Städfirma Hammarby sjöstad!

Städfirma i Hammarby sjöstad.  Vill du ha en skinande ren vardag?  Kontakta Vardagsfrid för ett rent liv. 

Städfirma Hammarby sjöstad

Varför välja oss som städfirma i Hammarby sjöstad?

Behöver ni hjälp från en trygg och erfaren städfirma i Stockholm Hammarby sjöstad. Vi på Vardagsfrid är prisvinnande med lång erfarenhet i branschen. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Hammarby sjöstad

Är du trött på att städa hemma? Vill du ha hemstädning i Hammarby Sjöstad som både är pålitlig, trygg och effektiv? Då behöver du inte leta längre. Vardagsfrid är ett kvalificerat städföretag med säte i Sundbyberg som jobbar i hela Stockholmsregionen. Vi hjälper dig hålla rent och snyggt så att du kan lägga din värdefulla tid på annat. Vi arbetar dessutom utifrån värderingar så som service, ansvar och kvalitet.

 

 Vi erbjuder hemstädning av god kvalitet och med trygga kollektivavtal till våra anställda. Vi är din städhjälp i Hammarby Sjöstad, kontakta oss redan idag!

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Hammarby sjöstad

Behöver ni lokalvård i Hammarby Sjöstad. Vi på Vardagsfrid är specialister på lokalvård och kan hjälpa er med allt från företagsstäd till fönsterputs och trappstäd. En ren och fräsch arbetsmiljö kan leda till bättre prestation, det är även viktigt för personalens välmående och hälsa. På Vardagsfrid använder vi alltid Svanenmärkta produkter för kemikaliefri städning med fokus på hälsa, miljö samt resultat. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa erat föreatag glänsa!

Läs mer om lokalvård