomsättningen med bekymmersfria arbetsmiljöer och trevliga leverantörer i korridorerna som säger hej.
Kundrekommendationer

Lokalvård med guldkant

Våra kunder rapporterar löpande om sin upplevda lokalvård på RECO.se/vardagsfrid. Med ett återkommande betyg över 4 av 5 de senaste åren kan du vara säker på att Vardagsfrid håller vad vi lovar. Läs vår över 500 kundrekommendationer om vår städning HÄR.

Svanenmärkta

Lokalvård med klimatpositiv strävan

Vårt kontinuerliga miljöarbete präglar vårt beteende i allt från transportval till papper i skrivaren. Det innefattar bland annat korrekt dosering av medel och effektiva mikrofiber produkter av hög kvalitet som minimerar vår och våra kunders miljöpåverkan. Därför är vi Svanenmärkta.

Våra transporter utförs primärt med kollektivtrafik av miljöskäl och vi har som utsläppsmål att bli helt klimatpositiva, där varje kund som väljer lokalvård från oss samtidigt väljer en renare planet.

Kollektivavtal

Vi är auktoriserad Serviceentreprenör av ALMEGA

Vi på Vardagsfrid är auktoriserad Serviceentreprenör av ALMEGA. Företaget ALMEGA granskar årligen att de auktoriserade serviceentreprenörerna följer kollektivavtalet. Dessa kontroller omfattar bland annat lönehantering i linje med kollektivavtal, dokumenterat miljöledningssystem, tillstyrkt revisionsberättelse, ID-kort på anställda och så vidare. Samtliga kriterier finns att läsa på ALMEGA.

Om medarbetarna får bra förutsättningar att trivas och leverera städning i toppskick med en bra självkänsla, speglar det värdet rakt in i kundleveranser. Vår huvudaffär är återkommande städuppdrag som ger en bra och säker anställningsmiljö. Det innebär minimal administration så att vi kan hålla lägre priser än många branschkollegor med kollektivavtal.

Våra uppdrag är balanserade i tid för att medarbetaren tryggt ska kunna säga ”jag är stolt över dagens service som jag levererat till kunden”.

CSR-filosofi

Vardagsfrid ska förändra samhällsstrukturer

Vi vill eliminera utanförskap, hjälpa integrera utrikesfödda och minska bidragsproblematiken. Vårt sätt att göra det är att skapa sysselsättning för medmänniskor som brinner av energi att få leverera sin kapacitet men har hindrat av sina läppars förmåga att uttrycka sig säljande på ett nytt språk. Genom en gedigen rekryteringsprocess hittar vi människor med brinnande hjärtan för service som vi genom vår Städakademi utbildar till specialister på de uppdrag och processer de ska utföra.

Snabbt ser vi självkänslan tändas i deras ögon när de blir riktigt bra på det vi gör – leverera nöjda kunder i en problemfri arbetsmiljö.

Kvalitetsmetodik

Det stora ligger i det lilla

Vårt miljövänliga Svanenmärkta städsystem för företagsstäd i Stockholm är hygieniskt, ergonomiskt och ekonomiskt. Micromoppar och dukar rengörs i speciella tvättmaskiner som är eliminerar löst partikeldamm i högre grad än vanliga maskiner. För att säkerställa doseringen används doseringsutrustning och svanenmärkta rengöringsmedel. Fuktighet och mängd rengöringsmedel anpassas till golvunderlaget för effektiv och skonsam städning.

Toaletter och andra hygienutrymmen städas med microdukar som tvättas och impregneras på samma sätt som mopparna. En duk och en mopp används per toalett, varefter de läggs i en separat tvättsäck. Genom detta minimeras spridningen av bakterier och andra orenheter mellan toaletter och andra utrymmen.

Tjänster inom lokalvård

Vardagsfrid har ett grundutbud på städtjänster. Inom lokalvård erbjuder vi följande tjänster ni kan välja från:

Vanliga frågor

Hur betalar jag för städningen?

Du kommer löpande att få fakturor från Vardagsfrid med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. Betalning sker i efterskott, dvs månaden efter.

Hur bokar jag en uppstartsstädning?

Det gör du under formuläret Boka uppstartsstädning. Där fyller du i en intresseanmälan och sedan kommer vi kontakta dig för att boka in datum. Du binder inte upp dig på något vidare abonnemang genom att fylla i intresseanmälan.

Är er personal anställd?

Ja, alla våra medarbetare är anställda hos Vardagsfrid AB. Vi arbetar inte med inhyrd personal.

Är er personal försäkrad?

Ja, vi har försäkring för våra medarbetare under tiden de arbetar.

Gör ni några kontroller av personal innan ni anställer?

Innan vi anställer nya medarbetare gör vi utdrag från Polisens belastningsregister. Vi har också andra rutiner vid anställning för att upplägget till dig som kund ska bli tryggt, t ex att ta referenser och låta medarbetarna skriva under sekretessavtal.

 

Bli kontaktad

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp