Städfirma Vällingby!

Städfirma i Vällingby. Boka hemstäd, kontorsstäd eller lokalvård. Vardagsfrid är en pålitlig städfirma i Vällingby som ger dig sinnesfrid.

Städfirma Vällingby

Varför välja oss som städfirma i Vällingby?

Letar ni efter en städfirma i Stockholm Vällingby med schysta villkor och miljötänk. Vi på Vardagsfrid har många års erfarenhet av miljövänlig städning och har kollektivavtal för samtliga medarbetare. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Vällingby

Behöver ni hemstädning i Vällingby? Vardagsfrid är det självklara valet för er som är ute efter hemstädning med hög kvalitet och trygghet. Vi är specialister på schemalagd hemstädning och vår policy är att alltid erbjuda goda resultat, noggrannhet och nära kontakt mellan våra städare och kunder. För många av oss kan det vara svårt att få vardagen att gå ihop. Det finns betydligt fler saker man hellre gör än att städa. Det är därför Vardagsfrid är ett utmärkt val för er som är ute efter hemstädning i Vällingby. Vi vill helt enkelt hjälpa till att lösa den del av våra kunders livspussel som man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Vi skapar det vi heter och målet är att du ska känna stolthet över ditt hem!

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Vällingby

Bra fokus på arbetsplatsen kommer från en ren arbetsplats. Med lokalvård i Vällingby från Vardagsfrid kan er arbetsplats bli ren och organiserad, varje dag. Vi på Vardagsfrid är specialister på lokalvård och erbjuder även tjänster som kontorsstäd och fönsterputs för företag. När vi städar använder vi bara Svanenmärkta produkter och följer protokoll för att uppnå ett kvalitativt resultat på varje städtilfälle. Samtliga städeare ärbetar med kollektivavtal och är stolta över vad de gör. Om ni är ute efter en trygg och pålitlig lokalvårds leverantör i Vällingby, kontakta oss idag!

Läs mer om lokalvård