Städfirma Eriksberg

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård i Eriksberg. Sök inte längre efter pålitlig städhjälp i Eriksberg – Vardagsfrid har lösningen för dig!

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Eriksberg?

Behöver i en städfirma i Uppsala Eriksberg med sunda värderingar och prisvärd service? Vardagsfrid är er städfirma i Eriksberg. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Hemstädning och lokalvård i Eriksberg

Upptäck bekväm och pålitlig städning i Eriksberg med våra skräddarsydda tjänster. Vår dedikerade städpersonal ser till att din hem- eller arbetsmiljö förblir ren och fräsch, medan du kan ägna dig åt det som verkligen betyder något för dig. Låt oss ta hand om städningen så att du kan njuta av mer tid och vardagsfrid i Eriksberg. Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan skräddarsy en städlösning som passar dina behov.

Bli kontaktad

hemstad-rengora-micro-i-kokstadningen-500x388

Tjänster i Eriksberg

Eriksbergs ängar är ett fantastiskt område där du kan njuta av naturpromenader och picknickar längs med Fyrisån, medan närheten till centrala Uppsala ger enkel tillgång till stadens bekvämligheter.

Vi erbjuder många olika lösningar för ett skinande rent hem för dig i Eriksberg. 

hemstad-kok-microduk-diskho (1)

Företagslösningar i Eriksberg

Våra professionella städtjänster är skräddarsydda för företag som söker högkvalitativ och pålitlig städning för att skapa en ren och hälsosam arbetsmiljö.

 

kontorsmiljo-kontorsstadning-skrivbord

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov. 
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Eriksberg

Letar ni efter hemstädning i Eriksberg? Vardagen är svår nog att snurra utan städhjälp, så släpp sargen och låt oss ta hand det vi är experter på – städhjälp. Vill ni ha extra tid i vardagen och slippa städstressen,  då kan vi hjälpa er. Vi är experter på miljövänlig städning och använder alltid Svanenmärkta produkter vid varje uppdrag. Vi är även uppskattade med goda betyg på RECO.se. En välrekommenderad städfirma helt enkelt.  Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er i hemmet.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Eriksberg

Söker ni lokalvård i Eriksberg? Vi på Vardagsfrid är experter på miljövänlig lokalvård och använder Svanenmärkta produkter för en kemikaliefri städupplevelse. Våra medarbetare är utbildade genom oss och är specialiserade på lokalvård. En ren arbetsmiljö leder till gladare personal och bättre prestation på arbetsplatsen. Låt oss hjälpa er förbättra prestationen på er arbetsplats!

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal