Städfirma Kista

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård i Kista. Sök inte längre efter pålitlig städhjälp i Kista - Vardagsfrid har lösningen för dig!

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Kista?

Letar ni efter städfirma i Stockholm, Kista? Vardagsfrid har lång erfarenhet i branschen och arbetar alltid med fokus på pålitlighet och effektivitet.

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Behöver du professionell städning i Kista?

Vi är din flexibla partner som erbjuder högkvalitativ städning för både privatbostäder och företagslokaler i Kista och dess omgivningar. Vårt erfarna team av städexperter skräddarsyr städlösningar som passar dina unika behov. Vi använder moderna städtekniker och miljövänliga produkter för att säkerställa en ren och hälsosam miljö oavsett om det är ditt hem eller arbetsplats. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om städningen, så du kan njuta av en ren och välskött miljö i både hemmet och företaget.

 

Bli kontaktad

Stadfirma-stadtjanst (2)

Tjänster vi erbjuder i Kista

Kista, en modern stadsdel med många möjligheter och en livlig atmosfär. Ett trevligt sätt att tillbringa din tid i Kista är att besöka "Kista Galleria," en av Stockholms största shoppinggallerior. Här kan du shoppa, äta gott och utforska en mängd olika butiker och nöjen.
 

För dig som bor i Kista, erbjuder vi många olika lösningar för att just ditt hem ska bli skinande rent.

universalpasta-vardagsfrid-koksbild-hemstadning

Företagslösningar i Kista

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

Stadtjanster-hemstadning-stadspecialister (1)

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Kista

Svårt att hinna med städningen i vardagskaoset? Vi på Vardagsfrid kan hjälpa er med hemstädning i Kista. Vi arbetar efter beprövade protokoll och följer checklistor för en kvalitativ städupplevelse. Samtliga städprodukter är Svanenmärkta för en kemikaliefri städning som gynnar både hälsa och miljö. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er med vardagspusslet så ni får mer tid för det ni verkligen vill göra.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Kista

Är ni ute efter lokalvård i Kista? Vardagsfrid kan hjälpa er! Vi är specialister på lokalvård och arbetar alltid enligt checklista så att ingenting lämnas åt slumpen. Vårt fokus är kvalitet och miljö, därför använder vi alltid Svanenmärkta produkter på varje uppdrag. När vi städar står vi för den utrustning och det städmaterial som behövs för att kunna arbeta miljövänligt. Kontakta oss för att förbättra arbetsmiljön på er arbetsplats redan idag!

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal