Städfirma Ekerö

Städfirma i Ekerö.  Behöver ni hjälp med hemstädningen? Anlita Vardagsfrid i Ekerö och få mer tid till annat.

Städfirma Ekerö

Varför välja oss som städfirma i Ekerö?

Behöver ni hjälp med städningen för att få ihop vardagspusslet. Vardagsfrid är er städfirma i Stockholm Ekerö med lång erfarenhet och sunda värderingar. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Ekerö

Intresserade av hemstädning Ekerö. Låt oss hjälpa er få ihop vardagspusslet och ge mer tid till det som verkligen är viktigt. Vi arbetar med Svanenmärkta produkter för en kemikaliefri städupplevelse som gynnar både hälsa och miljö. Spara tid och energi med hemstädning från Vardagsfrid redan idag!

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Ekerö

Behöver ni hjälp med lokalvård i Ekerö. Vardagsfrid är ett professionellt städföretag med fokus på kvalitet och miljö. Alla våra anställda omfattas av kollektivavtal, en av de främsta anledningarna till att anlita oss. Vi arbetar efter beprövade checklistor och rutiner för att säkra skinande resultat efter varje besök. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa er med lokalvård.

Läs mer om lokalvård