Städfirma Hägersten

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård. Med Vardagsfrid i Hägersten får ni tid över till det viktiga i livet.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Hägersten?

Behöver ni en städfirma i Stockholm Hägersten med sunda värderingar och prisvärd service? Vardagsfrid är er städfirma i Hägersten. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihop sparade timmar?

Vi utför din städning i Hägersten

Vår erfarna städpersonal i Hägersten är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

hemstad-kok-microduk-diskho (1)

Tjänster i Hägersten

Hägersten är en underbar stadsdel med en avslappnad atmosfär och mycket att erbjuda. Här kan du njuta av lugnet i grönområden och samtidigt vara nära stadens pulserande hjärta. En av de trevligaste sakerna att göra i Hägersten är att besöka "Hägerstens Botaniska Trädgård," en vacker och välskött trädgård med en mängd olika växtarter. Det är en perfekt plats för en avkopplande promenad, picknick eller bara för att koppla av och njuta av naturen mitt i staden. 

För dig som bor i Hägersten, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

hemstadning-lampa-kok-500x388 (2)

Företagslösningar i Hägersten

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

universalpasta-vardagsfrid-koksbild-hemstadning

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov. 
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Hägersten

Behöver ni hemstädning i Hägersten, då behöver ni inte leta längre. Vardagsfrid är specialister på miljövänlig hemstädning och vi använder enbart Svanenmärkta produkter för varje uppdrag. Vår personal omfattas av kollektivavtal för en schyst arbetsmiljö med rättvisa villkor. Vi följer beprövade rutiner och checklistor för ett skinande resultat, varje gång. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er med hemstädning i Hägersten. 

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Hägersten

Letar ni efter lokalvård i Hägersten. Vi på Vardagsfrid hjälper er med lokalvård i Hägersten. Vi är specialister på städning av kontorsmiljöer och tar oss an både stora och små arbetsplatser. I vår lokalvård fokuserar vi på städningens kvalitet och miljö, och alla våra anställda städare omfattas av kollektivavtal. Visste ni att en ren och fräsch arbetsplats förbättrar personalens prestation. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal