Städfirma Sollentuna!

Städfirma i Sollentuna. Specialister på hemstäd, kontorsstäd & lokalvård. Fyll din tid, med Vardagsfrid. En städfirma i Sollentuna.

Städfirma Sollentuna

Varför välja oss som städfirma i Sollentuna?

Städhjälp som gör skillnad. Vardagsfrid är en rättvis städfirma med miljötänk och kollektivavtal för alla anställda. Kontakta oss idag för städhjälp i Stockholm Sollentuna. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Sollentuna

Vi på Vardagsfrid är specialister på miljövänlig hemstädning. Vi vet hur stressig vardagen kan vara och vill hjälpa er ha mer tid för det som verkligen spelar roll i livet. På Vardagsfrid utbildar vi alltid våra medarbetare så de får specialkompetens inomkemikaliefri  hemstädning med Svanenmärkta produkter. Alla som arbetar med oss har ett kollektivavtal för en trygg och rättvis arbetsmiljö. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er med er hemstädning.

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Sollentuna

Vi utför lokalvård på både stora och små arbetsplatser i Sollentuna, vi anpassar alltid städningen efter behoven och önskemålet du som kund har.

Vår lokalvård är Svanenmärkt med tydliga rutiner och välutbildad personal som arbetar med kollektivavtal. Vid lokalvård följer vi alltid checklistor och väletablerade rutiner för att garantera konsistenta resultat vid varje städtillfälle. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er färbättar arbetsmiljön.

Läs mer om lokalvård