Städfirma Uppsala City

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård i Uppsala City. Sök inte längre efter pålitlig städhjälp i Uppsala City – Vardagsfrid har lösningen för dig!

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Uppsala City?

Behöver i en städfirma i Uppsala City med sunda värderingar och prisvärd service? Vardagsfrid är er städfirma i Uppsala City. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Professionell Städning i Uppsala City

Vår erfarna städpersonal i Uppsala City är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

hemstad-rengora-micro-i-kokstadningen-500x388

Tjänster i Uppsala City

I Uppsala city finner du ikoniska landmärken som Uppsala domkyrka och Gustavianum, tillsammans med moderna caféer, butiker och ett pulserande kulturliv. Strosa längs Fyrisån, besök universitetets museer och bibliotek, och upplev den unika atmosfären som universitetsstaden har att erbjuda.

Vi erbjuder många olika lösningar för ett skinande rent hem för dig i Uppsala city. 

hemstad-kok-microduk-diskho (1)

Företagslösningar i Uppsala City

Våra professionella städtjänster är skräddarsydda för företag som söker högkvalitativ och pålitlig städning för att skapa en ren och hälsosam arbetsmiljö.

 

kontorsmiljo-kontorsstadning-skrivbord

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov. 
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Uppsala City

Letar ni efter hemstädning i Uppsala City?Vardagen är svår nog att snurra utan städhjälp, så släpp sargen och låt oss ta hand det vi är experter på – städhjälp. Vill ni ha extra tid i vardagen och slippa städstressen, då kan vi hjälpa er. Vi är experter på miljövänlig städning och använder alltid Svanenmärkta produkter vid varje uppdrag. Vi är även uppskattade med goda betyg på RECO.se. En välrekommenderad städfirma helt enkelt.  Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er i hemmet.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Uppsala City

Söker ni lokalvård i Uppsala City? Vi på Vardagsfrid är experter på miljövänlig lokalvård och använder Svanenmärkta produkter för en kemikaliefri städupplevelse. Våra medarbetare är utbildade genom oss och är specialiserade på lokalvård. En ren arbetsmiljö leder till gladare personal och bättre prestation på arbetsplatsen. Låt oss hjälpa er förbättra prestationen på er arbetsplats!

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal