Städfirma Danderyd

Städfirma i Danderyd.  Vill du ha en skinande ren vardag? Anlita  Vardagsfrid i Danderyd för ett bekymmersfritt liv.

Städfirma Danderyd

Varför välja oss som städfirma i Danderyd?

Letar ni efter en pålitlig städfirma i Stockholm Danderyd med sunda värderingar och schysta villkor. Vardagsfrid är ert val! Vi erbjuder prisvinnande städservice med kollektivavtal och miljöfokus.

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Tjänster hos städfirma i Danderyd

2 (9)

Lokalvård i Danderyd

När ni anlitar oss för lokalvård i Danderyd ser vi alltid till att skräddarsy upplägget utifrån era behov och önskemål, till den frekvens som passar er.

I vår städning utgår vi alltid från en checklista för att ingenting ska lämnas åt slumpen, och i enlighet med vår miljöpolicy står vi alltid för det Svanenmärkta städmaterial och den miljövänliga utrustning som behövs. Vi fokuserar på kvalitet och miljö i alla våra uppdrag och erbjuder endast personal med kollektivavtal, vilket gör oss till en seriös och pålitlig aktör inom lokalvård

Läs mer om lokalvård
1 (9)

Hemstädning i Danderyd

För hemstädning i Danderyd med hög kvalitet och trygghet, välj oss på Vardagsfrid. Vi är specialister på schemalagd hemstädning och vår policy är att alltid erbjuda god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan våra städare och kunder.

Vi på Vardagsfrid vet hur stressig vardagen kan vara. Vi vill därför hjälpa våra kunder att få ihop sitt livspussel och ta över den delen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Vi skapar helt enkelt lite ro för våra aktiva kunder så att ni kan lägga er tid på roligare saker. Vi erbjuder trygg och säker hemstädning i Danderyd, ring oss redan i dag!

Läs mer om hemstädning