Städfirma Vällingby

Varför välja oss som städfirma i Vällingby?

Letar ni efter en städfirma i Stockholm Vällingby med schysta villkor och miljötänk. Vi på Vardagsfrid har många års erfarenhet av miljövänlig städning och har kollektivavtal för samtliga medarbetare. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Vi utför din städning i Vällingby

Vår erfarna städpersonal i Vällingby är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

Stadtjanster-hemstadning-stadspecialister (1)

Tjänster i Vällingby

Ett besök i Vällingby Centrum, med sina butiker och caféer, ger en känsla av pulsen i området. Samtidigt kan du njuta av stillheten i Vällingbyparken eller promenera längs Mälarens stränder.

För dig som bor i Vällingby, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

stadfirma-storstadning-stadspecialist-rengora-micro

Företagslösningar i Vällingby

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

hemstadning-lampa-kok-500x388 (2)

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Vällingby

Behöver ni hemstädning i Vällingby? Vardagsfrid är det självklara valet för er som är ute efter hemstädning med hög kvalitet och trygghet. Vi är specialister på schemalagd hemstädning och vår policy är att alltid erbjuda goda resultat, noggrannhet och nära kontakt mellan våra städare och kunder. För många av oss kan det vara svårt att få vardagen att gå ihop. Det finns betydligt fler saker man hellre gör än att städa. Det är därför Vardagsfrid är ett utmärkt val för er som är ute efter hemstädning i Vällingby. Vi vill helt enkelt hjälpa till att lösa den del av våra kunders livspussel som man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Vi skapar det vi heter och målet är att du ska känna stolthet över ditt hem!

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Vällingby

Bra fokus på arbetsplatsen kommer från en ren arbetsplats. Med lokalvård i Vällingby från Vardagsfrid kan er arbetsplats bli ren och organiserad, varje dag. Vi på Vardagsfrid är specialister på lokalvård och erbjuder även tjänster som kontorsstäd och fönsterputs för företag. När vi städar använder vi bara Svanenmärkta produkter och följer protokoll för att uppnå ett kvalitativt resultat på varje städtillfälle. Samtliga städare arbetar med kollektivavtal och är stolta över vad de gör. Om ni är ute efter en trygg och pålitlig lokalvårds leverantör i Vällingby, kontakta oss idag!

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal