Städfirma Sollentuna

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård. Fyll din tid, med Vardagsfrid. En städfirma i Sollentuna.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Sollentuna?

Städhjälp som gör skillnad. Vardagsfrid är en rättvis städfirma med miljötänk och kollektivavtal för alla anställda. Kontakta oss idag för städhjälp av en städfirma i Stockholm Sollentuna. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Vi utför din städning i Sollentuna

Vår erfarna städpersonal i Sollentuna är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

Stadfirma-stadtjanst (1)

Tjänster i Sollentuna

Sollentuna, en kommun fylld med liv och möjligheter, är en pärla i Stockholms län. Med vackra Edsviken och Mälaren ger möjlighet till avkopplande stunder vid vattnet, medan grönområden som Norrvikens Trädgårdar och Edsbergs Slottspark erbjuder en fridfull atmosfär för promenader och rekreation.

För dig som bor i Sollentuna, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

Stadfirma-stadtjanster-fonstertvatt (1)

Företagslösningar i Sollentuna

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

universalpasta-vardagsfrid-koksbild-hemstadning

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Sollentuna

Vi på Vardagsfrid är specialister på miljövänlig hemstädning. Vi vet hur stressig vardagen kan vara och vill hjälpa er ha mer tid för det som verkligen spelar roll i livet. På Vardagsfrid utbildar vi alltid våra medarbetare så de får specialkompetens inom kemikaliefri  hemstädning med Svanenmärkta produkter. Alla som arbetar med oss har ett kollektivavtal för en trygg och rättvis arbetsmiljö. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er med er hemstädning.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Sollentuna

Vi utför lokalvård på både stora och små arbetsplatser i Sollentuna, vi anpassar alltid städningen efter behoven och önskemålet du som kund har.

Vår lokalvård är Svanenmärkt med tydliga rutiner och välutbildad personal som arbetar med kollektivavtal. Vid lokalvård följer vi alltid checklistor och väletablerade rutiner för att garantera konsistenta resultat vid varje städtillfälle. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er färbättar arbetsmiljön.

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal