Städfirma Sundbyberg!

Städfirma i Sundbyberg.  Vi på Vardagsfrid är specialister på hemstäd, kontorsstäd & lokalvård. Fyll din tid, med Vardagsfrid.  

Städfirma Sundbyberg

Varför välja oss som städfirma i Sundbyberg?

Städfirma med prisvärd städning, fokus på miljö och rättvisa villkor.  Vi på Vardagsfrid är specialister på hemstäd, kontorsstäd och lokalvård i Stockholm Sundbyberg. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Sundbyberg

Intresserad av hemstädning i Sundbyberg. Vardagsfrid ger dig en trygg hemstädning i Sundbyberg med goda villkor för både medarbetare och ditt hem.  Vi är stolta över att vara specialister på schemalagda städabonnemang där vi kommer hem till dig regelbundet, efter den frekvens du själv väljer.

Du är i goda händer när du tar hjälp av oss, välj Vardagsfrid för en professionell städservice i Sundbyberg

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Sundbyberg

Behöver ni hjälp med lokalvård i Sundbyberg? Vi på Vardagsfrid städar både stora och små kontor i Sundbyberg, där vi alltid arbetar enligt checklista med noggrannhet och kvalitet. Vårt städteam har specialkompetens inom lokalvård och alla våra anställda ges en utbildning direkt hos oss. På så vis kan vi säkra en professionellt utförd städning. Kontakta oss idad för att se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer om lokalvård