Städfirma Sundbyberg

Boka hemstädning, lokalvård eller någon av våra andra tjänster. Vi på Vardagsfrid är specialister inom hemstädning, kontorsstäd & lokalvård.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Sundbyberg?

Städfirma i Stockholm med prisvärd städning, fokus på miljö och rättvisa villkor. Vi på Vardagsfrid är specialister på hemstäd, kontorsstäd och lokalvård i Stockholm Sundbyberg. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Städtjänst i Sundbyberg

Vår erfarna städpersonal i Sundbyberg är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

dammsugning soffa städfirma (2)-1

Tjänster i Sundbyberg

För dig som bor i Sundbyberg, erbjuder vi många olika lösningar för att just ditt hem ska bli skinande rent.

Stadfirma-fonsterputs-stadspecialist-vara-tjanster

Lokalvård i Sundbyberg

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

Stadspecialist-disko-kokstadning

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad 

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Sundbyberg

Intresserad av hemstädning i Sundbyberg? Vardagsfrid ger dig en trygg hemstädning i Sundbyberg med goda villkor för både medarbetare och ditt hem. Vi är stolta över att vara specialister på schemalagda städabonnemang där vi kommer hem till dig regelbundet, efter den frekvens du själv väljer.

Du är i goda händer när du tar hjälp av oss, välj Vardagsfrid för en professionell städservice i Sundbyberg

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Sundbyberg

Behöver ni hjälp med lokalvård i Sundbyberg? Vi på Vardagsfrid städar både stora och små kontor i Sundbyberg, där vi alltid arbetar enligt checklista med noggrannhet och kvalitet. Vårt städteam har specialkompetens inom lokalvård och alla våra anställda ges en utbildning direkt hos oss. På så vis kan vi säkra en professionellt utförd städning. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal