Städfirma Huddinge!

Städfirma i Huddinge.  Letar ni efter en effektiv städfirma? Anlita Vardagsfrid i Huddinge för ett skinande rent hem.

Städfirma Huddinge

Varför välja oss som städfirma i Huddinge?

Vill ni ha ett rent hem samt tid över till det viktiga i livet. Låt oss på Vardagsfrid hjälpa er i Stockholm Huddinge. Vi är specialister på hemstäd, kontorsstäd och lokalvård med lång erfarenhet i branschen. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Huddinge

Behöver ni hemstädning i Huddinge. Vardagsfrid AB arbetar med fokus på slående resultat av hög kvalitet. Vi utför hemstädning med tydliga rutiner utförd av svensktalande personal som alla är anställda under kollektivavtal. Vi kan hjälpa er få ihop vardagspusslet så ni får mer tid över till annat.

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Huddinge

Vi kan hjälpa er med lokalvård i Huddinge. Visste ni att ett fräscht kontor kan förbättra arbetsmiljön och prestationen på arbetsplatsen. På Vardagsfrid arbetar vi med väletablerade rutiner och Svanenmärkta produkter med fokus på hälsa, miljö och resultat. Våra medarbetare arbetar alltid med kolektivavtal och har specialist utbilding direkt via oss. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er med lokalvård i Huddinge.

Läs mer om lokalvård