Städfirma Järfälla

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård. Med hjälp av oss får ni tid över till det viktiga i livet.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Järfälla?

Letar ni efter en pålitlig städfirma i Stockholm Järfälla. Vi på Vardagsfrid har lång erfarenhet av miljövänlig städning. Samtliga medarbetare har kollektivavtal och arbetar under trygga villkor. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihop sparade timmar?

Vi städar hos dig i Järfälla

Vår erfarna städpersonal i Järfälla är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

hemstadning-badda-sangen

Tjänster i Järfälla

Järfälla är en kommun med fin balans mellan stadsliv och natur, Görvälns Naturreservat är en fantastisk plats att utforska. Det är en plats där naturen står i centrum och där besökare kan koppla av och njuta av den natursköna omgivningen.

Till dig som bor i Järfälla, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

dammsugning soffa städfirma (2)-1

Tjänster till företag i Järfälla

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

stadfirma-stadtjanster-hemstadning-stadspecialister (1)
form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Järfälla

Svårt att få ihop vardagspusslet. Städning är ett vardagsmoment som många upplever som tidskrävande och stressigt. Vardagsfrid  är städföretaget som finns till för dig i Järfälla som inte mäktar med tidsplanering eller för den som dagdrömmer om en mindre komplicerad vardag. Vi vill underlätta och skapa harmoni för dig som lever i en ruschig tillvaro. Kontakta oss om ni vill ha mer tid över för annat.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Järfälla

Letar ni lokalvård i Järfälla. Vi på Vardagsfrid utför miljövänlig lokalvård på både stora och små arbetsplatser i Järfälla där vi alltid arbetar kvalitativt och noggrant enligt en utarbetad checklista. Vi står för all utrustning och städmaterial som behövs för att kunna genomföra städningen enligt vår miljöpolicy, och vi anpassar alltid vår städning utifrån varje kunds enskilda behov. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för er.

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal