Trappstädning för företag

Intresserad av trappstädning i Stockholm eller Uppsala? Vi vill leverera en lokalvård som passar ert företag. Trappstädning från Vardagsfrid erbjuds återkommande och kundunikt enligt offert. Tjänsten offereras till fastighetsägare, större kontor och bostadsrättsföreningar. Kan kombineras med golvvård och fönsterputs.

 

Boka trappstädning

trappstäd-lokalvard-lokal

Varför trappstädning?

Vardagsfrid erbjuder återkommande trappstädning som en del av vår lokalvård. Trapphus och entreer är ett vanligt inslag i fastigheter, kontor och bostadsrättsföreningar. Ingen gillar ett smutsigt och ostädat trapphus. Med en städpartner som sköter er trappstädning får ni en inomhusmiljö som är trivsam att vara i och skapar ett gott intryck.

Våra städare har lång erfarenhet av trappstädning och är alla anställda enligt kollektivavtal. Vi utgår alltid utifrån överenskommelsen vi gör med er samt vår beprövade städrutin för trappstädning.

Trappstädning-trappa-lokalvard

Miljövänlig trappstädning

För oss på Vardagsfrid är miljön en viktig del i vårt arbete. Vi har avsikten att vara ett miljövänligt städbolag. Därför är vår trappstädning Svanenmärkt. Vi använder bland annat minimala men korrekta mängder av kemiska medel vid städningen. För att minska våra utsläpp tar vi, om det är möjligt, kollektivtrafiken till våra städuppdrag. Om vi åker bil gör vi det i ett miljöklassat fordon.

 

Boka trappstädning

sven-mieke-Tm4K17Hle0s-unsplash

Hur blir jag kund?

computer-tv-svgrepo-com

1. Kontakta oss

Första steget mot kontorsstädning är att du tar kontakt med oss med dina behov. 

headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Behovsanalys

Vi bokar in ett möte där vi kan genomföra en behovsanalys. Detta möte ger oss möjlighet att träffa er personligen, diskutera era specifika behov och önskemål samt inspektera lokalerna som ska städas. Då kan vi förstå era krav och utforma en skräddarsydd städlösning för er.
paper-svgrepo-com

3. Offert och avtal

Efter behovsanalysmötet kommer vi att ta fram en offert som tydligt specificerar de tjänster vi erbjuder och de kostnader som är förknippade med dessa.

 
home-svgrepo-com

4. Rent kontor

När avtalet är undertecknat och allt är klart, kommer vi att planera en lämplig starttid för städningen. Vi värdesätter öppen kommunikation och feedback. Vi är lyhörda för era önskemål och kommer att göra justeringar när det behövs för att säkerställa att ni får den bästa möjliga lokalvårdstjänsten.

Bli kontaktad

Hur är det att arbeta hos oss?

"När jag jobbat som städspecialist ett tag, fick jag bli Mentor och utbilda nya kollegor. Det är så kul att se människor växa i uppgiften och bli uppskattade av kunder. När jag ville ta mina sista SFI-kurser och SAS-grund så hjälpte Vardagsfrid till med schemaläggningen. Nu studerar jag på heltid men jag saknar mina kunder."


Glenn
Mentor, Vardagsfrid

Läs mer om oss

stadhjalp-badrum-spegel-microduk-900x600-1-min (1) (1)

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal