Städfirma Kungsholmen

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård i Kungsholmen. Sök inte längre efter pålitlig städhjälp i Kungsholmen – Vardagsfrid har lösningen för dig!

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Kungsholmen?

Få tid över till annat med hjälp från oss på Vardagsfrid. Vi är specialister på hemstädning, lokalvård och kontorsstäd. Vardagsfrid är en städfirma i Stockholm Kungsholmen. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Professionell städning Kungsholmen

Vi är din flexibla partner som erbjuder högkvalitativ städning för både privatbostäder och företagslokaler i Kungsholmen och dess omgivningar. Vårt erfarna team av städexperter skräddarsyr städlösningar som passar dina unika behov. Vi använder moderna städtekniker och miljövänliga produkter för att säkerställa en ren och hälsosam miljö oavsett om det är ditt hem eller arbetsplats. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om städningen, så du kan njuta av en ren och välskött miljö i både hemmet och företaget.

 

Bli kontaktad

fonsterputsning-vara-tjanster (1) (1)

Tjänster i Kungsholmen

Med sitt läge vid vattnet och vackra promenadstråk längs Norr Mälarstrand inbjuder Kungsholmen till avkoppling och njutning. En av de mest imponerande sevärdheterna är "Stadshuset," med sin karakteristiska silhuett och möjlighet att besöka utsiktsplattformen för en spektakulär vy över Stockholm.

För dig som bor i Kungsholmen, erbjuder vi många olika lösningar för att just ditt hem ska bli skinande rent.

hemstad-kok-microduk-diskho (1)

Företagslösningar i Kungsholmen

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

Stadtjanster-hemstadning-stadspecialister (1)

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Kungsholmen

För dig som funderar på att ta hjälp med hemstädning på Kungsholmen kan vi berätta att vi på Vardagsfrid är precis rätt för dig. Vi erbjuder allt från generell rengöring i alla rum till mer specifik och varierande hushållsbestyr. Oavsett vilken typ av städning du behöver så är vi ett bra val. Vardagsfrid levererar alltid god kvalitet, noggrannhet och nära kontakta mellan städare och våra kunder, och vi arbetar utifrån ledord som service, ansvar och kvalitet. Vill du veta med om hemstädning på Kungsholmen? Kontakta oss redan idag.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Kungsholmen

Behöver ni lokalvård på Kungsholmen? Då kan vi hjälpa er! Vi på Vardagsfrid arbetar med ett tydligt miljöfokus och bistår själva med det material och den utrustning som krävs för att hålla vår miljöpolicy. Alla våra anställda arbetar dessutom med kollektivavtal, vilket gör oss till en seriös och pålitlig aktör. Vi kan hjälpa er oavsett om er lokal är stor eller liten. Intresserad? Kontakta oss idag för att komma igång med lokalvård för ert företag.

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal