Städfirma Hägersten!

Städfirma i Hägersten.  Vill du ha en skinande ren vardag?  Kontakta Vardagsfrid för en ren, bekymmersfri vardag.

Städfirma Hägersten

Varför välja oss som städfirma i Hägersten?

Letar ni efter en städfirma i Stockholm Hägersten som är pålitlig och effektiv med rätt värderingar. Vardagsfrid erbjuder miljövänlig städning med kollektivavtal för sina anställda. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Hägersten

Behöver ni hemstädning i Hägersten, då behöver ni inte leta längre. Vardagsfrid är specialister på miljövänlig hemstädning och vi använder enbart Svanenmärkta produkter för varje uppdrag. Vår personal omfattas av kollektivavtal för en schyst arbetsmiljö med rättvisa villkor. Vi följer beprövade rutiner och checklistor för ett skinande resultat, varje gång. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er med hemstädning i Hägersten. 

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Hägersten

Letar ni efter lokalvård i Hägersten. Vi på Vardagsfrid hjälper er med lokalvård i Hägersten. Vi är specialister på städning av kontorsmiljöer och tar oss an både stora och små arbetsplatser. I vår lokalvård fokuserar vi på städningens kvalitet och miljö, och alla våra anställda städare omfattas av kollektivavtal. Visste ni att en ren och fräsch arbetsplats förbättrar personalens prestation. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer om lokalvård