Städfirma Huddinge

Boka hemstädning, kontorsstädning eller lokalvård. Sök inte längre efter pålitlig städhjälp - Vardagsfrid

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Huddinge?

Vill ni ha ett rent hem samt tid över till det viktiga i livet? Låt Vardagsfrid vara er städfirma i Stockholm Huddinge. Vi är specialister på hemstädning, kontorsstäd och lokalvård med lång erfarenhet i branschen. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Behöver du professionell städning i Huddinge?

Vi är din flexibla partner som erbjuder högkvalitativ städning för både privatbostäder och företagslokaler i Huddinge och dess omgivningar. Vårt erfarna team av städexperter skräddarsyr städlösningar som passar dina unika behov. Vi använder moderna städtekniker och miljövänliga produkter för att säkerställa en ren och hälsosam miljö oavsett om det är ditt hem eller arbetsplats. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om städningen, så du kan njuta av en ren och välskött miljö i både hemmet och företaget.

 

Bli kontaktad

stadspecialist-hemstad-utomhus-_1_-_1_-1

Tjänster vi erbjuder i Huddinge

En fantastisk aspekt av Huddinge är dess tillgång till en mångfald av natursköna områden och grönområden, inklusive den vackra naturreservatet Gladö Kvarn. Detta gör Huddinge till en idealisk plats för dem som uppskattar naturen och utomhusaktiviteter.
 

För dig som bor i Huddinge, erbjuder vi många olika lösningar för att just ditt hem ska bli skinande rent.

stadtjanst-hemstadning-badrum (1)

Företagslösningar i Huddinge

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

stadfirma-storstadning-stadspecialist-rengora-micro

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Huddinge

Behöver ni hemstädning i Huddinge? Vardagsfrid strävar efter att leverera enastående resultat av högsta kvalitet. Vi specialiserar oss på hemstädning och följer strikta rutiner som genomförs av svensktalande personal, alla anställda enligt kollektivavtal. Vårt mål är att hjälpa er att lösa vardagens pussel och frigöra mer tid för andra värdefulla aktiviteter.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Huddinge

Vi erbjuder professionell lokalvård i Huddinge. Ett välskött kontor kan positivt påverka arbetsmiljön och öka arbetsprestationen. På Vardagsfrid följer vi noggrant etablerade rutiner och använder Svanenmärkta produkter med fokus på hälsa, miljö och resultat. Våra medarbetare har kollektivavtal och genomgår specialiserad utbildning direkt hos oss. Tveka inte att kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan assistera er med lokalvård i Huddinge och bidra till en trivsam och produktiv arbetsplats.

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal