Städfirma Liljeholmen

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård. Med Vardagsfrid i Liljeholmen får ni tid över till det viktiga i livet.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Liljeholmen?

Behöver ni hjälp av en städfirma i Stockholm Liljeholmen. Vardagsfrid är er lokala städfirma i Liljeholmen med fokus på effektivitet och pålitlighet. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Vardagsfrid städar i Liljeholmen

Vår erfarna städpersonal i Liljeholmen är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

universalpasta-vardagsfrid-koksbild-hemstadning

Vardagsfrids tjänster Liljeholmen

Liljeholmen är en stadsdel som erbjuder både urbana bekvämligheter och natur. Här kan du utforska det imponerande "Liljeholmens Vattentorn," en ikonisk byggnad som ståtar med en unik arkitektur och fantastisk panoramautsikt över staden.

För dig som bor i Liljeholmen, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

kylskap-hemstadning-micro-500x388

Företagslösningar i Liljeholmen

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

Stadspecialist-torka-lampa
form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.

headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov. 
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Liljeholmen

Behöver ni hemstädning i Liljeholmen. Vi kan hjälpa er att få ihop vardagspusslet. Med trygg och kvalitativ hemstädning från Vardagsfrid får ni tid till annat. Vi fokuserar på miljö, rättvisa avtal och trygghet. För varje städuppdrag följer vi beprövade checklistor och rutiner som garanterar skinande rena resultat. Vi anväder enbart Svanenmärkta produkter för miljövänlig städning som även gynnar hälsan. Kontakta oss idag för mer information.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Liljeholmen

Letar ni efter effektiv lokalvård i Liljeholmen? Vardagsfrid har specialkompetens inom lokalvård och vi utbildar alla våra medarbetare på plats med högsta standard. Vi arbetar med ett stort miljöfokus i vår kontorsstädning och står själva för det material och de redskap som behövs i alla uppdrag. Kontakta oss för ett rent och fräscht kontor redan idag!

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal