Städfirma Hässelby

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård i Hässelby. Vill du ha en skinande ren vardag? Anlita Vardagsfrid i Hässelby för ett bekymmersfritt liv.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Hässelby?

Behöver ni hjälp med städningen för att få ihop livspusslet? Vi på Vardagsfrid är experter på städning och kan hjälpa er så ni får tid över till annat. Är du intresserad av en städfirma i Stockholm Hässelby? Tveka inte att höra av dig till oss. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Vi hjälper dig med städningen i Hässelby

Vår erfarna städpersonal i Hässelby är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

Stadspecialist-disko-kokstadning

Våra tjänster i Hässelby

Hässelby är en lummig och familjevänlig stadsdel i västra Stockholm som är känt för sin trivsamma atmosfär och nära koppling till naturen. Här finner du pittoreska villakvarter, grönskande parker som Vällingby Parken och Mälaren som sträcker sig längs med stadsdelen.

För dig som bor i Hässelby, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

universalpasta-vardagsfrid-koksbild-hemstadning

Lokalvård i Hässelby

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

Stadfirma-fonsterputs-stadspecialist-vara-tjanster

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Hässelby

Behöver ni hemstädning i Hässelby? Genom att välja oss på Vardagsfrid för din hemstädning i Hässelby väljer ni ett tryggt och säkert städalternativ med kvalificerade städare. Vi erbjuder ett schemalagt abonnemang som du prenumererar på, helt utan bindningstider. Vi är experter på miljövänlig städning och använder alltid Svanenmärkta produkter vid varje uppdrag. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er med hemstädning.
Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Hässelby

Behöver ni lokalvård i Hässelby? Vi på Vardagsfrid utför lokalvård i Hässelby där alla våra anställda omfattas av kollektivavtal. Vi är specialister på städning av kontorsmiljöer och tror på trygghet och värme där vi månar om personalen som bidrar till kvalitet i städarbetet. Kontakta oss idag för att se hur vi kan få era lokaler skinande rena!

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal