Städfirma Vasastan

Städfirma på Vasastan.  Vill du ha en skinande ren vardag? Anlita  Vardagsfrid på Vasagatan för ett bekymmersfritt liv.

Städfirma Vasastan

Varför välja oss som städfirma i Vasastan?

Är ni trötta på att städa, eller har ni kanske inte tid. Anlita städfirma i Stockholm Vasastan. Vi på Vardagsfrid har lång erfarenhet och finns här för er!

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Vasastan

På Vardagsfrid fokuserar vi på kvalitativa resultat, därför genomför vi vår hemstädning med klara rutiner, proffsiga städare och checklistor. Varje hemstädning genomförs av svensktalande personal som är anställda under kollektivavtal. Hos oss erbjuds ett städabonnemang som du kan välja att utnyttja med en minimi-frekvens på varje eller varannan vecka. Boka in provstädning med oss, så vi enkelt kan bedöma vad ditt hem kräver och hur lång tid det beräknas att ta.

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Vasastan

Behöver ert företag hjälp med lokalvård på Vasastan? Kontakta oss på Vardagsfrid. Vi är ett professionellt städföretag med specialkompetens inom städning på kontor där vi alltid arbetar enligt checklista. Alla som arbetar hos oss omfattas av kollektivavtal och de är alla utbildade via oss med höga krav på kvalitet. Vår städning är Svanenmärkt med högsta hänsyn till hälsa och miljö. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa ert företag skina!

Läs mer om lokalvård