Städfirma Danmark, Uppsala!

Städfirma i Danmark, Uppsala. Letar ni efter en pålitlig städfirma i Danmark, Uppsala.  Låt Vardagsfrid hjälpa er finna lugnet i vardagen.

Städfirma Danmark, Uppsala

Varför välja oss som städfirma i Danmark, Uppsala?

Behöver i en städfirma i Danmark, Uppsala med sunda värderingar och prisvärd service. Vardagsfrid är er städfirma i Danmark, Uppsala. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Danmark, Uppsala

Letar ni efter hemstädning i Danmark, Uppsala. Vardagen är svår nog att snurra utan städhjälp, så släpp sargen och låt oss ta hand det vi är experter på – städhjälp. Vill ni ha extra tid i vardagen och slippa städstressen,  då kan vi hjälpa er. Vi är experter på miljövänlig städning och använder alltid Svanenmärlta produkter vid varje uppdrag. Vi är även uppskattade med goda betyg på RECO.se. En välrekommenderd städfirma helt enkelt.  Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er i hemmet.

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Danmark, Uppsala

Söker ni lokalvård i Danmark, Uppsala. Vi på Vardagsfrid är experter på miljövänlig lokalvård och anväder Svanenmärkta produkter för en kemikaliefri städupplevelse. Våra medarbetare är utbildade genom oss och är specialiserade på lokalvård. En ren arbetsmiljö leder till gladare personal och bättre prestation på arbetsplatsen. Låt oss hjälpa er förbättra prestationen på er arbetsplats!

Läs mer om lokalvård