Städfirma Järfälla!

Städfirma i Järfälla.  Vill du ha en skinande ren vardag? Anlita Vardagsfrid i Järfälla för ett rent hem.

Städfirma Järfälla

Varför välja oss som städfirma i Järfälla?

Letar ni efter en pålitlig städfirma i  Stockholm Järfälla. Vi på Vardagsfrid har lång erfarenhet av miljövänlig städning. Samtliga medarbetare har kollektivavtal och arbetar under trygga villkor. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Järfälla

Svårt att få ihop vardagspusslet. Städning är ett vardagsmoment som många upplever som tidskrävande och stressigt. Vardagsfrid  är städföretaget som finns till för dig i Järfälla som inte mäktar med tidsplanering eller för den som dagdrömmer om en mindre komplicerad vardag. Vi vill underlätta och skapa harmoni för dig som lever i en ruschig tillvaro. Kontakta oss om ni vill ha mer tid över för annat.

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Järfälla

Letar ni lokalvård i Järfälla. Vi på Vardagsfrid utför miljövänlig lokalvård på både stora och små arbetsplatser i Järfälla där vi alltid arbetar kvalitativt och noggrant enligt en utarbetad checklista. Vi står för all utrustning och städmaterial som behövs för att kunna genomföra städningen enligt vår miljöpolicy, och vi anpassar alltid vår städning utifrån varje kunds enskilda behov. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för er.

Läs mer om lokalvård