Städfirma Danderyd

Varför välja oss som städfirma i Danderyd?

Behöver ni en städfirma i Stockholm Danderyd med sunda värderingar och prisvärd service? Vardagsfrid är er städfirma i Danderyd. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Skräddarsydd städning i Danderyd

Vår erfarna städpersonal i Danderyd är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

Stadspecialist-storstadning-kok

Tjänster vi erbjuder i Danderyd

Danderyd är en kommun med rikt kulturliv, vackra parker och naturområden samt närhet till Mälaren, vilket ger möjligheter till olika fritidsaktiviteter såsom båtliv och promenader längs vattnet. Dessutom finns det historiska platser och sevärdheter som berikar Danderyds kulturella arv. 

För dig som bor i Danderyd, erbjuder vi många olika lösningar för att just ditt hem ska bli skinande rent.

matsalsbord-avtorkning-hemstad-stadspecialist

Lokalvård i Danderyd

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

 

Stadfirma-fonsterputs-stadspecialist-vara-tjanster

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov. 
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Tjänster hos städfirma i Danderyd

lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Danderyd

När ni anlitar oss för lokalvård i Danderyd ser vi alltid till att skräddarsy upplägget utifrån era behov och önskemål, till den frekvens som passar er.

I vår städning utgår vi alltid från en checklista för att ingenting ska lämnas åt slumpen, och i enlighet med vår miljöpolicy står vi alltid för det Svanenmärkta städmaterial och den miljövänliga utrustning som behövs. Vi fokuserar på kvalitet och miljö i alla våra uppdrag och erbjuder endast personal med kollektivavtal, vilket gör oss till en seriös och pålitlig aktör inom lokalvård

Läs mer om lokalvård
Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Danderyd

För hemstädning i Danderyd med hög kvalitet och trygghet, välj oss på Vardagsfrid. Vi är specialister på schemalagd hemstädning och vår policy är att alltid erbjuda god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan våra städare och kunder.

Vi på Vardagsfrid vet hur stressig vardagen kan vara. Vi vill därför hjälpa våra kunder att få ihop sitt livspussel och ta över den delen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Vi skapar helt enkelt lite ro för våra aktiva kunder så att ni kan lägga er tid på roligare saker. Vi erbjuder trygg och säker hemstädning i Danderyd, kontakta oss redan i dag!

Läs mer om hemstädning

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal