Städfirma Vasastan

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård i Vasastan. Vill du ha en skinande ren vardag? Anlita Vardagsfrid i Vasastan för ett bekymmersfritt liv.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Vasastan?

Är ni trötta på att städa, eller har ni kanske inte tid. Anlita städfirma i Stockholm Vasastan. Vi på Vardagsfrid har lång erfarenhet och finns här för er!

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Behöver du professionell städning i Vasastan?

Vi är din flexibla partner som erbjuder högkvalitativ städning för både privatbostäder och företagslokaler i Vasastan och dess omgivningar. Vårt erfarna team av städexperter skräddarsyr städlösningar som passar dina unika behov. Vi använder moderna städtekniker och miljövänliga produkter för att säkerställa en ren och hälsosam miljö oavsett om det är ditt hem eller arbetsplats. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om städningen, så du kan njuta av en ren och välskött miljö i både hemmet och företaget.

 

Bli kontaktad

dammsugning soffa städfirma (2)-1

Tjänster vi erbjuder i Vasastan

Strosa längs de vackra gatorna, upptäck mysiga caféer och butiker, och njut av den trevliga atmosfären som genomsyrar området. Vasastan är hem för många parker och grönområden, som "Vasaparken," där du kan koppla av, picknicka eller bara njuta av den vackra naturen mitt i staden.

För dig som bor i Vasastan, erbjuder vi många olika lösningar för att just ditt hem ska bli skinande rent.

matsalsbord-avtorkning-hemstad-stadspecialist

Företagslösningar i Vasastan

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

stadfirma-storstadning-stadspecialist-rengora-micro

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad 

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Vasastan

På Vardagsfrid fokuserar vi på kvalitativa resultat, därför genomför vi vår hemstädning med klara rutiner, proffsiga städare och checklistor. Varje hemstädning genomförs av svensktalande personal som är anställda under kollektivavtal. Hos oss erbjuds ett städabonnemang som du kan välja att utnyttja med en minimum-frekvens på varje eller varannan vecka. Boka in provstädning med oss, så vi enkelt kan bedöma vad ditt hem kräver och hur lång tid det beräknas att ta.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Vasastan

Behöver ert företag hjälp med lokalvård på Vasastan? Kontakta oss på Vardagsfrid. Vi är ett professionellt städföretag med specialkompetens inom städning på kontor där vi alltid arbetar enligt checklista. Alla som arbetar hos oss omfattas av kollektivavtal och de är alla utbildade via oss med höga krav på kvalitet. Vår städning är Svanenmärkt med högsta hänsyn till hälsa och miljö. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa ert företag skina!

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal