Städfirma Hammarby Sjöstad

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård. Med Vardagsfrid i Hammarby Sjöstad får ni tid över till det viktiga i livet.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Hammarby sjöstad?

Behöver ni hjälp från en trygg och erfaren städfirma i Stockholm Hammarby sjöstad? Vi på Vardagsfrid är prisvinnande och har lång erfarenhet i branschen. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihop sparade timmar?

Vi hjälper dig med städningen i Hammarby sjöstad

Vår erfarna städpersonal i Hammarby sjöstad är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till Vardagsfrid.

Bli kontaktad

universalpasta-vardagsfrid-koksbild-hemstadning

Våra tjänster i Hammarby sjöstad

Hammarby sjöstad är en stadsdel vid vattnet som erbjuder en perfekt balans mellan stadsliv och natur. Här kan du njuta av avkopplande promenader längs vattnet, utforska pittoreska kajer och uppleva den unika atmosfären som präglar området. Ett trevligt sätt att tillbringa din tid i Hammarby sjöstad är att besöka "Luma Park," en vacker park som är perfekt för picknick, friluftsliv och avkoppling.

För dig som bor i Hammarby sjöstad, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

Stadfirma-stadtjanst (2)

Lokalvård i Hammarby sjöstad

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

dammsugning soffa städfirma (2)-1

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov. 
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Hammarby sjöstad

Är du trött på att städa hemma? Vill du ha hemstädning i Hammarby Sjöstad som både är pålitlig, trygg och effektiv? Då behöver du inte leta längre. Vardagsfrid är ett kvalificerat städföretag med säte i Sundbyberg som jobbar i hela Stockholmsregionen. Vi hjälper dig hålla rent och snyggt så att du kan lägga din värdefulla tid på annat. Vi arbetar dessutom utifrån värderingar så som service, ansvar och kvalitet. Vi erbjuder hemstädning av god kvalitet och med trygga kollektivavtal till våra anställda. Vi är din städhjälp i Hammarby sjöstad, kontakta oss redan idag!

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Hammarby sjöstad

Behöver ni lokalvård i Hammarby sjöstad? Vi på Vardagsfrid är specialister på lokalvård och kan hjälpa er med allt från företagsstäd till fönsterputs och trappstäd. En ren och fräsch arbetsmiljö kan leda till bättre prestation, det är även viktigt för personalens välmående och hälsa. På Vardagsfrid använder vi alltid Svanenmärkta produkter för kemikaliefri städning med fokus på hälsa, miljö samt resultat. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa ert företag glänsa!

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal