Städfirma Kista!

Städfirma i Kista.  Letar ni efter en pålitlig städfirma i Kista? Anlita  Vardagsfrid för ett bekymmersfritt liv och rent hem.

Städfirma Kista

Varför välja oss som städfirma i Kista?

Letar ni efter städhjälp i Stockholm Kista. Vardagsfrid har lång erfarenhet i branschen och arbetar alltid med fokus på pålitlighet och effektivitet.

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Kista

Svårt att hinna med städningen i vardags- chaoset? Vi på Vardagsfrid kan hjälpa er med hemstädning i Kista. Vi arebtar efter beprövade protokoll och följer cheklistor för en kvalitativ städupplevelse. Samtliga städprodukter är Svanenmärkta för en kemikaliefri städning som gynnar både hälsa och miljö. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er med vardagspusslet så ni har mer tid för det ni verkligen vill göra.

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Kista

Är ni ute efter lokalvård i Kista.  Vardagsfrid kan hjälpa er! Vi är specialister på loaklvård ocharbetar alltid enligt checklista så att ingenting lämnas åt slumpen. Vårt fokus är kvalitet och miljö, därför använder vi alltid Svanenmärkta produkter på varje uppdrag. När vi städar står vi för den utrustning och det städmaterial som behövs för att kunna arbeta miljövänligt. Kontakta oss för att förbättra arbetsmiljön på er arbetsplats redan idag!

Läs mer om lokalvård