Städfirma Liljeholmen!

Städfirma i Liljeholmen.  Vill du ha en skinande ren vardag? Anlita Vardagsfrid i Liljeholmen för ett skinande rent hem.

Städfirma Liljeholmen

Varför välja oss som städfirma i Liljeholmen?

Behöver ni hjälp med städningen i Stockholm Liljeholmen. Vardagsfrid är er lokala städfirma i Liljeholmen med fokus på effektivitet och pålitlighet. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Liljeholmen

Behöver ni hemstädning i Liljeholmen. Vi kan hjälpa er att få ihop vardagspusslet. Med trygg och kvalitativ hemstädning från Vardagsfrid får ni tid till annat. Vi fokuserar på miljö, rättvisa avtal och trygghet. För varje städuppdrag följer vi beprövade checklistor och rutiner som garanterar skinande rena resultat. Vi anväder enbart Svanenmärkta produkter för miljövänlig städning som även gynnar hälsan. Kontakta oss idag för mer information.

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Liljeholmen

Letar ni efter effektiv lokalvård i liljeholmen. Vardagsfrid har specialkompetens inom lokalvård och vi utbildar alla våra medarbetare på plats med högsta standard. Vi arbetar med ett stort miljöfokus i vår kontorsstädning och står själva för det material och de redskap som behövs i alla uppdrag. Kontakta oss för ett rent och fräscht kontor redan idag!

Läs mer om lokalvård