Städfirma Kungsholmen!

Städfirma i Kungsholmen. Vi på Vardagsfrid är specialister på hemstäd, kontorsstäd & lokalvård. 

Städfirma Kungsholmen

Varför välja oss som städfirma i Kungsholmen?

Få tid över till annat med hjälp från oss på Vardagsfrid. Vi är specialister på hemstädning, lokalvård och kontorsstäd i Stockholm Kungsholmen. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Kungsholmen

För dig som funderar på att ta hjälp med hemstädning på Kungsholmen kan vi berätta att vi på Vardagsfrid är precis rätt för dig. Vi erbjuder allt från generell rengöring i alla rum till mer specifik och varierande hushållsbestyr. Oavsett vilken typ av städning du behöver så är vi ett bra val. Vardagsfrid levererar alltid god kvalitet, noggrannhet och nära kontakta mellan städare och våra kunder, och vi arbetar utifrån ledord som service, ansvar och kvalitet. Vill du veta med om hemstädning på Kungsholmen, kontakta oss redan idag.

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Kungsholmen

Behöver ni lokalvård på Kungsholmen? Då kan vi hjälpa er! Vi på Vardagsfrid arbetar med ett tydligt miljöfokus och bistår själva med det material och den utrustning som krävs för att hålla vår miljöpolicy. Alla våra anställda arbetar dessutom med kollektivavtal, vilket gör oss till en seriös och pålitlig aktör. Vi kan hjälpa er oavseett om er lokal är stor eller liten. Intresserad? Kontakta oss idag för att komma igång me dlokalvård för ert företag.

Läs mer om lokalvård