<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

 • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Lokalvårdare - Vi tar hand om er arbetsplats

Lokalvårdare - Vi tar hand om er arbetsplats

Lokalvårdare - Vi tar hand om er arbetsplats

 

Städare eller även kallat lokalvårdare. Städar arbetsplatser, lokaler, och även hem. Med en lokalvårdare från Vardagsfrid får ni en lokalvård som håller måttet. Vi utbildar all vår personal till en specialistnivå inom det vi gör, lokalvård det vill säga. Våra lokalvårdare utför lokalvården enligt noga utformade checklistor. Detta ser till att alla delar av lokalen blir städade och arbetsplatsen blir ren och fräsch. 

Alla våra medarbetare går under kollektivavtal för att skapa en trygg anställning med bra villkor. Det hjälper oss minska personalomsättningen och sjukfrånvaron då våra medarbetare trivs på arbetsplatsen. Det leder också till att vi kan leverera hög kvalitet på lokalvården.

 

Lokalvårdare som sköter lokalvården

 

lokalvardare-som.-skoter-lokalvarden-900x601 (1)

Lokalvårdare ska på ett effektivt sätt utföra lokalvård med kvalitet. Med lokalvård kommer en ren och fräsch arbetsplats. En bättre arbetsmiljö med rena lokaler är viktigt för både lokal och medarbetarnas hälsa. När hygienen på kontoret prioriteras minskar sjukfrånvaron och smittorisken av olika sjukdomar. Lokalvården hjälper även till att öka trivseln som in sin tur kan öka prestationer och produktivitet hos medarbetare. 

Lokalvård från vardagsfrid kan innehålla: 

 • Underhållsstädning
 • Golvvård
 • Storstädningen
 • Entrémattor
 • Fönsterputs
 • Desinficering
 • Möbeltvätt av t.ex kontorsstolen
 • Bortforsling av återvinningskärl 
 • Tvätt av gardiner och textilier

 

Lokalvårdare med skräddarsydd underhållsplan

 

lokalvardare-med-skraddarsydd-underhallsplan-900x600 (1)

Hög kvalitet och noggrannhet på lokalvården är några av de sakerna att förvänta er med Vardagsfrids lokalvårds lösning. Med stor erfarenhet av att utföra lokalvård på stora och små företag faller inget moment mellan stolarna. När lokalvårdaren städar era lokaler görs det enligt ett skräddarsytt upplägg utifrån era önskemål.  För att ni ska bli nöjda med oss sätter vi tillsammans upp en underhållsplan. 

Vardagsfrid har 10 års erfarenhet av lokalvård och har över 150 kompetenta medarbetare. Våra medarbetare kan lokalvård, samtliga har gått vår interna utbildning för att ha alla verktyg för att uppnå bra resultat. Det krävs en bra arbetsmiljö för att kunna trivas på arbetsplatsen. En del som kan öka trivseln är som sagt välstädade utrymmen. Lokaler som håller en hög standard på städningen gör mycket för helhetsintrycket och känslan som ni som företag vill åstadkomma. Det gäller även trapphuset till arbetsplatsen. Det är viktigt att ha i åtanke att detta är det första besökare ser när det kommer till arbetsplatsen. 

Lokalvårdare för er arbetsplats

 

lokalvardare-for-er-arbetsplats-900x601 (1)

Då lokalvård användas av många företag i olika branscher kan det benämnas på olika sätt exempelvis som företagsstädning eller kontorsstädning. Lokalvård brukar dock vara lite bredare då den innefattar offentliga lokaler och miljöer. En lokalvårdare som utför städningen gör det smidigare för er som företag. Då kan lokalvårdaren fokusera på det de är proffs på och ni på det ni är proffs på.

 

Underhållsplan för Lokalvårdaren

Eftersom lokalvård kan se olika ut beroende på företaget är det alltid en fördel att komma förberedd och veta vad ni vill ha. Genom att tänka igenom vad ni vill ha ut av lokalvården gör det lättare att göra er nöjda direkt. Detta då vi kan skapa en plan tillsammans. Det hjälper i sin tur  lokalvårdaren i deras jobb när det ska städa då det vet hur och var det ska städas.

 

Vad ingår i lokalvård av Vardagsfrid?

 

vad-ingar-i-lokalvard--900x601 (2) (1)

Lokalvården från vardagsfrid är mycket mer än bara att städa och hålla rent. Det handlar om att utföra lokalvården på ett smart sätt som är effektivt. Vardagsfrid började som ett integrationsprojekt och har genom dem 10 åren fortsatt med att hjälpa utlandsfödda in på den svenska arbetsmarknaden. Med lokalvård från oss är du med och driver integrationen framåt. För oss är det självklart att utbildning och resväg mellan kunder ska vara betald. Dock har vi varit med om att våra lokalvårdare inte har fått detta hos andra städföretag det varit anställda hos. 

 

En schysst städfirma för lokalvård

 

en-schysst-stadfirma-for-lokalvard-scaled-e1666091060523-900x694 (1)

En städfirma med kollektivavtal ger lokalvårdaren schyssta arbetsvillkor till rätt lön. För att göra ett säkert val är det därför bra att välja en städfirma med kollektivavtal. Det finns tyvärr städfirmor som inte har kollektivavtal, eller kollektiv liknande avtal för sina anställda. När detta är fallet har din lokalvårdare allt som oftast en osäker anställning, dålig lön och jobbar alldeles för många timmar.  

På Vardagsfrid omfattas alla våra anställda av kollektivavtal vilket gör oss till en trygg och pålitlig städfirma. Inte bara för våra kunder, men även för våra fantastiska medarbetare på Vardagsfrid. De senaste 10 åren har vi städat hos många olika kunder och kollektivavtal har vi haft sedan dag ett. 

Med våra 10 år av olika typer av städning vet vi att varje företag är unikt. Det ser olika ut utifrån belastning, bemanning, storlek och typ av användande. Vardagsfrid har efter tidigare erfarenhet av lokalvård, mellan 100 till 5000 kvadratmeter. Det gör att vi kan säkerställa en kostnadseffektiv lokalvård hos er utifrån era specifika behov.

Vårt kundlöfte

En lokalvård av hög kvalitet och noggrannhet där inget moment faller ur ramen. Ni som kunder ska bli nöjda och jobbet ska bli gjort bra

Med lokalvård från Vardagsfrid, får ni detta:

 • Auktoriserad Serviceentreprenör med kollektivavtal.
 • Svanenmärkt städtjänst.
 • Utbildad personal för lokalvård.
 • Arbetsledning på svenska.
 • Hygienteknisk städning som minskar sjukfrånvaro.

Vardagsfrids personal bär namnbrickor och är utbildade för uppdraget. Personalen hos oss följer ARN, Allmänna Reklamationsnämndens riktlinjer, beslut och rekommendationer.

 

Lokalvårdare med miljöfokus

 

lokalvardare-med-miljofokus-900x556 (1)

Självklart har vi inte bara schyssta villkor för våra medarbetare. Vi jobbar även mycket med miljö och hållbarhet. Detta genomsyrar hela Verksamheten på Vardagsfrid. Att vara klimatpositiva är en högt satt ambition.  Vi är miljöcertifierade och använder Svanenmärkta städmetoder för lokalvården vi utför. Detta är en bra start för något som är värt att jobba med för att det ska bli bättre. För att kunna följa vår miljöpolicy står vi för all städutrustning som behövs för uppgiften att utföra lokalvården.

Vi tar även hänsyn till miljön i andra hänseenden. det kan vara valet av transport till valet av papper som vi använder till skrivaren. Transport till kunder försöker vi i största möjliga mån använda oss av kollektivtrafiken i den utsträckning det är möjligt. Vårt utsläppsmål med våra bilar är att snittet ska ligga på miljöklass.

Oavsett stort eller litet städ vill vi alltid minska på det farliga utsläppen. Med vetskapen om hur vi använder våra produkter hos kunden gör att vi går mot något lite bättre. Vi använder oss av miljöriktiga medel när vi städar och sköter all vår logistik med minimal klimatpåverkan.

 

Tilläggstjänster lokalvård

Tilläggstjänster kan användas för att skräddarsys för hur du och ditt företag vill ha det på ert kontor. Med en städfirma som kan mer än bara städ underlättar det för er som kund. ni slipper ha ett avtal för städ, ett för kaffet och ett för frukt eller liknande. Allt blir samlat på en faktura och ni vet exakt vem ni ska vända er till när något blir fel. Det är vanligt att lägga till olika tjänster på sidan om städningen då det kommer i samma svep, samma bolag sköter allt

Tilläggstjänster är de sakerna som medarbetare på arbetsplatsen kanske förväntar sig och som gör det lilla extra. Det kan vara påfyllning av frukt och dryck i köket, blommor eller underhåll/påfyllning av kaffemaskiner. Att göra det lite extra trevligt på arbetsplatsen för dina medarbetare kan göra mycket för arbetsmiljön.  

 

Lokalvårdare på Vardagsfrid

 

lokalvardare-pa-vardagsfrid-900x600 (1)

En Medarbetare som känner sig trygg och glad levererar en jämnare och mer professionell kvalitet på lokalvård. Detta är något vi alltid siktar mot. När vi anställer nya medarbetare har vi mer fokus på hjärta och själ än erfarenhet och kompetens. Vi utbildar alltid vår personal från grunden. det gör att vi kan öka kompetensen inom städbranschen samt hur en bra lokalvård utförs ute hos kund. Med hjälp av utbildningen dem får kan vi säkerställa specialkompetens för lokalvården. 

Inom vardagsfrid pratar vi cirka 37 olika språk från hela världen Men våra samtal börjar alltid på svenska. Vår arbetsledning pratar engelska och svenska. Trots alla olika språk och den kompetens som språk bär med sig. Är det svenskan som förenar oss och hjälper till att fastställa en god och säker arbetsmiljö där alla ska känna sig trygga och uppskattade. Svenskan hjälper oss att ha roligt och känna glädje tillsammans på jobbet – en god gemenskap, resulterar i ett bra arbete ute hos våra kunder.

Vill du veta mer om lokalvård av Vardagsfrid, tveka inte på att höra av dig till oss så svarar vi på alla dina frågor och funderingar.

Låt Vardagsfrid vara din städfirma som sköter lokalvården på er arbetsplats Kontakta oss genom att trycka på knappen nedan.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp