<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

 • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Lokalvård Stockholm

Lokalvård Stockholm

Lokalvård Stockholm

Untitled design (29) (1)

 

Hitta din lokalvård 

Att städa ett kontor eller en lokal kräver sina kunskaper. Vi på Vardagsfrid vet hur en lokalvård som håller måttet ska utföras. Vardagsfrid är specialister på det vi gör, det vill säga, lokalvård i Stockholm. Alla våra städare är utbildade och följer vid varje städtillfälle en noggrant utformad checklista för lokalvård som tar hänsyn till era förutsättningar och ger ett strålande bra resultat varje gång. 

Hos Vardagsfrid ingår alla våra medarbetare självklart i kollektivavtal och erbjuds städutbildning som en del av anställningen, detta för att skapa så hög kvalitet som möjligt. Men även ge våra medarbetare en trygg anställning, med goda villkor. 

Ren arbetsmiljö med lokalvård

 

lokalvard-stockholm-ren-arbetsmiljo-med-lokalvard-scaled-e1662367557332-900x621 (1)

God hygien på en arbetsplats kan bidra till en bättre arbetsmiljö. Detta är något som Vardagsfrid lägger stor vikt på. När hygienen prioriteras på ett företag kan smittorisken av olika sjukdomar minskas. 

Förutom att det är viktigt för arbetsmiljön, är det även viktigt för hälsan hos en person som jobbar eller besöker ett kontor, man vill uppleva att det är rent och fräscht. 

Användningen av handsprit har ökat under åren av pandemins spår och att det står en handsprit i receptionen, vid toaletterna eller i köket är idag en självklarhet. Genom en fräsch arbetsmiljö med bra hygien ökar trivseln och trivs man på sin arbetsplats ökar ens prestationer och produktivitet hos de anställda.

Våra tjänster inom lokalvård:

 • Underhållsstädning 
 • Storstädning 
 • Fönsterputs 
 • Mattvätt 
 • Golvvård 

Lokalvård som ger arbetsro

 

lokalvard-stockholm-lokalvard-som-ger-arbetsro-900x600 (1)

Av Vardagsfrid kan ni alltid förvänta er en lokalvård av hög kvalitet och noggrannhet där inget moment faller mellan stolarna. Vi städar på såväl stora som små arbetsplatser enligt skräddarsydda upplägg utifrån era önskemål. 

Vi har 10 års erfarenhet av lokalvård. I dagsläget har vi över 150 kompetenta medarbetare som du kan lita på när det kommer till ett väl utfört städjobb där vi inte lämnar något åt tillfälligheten. En bra arbetsmiljö är det väsentliga för att kunna trivas på en arbetsplats. Med välstädade rum och rena ytor tillför just det för att få arbetsro. Rum och ytor som är välstädad gör mycket för att uppleva intrycket och känslan som du vill ge. Gemensamma ytor såsom fikarum och konferensrum blir extra viktigt, inte minst för arbetsmiljön. Detsamma gäller även exempelvis trapphuset, som bidrar till det första intrycket av fastigheten för besökare som kommer till kontoret.

Förbättra din organisations prestationer med bekymmersfri lokalvård i Stockholm, via Vardagsfrid. 

Lokalvård, företagsstäd eller kontorsstäd?

Lokalvård, kontorsstädning eller företagsstädning är i princip samma sak, det är endast olika benämningar på samma tjänster. Hjälp med lokalvård används av företag i olika branscher och därav kallas det även företagsstäd eller kontorsstäd. Lokalvård är dock lite bredare och innefattar även offentliga lokaler och miljöer. 

Självklart vill städbolaget du anställer veta vad som ska städas och vad som förväntas utav dem. Så att det fungerar för alla, men framförallt att du som kund ska bli nöjd!

Lokalvårds viktiga delar att tänka på

 

lokalvard-stockholm-viktigt-att-tanka-pa-scaled-e1662367603793-900x446 (2) (1)

Att komma förberedd och veta vad man vill ha kan vara till sin fördel. Förbered dig inför att anlita en lokalvård genom att vara beredd med vad som önskas med lokalvården. Tänk ut frågor om du skulle ha det. Förbered även lokalen för städningen, plocka undan saker som onödigt ligger framme och lägg det på sin rätta plats. Så att städaren får en bra miljö för arbetet och att det ska bli så effektivt som möjligt, detta underlättar för båda parter.

 • Hur stor är ytan som ska städas? 

Är det 200, 1000 eller 5000 kvadratmeter som ska städas? Det är viktigt innan du bokar lokalvård att veta hur stor ytan är som ska städas. Det är även nödvändigt att veta om hela lokalen ska städas eller bara delar. 

 • Vet du vad för typ av lokalvård ni vill ha?

Räcker det med dammsug och fönsterputs eller vill ni ha en komplett städning där hela kontoret städas? Var noga med vilken typ av städning som behövs för att underlätta för alla inblandade. Det mest förekommande är att företag tar en lokalvård som omfattar hela kontoret, då blir det även smidigare för städaren eller städarna att veta att lokalvård ska utföras över hela kontoret. Då flyter lokalvården på bra och städaren slipper hoppa över steg de gör på andra företag. Annars, säg till så löser det sig givetvis!

 • Vad känns viktigt för dig som kund när du väljer ett städbolag till lokalvård?

Är det bra pris som lockar, snabb städning, bra arbetsvillkor för de anställda på städbolaget… Listan kan göras lång. Genom att välja en lokalvård med bra värderingar som ligger lite högre i pris, men som på andra sidan har bättre arbetsvillkor för sina anställda, riskerar du inte heller att stödja något du inte står bakom. 

Vad ingår i lokalvård av Vardagsfrid ?

 

lokalvard-stockholm-vad-ingar-i-lokalvar-av-vardagsfrid-900x600 (1)

Lokalvård handlar inte bara om att städa och hålla rent, utan även hur man kan göra det så smart och effektivt som möjligt under tid. Det som ingår i lokalvård är tjänster som dammsugning, golvvård, dammtorkning, fönsterputs, trapp-vård och annat underhållsstöd. Vi har även tilläggstjänster som man kan boka utöver städningen av lokalen. Vardagsfrids personal bär namnbrickor och är utbildade för uppdraget. Personalen hos oss följer ARN, Allmänna Reklamationsnämndens riktlinjer, beslut och rekommendationer.

Med vår balanserade underhållsplan för lokalvård hjälper vi till med:

 • Underhållsstädning
 • Golvvård
 • Storstädningen
 • Entrémattor
 • Fönsterputs
 • Desinficering
 • Möbeltvätt av t.ex kontorsstolen
 • Bortforsling av återvinningskärl 
 • Tvätt av gardiner och textilier

Vardagsfrids kundlöfte

 

vardagsfrid-logo-900x148 (1)

Varje kontorslokal är unika i sin belastning, bemanning, storlek och typ av användande. Vardagsfrid har efter tidigare erfarenhet av lokalvård, mellan 100 till 5000 kvadratmeter, att vi kan säkerställa en kostnadseffektiv lokalvård hos er utifrån era specifika behov.

Vårt kundlöfte är en lokalvård av hög kvalitet och noggrannhet där inget moment faller ur ramen. Ni som kunder ska bli nöjda och jobbet ska bli gjort bra.

När ni väljer Vardagsfrid för lokalvård i Stockholm, får ni detta:

 • Auktoriserad Serviceentreprenör med kollektivavtal.
 • Svanenmärkt städtjänst.
 • Utbildad personal för lokalvård.
 • Arbetsledning på svenska.
 • Hygienteknisk städning som minskar sjukfrånvaro.

En schysst städfirma för lokalvård i Stockholm

Att välja en städfirma med kollektivavtal gör att du med säkerhet vet, att din städare har schyssta arbetsvillkor. Vilket ska vara en självklarhet för alla tycker vi på Vardagsfrid. Tyvärr finns det många städbolag som inte har kollektivavtal, vilket leder till mindre bra och osäkra anställningar där medarbetare jobbar till dåliga löner och till alldeles för många timmar. 

Vardagsfrid har de senaste 10 åren städat hos många olika kunder och är den 9:e största städfirman i Sverige med ca 150 medarbetare i Stockholm, Uppsala, Västerås och Norrtälje. Kollektivavtal har vi haft sedan dag ett och vi är även auktoriserade serviceentreprenörer hos Almega. Alla våra anställda omfattas av kollektivavtal vilket gör oss till ett tryggt och pålitligt städbolag. Då inte bara för våra kunder, utan också för alla våra medarbetare på Vardagsfrid.

Miljöfokus

 

lokalvard-stockholm-miljofokus-900x600 (1)

Inte bara schyssta villkor för alla medarbetare, utan miljö och hållbarhet genomsyrar vår verksamhet på Vardagsfrid. Ambitionen är högt satt: att vara klimatpositiva. Vi är miljöcertifierade och använder Svanenmärkta städmetoder för lokalvård i Stockholm, det tycker vi är en bra start till något bättre. För att kunna följa vår miljöpolicy står vi för all städutrustning som behövs för uppgiften att utföra lokalvården. Det innebär att vi tar hänsyn till miljön i alla hänseenden, från valet av transport till det papper vi använder oss av i skrivaren. I största möjliga mån försöker vi använda oss av kollektivtrafiken för transporter i den utsträckning det finns möjlighet. Vårt utsläppsmål med våra bilar är att snittet ska ligga på miljöklass.

Att bibehålla ett miljöfokus är ett av våra viktigaste uppdrag. Ambitionen är att vara klimatpositiva, vilket vi strävar efter i varje städning vi gör hos våra kunder. Oavsett stort eller litet städ. Vill vi minska på de farliga utsläppen och genom att bli mer medvetna om hur vi använder våra produkter hos kund gör att vi går mot något lite bättre. Vi använder oss av miljöriktiga medel när vi städar och sköter all vår logistik med minimal klimatpåverkan.

Tilläggstjänster lokalvård

Vill ni bara ha städning eller vill ni lägga till något extra utöver städningen? Det är vanligt att lägga till olika tjänster på sidan om städningen då det kommer i samma svep, samma bolag sköter allt. Genom att välja ett bolag som gör annat än bara städningen, underlättar det för dig som kund och du slipper ha ett avtal för städ, ett avtal för kaffe och ett annat avtal för frukten.

Saker som medarbetare på ett kontor kanske förväntar sig och som gör det lite extra trevligt kan vara påfyllning av frukt och dryck i köket, blommor eller underhåll/påfyllning av kaffemaskiner. Om det finns något extra tillägg du vill göra för dina medarbetare så kan det vara bra att kika nedan vad för tillägg du kan göra, utöver lokalvården.

Tilläggstjänster kan användas för att skräddarsys för hur du och ditt företag vill ha det på ert kontor.

Tilläggstjänster Vardagsfrid erbjuder: 

 • Frukt 
 • Dryck 
 • Entrémattor 
 • Gardintvätt 
 • Blommor 
 • Borttransport av emballage/skräp
 • Vaktmästeritjänster

Fokus på Vardagsfrid

 

hemstadning-vardagsfrid-mastarklass-900x600 (1)

Vi anställer med fokus på hjärta och själ, snarare än erfarenhet och kompetens. Vi ser till att alla våra anställda blir utbildade från grunden och på det sättet öka kompetensen inom städbranschen samt hur man på ett bra sätt utför lokalvård hos en kund. Det gör också att vi kan säkerställa specialkompetens för lokalvård i Stockholm. Medarbetare som känner sig trygga och glada på jobbet levererar en jämnare och mer professionell kvalitet på lokalvård. Vilket är det vi alltid siktar mot.

Våra samtal börjar alltid på svenska. Vår arbetsledning pratar engelska och svenska. Men inom Vardagsfrid pratar vi cirka 37 olika språk från hela världen. Det tycker vi är häftigt och till en stor fördel. Trots alla olika språk och den kompetens som språk bär med sig. Är det svenskan som förenar oss och hjälper till att fastställa en god och säker arbetsmiljö där alla ska känna sig trygga och uppskattade. Svenskan hjälper oss att ha roligt och känna glädje tillsammans på jobbet – en god gemenskap, resulterar i ett bra arbete ute hos våra kunder.

Vill du veta mer om lokalvård i Stockholm av Vardagsfrid, tveka inte på att höra av dig till oss så svarar vi på alla dina frågor och funderingar.

Låt Vardagsfrid vara din städfirma som sköter städjobbet åt dig och ert kontor. Kontakta oss genom att trycka på knappen nedan.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp