Städfirma Hässelby!

Städfirma i Hässelby. Vi på Vardagsfrid är specialister på miljövänlig städning.Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er finna vardagsfrid.

Städfirma Hässelby

Varför välja oss som städfirma i Hässelby?

Behöver ni hjälp med städningen för att få ihop livspusslet. Vi på Vardagsfrid är experter på städning och kan hjälpa er så ni får tid över till annat. Är du intresserad av en städfirma i Stockholm Hässelby tveka inte på att höra av dig till oss. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Hässelby

Behöver ni lokalvård i Hässelby. Vi på Vardagsfrid utför lokalvård i Hässelby där alla våra anställda omfattas av kollektivavtal. Vi är specialister på städning av kontorsmiljöer och tror på trygghet och värme där vi månar om personalen som bidrar till kvalitet i städarbetet. Kontakta oss idag för att se hur vi kan få era lokaler skinande rena!

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Hässelby

Behöver ni hemstädning i Hässelby. Genom att välja oss på Vardagsfrid för din hemstädning i Hässelby väljer ni ett tryggt och säkert städalternativ med kvalificerade städare. Vi erbjuder ett schemalagt abonnemang som du prenumererar på, helt utan bindningstider. Vi är experter på miljövänlig städning och använder alltid Svanenmärkta produkter vid varje uppdrag. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er med hemstädning.

Läs mer om lokalvård