Städfirma Ekerö

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård. Med Vardagsfrid i Ekerö får ni tid över till det viktiga i livet.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Ekerö?

Behöver ni hjälp med städningen för att få ihop vardagspusslet? Vardagsfrid är er städfirma i Stockholm Ekerö med lång erfarenhet och sunda värderingar. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Vi städar hos dig i Ekerö

Vår erfarna städpersonal i Ekerö är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

fonsterputsning-vara-tjanster (1) (1)

Vardagsfrids tjänster i Ekerö

Ekerö, en pittoresk pärla där det lantliga möter det moderna. Här kan du utforska den historiska "Drottningholms Slottsteatern," en enastående teaterbyggnad från 1700-talet, som utgör en viktig del av Sveriges kulturella arv och erbjuder fascinerande teaterupplevelser.

För dig som bor i Ekerö, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

hemstad-kok-microduk-diskho (1)

Företagslösningar i Ekerö

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

stadspecialist-hemstad-utomhus-_1_-_1_-1
form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov. 
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Ekerö

Intresserade av hemstädning Ekerö? Låt oss hjälpa er få ihop vardagspusslet och ge mer tid till det som verkligen är viktigt. Vi arbetar med Svanenmärkta produkter för en kemikaliefri städupplevelse som gynnar både hälsa och miljö. Spara tid och energi med hemstädning från Vardagsfrid redan idag!

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Ekerö

Behöver ni hjälp med lokalvård i Ekerö? Vardagsfrid är ett professionellt städföretag med fokus på kvalitet och miljö. Alla våra anställda omfattas av kollektivavtal, en av de främsta anledningarna till att anlita oss. Vi arbetar efter beprövade checklistor och rutiner för att säkra skinande resultat efter varje besök. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa er med lokalvård.

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal