<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

 • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.
Lokalvård Stockholm

Lokalvård Stockholm

Hitta din leverantör

Att städa ett kontor eller en lokal kräver sina kunskaper. Vi på Vardagsfrid är experter och vet hur en lokalvård som håller måttet ska utföras. Alla våra städare är utbildade och följer vid varje städtillfälle en noggrant utformad checklista som tar hänsyn till era förutsättningar och ger ett strålande bra resultat varje gång. 

Hos Vardagsfrid ingår alla våra medarbetare självklart i kollektivavtal och erbjuds städutbildning som en del av anställningen, detta för att skapa så hög kvalitet som möjligt. Men även ge våra medarbetare en trygg anställning, med goda villkor. 

Ren arbetsmiljö med lokalvård

lokalvard-stockholm-ren-arbertplats

God hygien på en arbetsplats kan bidra till en bättre arbetsmiljö. Detta är något som Vardagsfrid lägger stor vikt på. När hygienen prioriteras på ett företag kan smittorisken av olika sjukdomar minskas. 

Förutom att det är viktigt för arbetsmiljön, är det även viktigt för hälsan hos en person som jobbar eller besöker ett kontor, man vill uppleva att det är rent och fräscht. 

Användningen av handsprit har ökat under åren av pandemins spår och att det står en handsprit i receptionen, vid toaletterna eller i köket är idag en självklarhet. Genom en fräsch arbetsmiljö med bra hygien ökar trivseln och trivs man på sin arbetsplats ökar ens prestationer och produktivitet hos de anställda.

Vardagsfrids tjänster inom lokalvård:

 • Underhållsstädning 
 • Storstädning 
 • Fönsterputs 
 • Mattvätt 
 • Golvvård 

Läs mer om: Hitta rätt lokalvård för kontoret

Lokalvård som ger arbetsro

glad medarbetare

Av Vardagsfrid kan ni alltid förvänta er en lokalvård av hög kvalitet och noggrannhet där inget moment faller mellan stolarna. Vi städar på såväl stora som små arbetsplatser enligt skräddarsydda upplägg utifrån era önskemål. 

Vi har 10 års erfarenhet av lokalvård. I dagsläget har vi över 150 kompetenta medarbetare som du kan lita på när det kommer till ett väl utfört städjobb där vi inte lämnar något åt tillfälligheten. En bra arbetsmiljö är det väsentliga för att kunna trivas på en arbetsplats. Med välstädade rum och rena ytor tillför just det för att få arbetsro. Rum och ytor som är välstädad gör mycket för att uppleva intrycket och känslan som du vill ge. Gemensamma ytor såsom fikarum och konferensrum blir extra viktigt, inte minst för arbetsmiljön. Detsamma gäller även exempelvis trapphuset, som bidrar till det första intrycket av fastigheten för besökare som kommer till kontoret.

Förbättra din organisations prestationer med bekymmersfri lokalvård i Stockholm, via Vardagsfrid. Klicka på knappen nedan, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi er.

Bli kontaktad

Lokalvård, företagsstäd eller kontorsstäd?

Det är i princip samma sak, det är endast olika benämningar på samma tjänster. Städhjälp används av företag i olika branscher och därav kallas det även företagsstäd eller kontorsstäd. Lokalvård är dock lite bredare och innefattar även offentliga lokaler och miljöer. 

Självklart vill städbolaget du anställer veta vad som ska städas och vad som förväntas utav dem. Så att det fungerar för alla, men framförallt att du som kund ska bli nöjd!

Viktiga delar att tänka på

lokalvard-stockholm-viktigt-att-tanka-pa

Att komma förberedd och veta vad man vill ha kan vara till sin fördel. Förbered dig inför att anlita en leverantör genom att vara beredd med vad som önskas med lokalvården. Tänk ut frågor om du skulle ha det. Förbered även lokalen för städningen, plocka undan saker som onödigt ligger framme och lägg det på sin rätta plats. Så att städaren får en bra miljö för arbetet och att det ska bli så effektivt som möjligt, detta underlättar för båda parter.

 • Hur stor är ytan som ska städas? 

Är det 200, 1000 eller 5000 kvadratmeter som ska städas? Det är viktigt innan du bokar en leverantör att veta hur stor ytan är som ska städas. Det är även nödvändigt att veta om hela lokalen ska städas eller bara delar. 

 • Vet du vad för typ av lokalvård ni vill ha?

Räcker det med dammsug och fönsterputs eller vill ni ha en komplett städning där hela kontoret städas? Var noga med vilken typ av städning som behövs för att underlätta för alla inblandade. Det mest förekommande är att företag tar ett upplägg som omfattar hela kontoret, då blir det även smidigare för städaren eller städarna att veta att städningen ska utföras över hela kontoret. Då flyter det på bra och städaren slipper hoppa över steg som de gör på andra företag. Annars, säg till så löser det sig givetvis!

 • Vad känns viktigt för dig som kund när du väljer ett städbolag?

Är det bra pris som lockar, snabb städning, bra arbetsvillkor för de anställda på städbolaget… Listan kan göras lång. Genom att välja en leverantör med bra värderingar som ligger lite högre i pris, men som på andra sidan har bättre arbetsvillkor för sina anställda, riskerar du inte heller att stödja något du inte står bakom. 

Relaterad artikel: 5 steg till riskfri upphandling av lokalvård

 

Vad ingår i lokalvård av Vardagsfrid?

Lokalvård handlar inte bara om att städa och hålla rent, utan även hur man kan göra det så smart och effektivt som möjligt under tid. Det som ingår är tjänster som dammsugning, golvvård, dammtorkning, fönsterputs, trapp-vård och annat underhållsstöd. Vi har även tilläggstjänster som man kan boka utöver städningen av lokalen. Vardagsfrids personal bär namnbrickor och är utbildade för uppdraget. Personalen hos oss följer ARN, Allmänna Reklamationsnämndens riktlinjer, beslut och rekommendationer.

Med vår balanserade underhållsplan för lokalvård hjälper vi till med:

 • Underhållsstädning
 • Golvvård
 • Storstädningen
 • Entrémattor
 • Fönsterputs
 • Desinficering
 • Möbeltvätt av t.ex kontorsstolen
 • Bortforsling av återvinningskärl 
 • Tvätt av gardiner och textilier

Läs mer om: Lokalvård från Vardagsfrid

Vardagsfrids kundlöfte

vardagsfrid-logo-900x148 (1)

Varje kontorslokal är unika i sin belastning, bemanning, storlek och typ av användande. Vardagsfrid har efter tidigare erfarenhet av städning i lokaler mellan 100 till 5000 kvadratmeter och vi kan säkerställa en kostnadseffektiv lösning hos er utifrån era specifika behov.

Vårt kundlöfte är en lokalvård av hög kvalitet och noggrannhet där inget moment faller ur ramen. Ni som kunder ska bli nöjda och jobbet ska bli gjort bra.

När ni väljer Vardagsfrid för lokalvård i Stockholm, får ni detta:

 • Auktoriserad Serviceentreprenör med kollektivavtal.
 • Svanenmärkt städtjänst.
 • Utbildad personal.
 • Arbetsledning på svenska.
 • Hygienteknisk städning som minskar sjukfrånvaro.

En schysst städfirma i Stockholm

Att välja en städfirma med kollektivavtal gör att du med säkerhet vet, att din städare har schyssta arbetsvillkor. Vilket ska vara en självklarhet för alla tycker vi på Vardagsfrid. Tyvärr finns det många städbolag som inte har kollektivavtal, vilket leder till mindre bra och osäkra anställningar där medarbetare jobbar till dåliga löner och till alldeles för många timmar. 

Vardagsfrid har de senaste 10 åren städat hos många olika kunder och är den 9:e största städfirman i Sverige med ca 150 medarbetare i Stockholm, Uppsala, Västerås och Norrtälje. Kollektivavtal har vi haft sedan dag ett och vi är även auktoriserade serviceentreprenörer hos Almega. Alla våra anställda omfattas av kollektivavtal vilket gör oss till ett tryggt och pålitligt städbolag. Då inte bara för våra kunder, utan också för alla våra medarbetare på Vardagsfrid.

Miljöfokus

lokalvard-stockholm-miljofokus-900x600 (1)

Inte bara schyssta villkor för alla medarbetare, utan miljö och hållbarhet genomsyrar vår verksamhet på Vardagsfrid. Ambitionen är högt satt: att vara klimatpositiva. Vi är miljöcertifierade och använder Svanenmärkta städmetoder, det tycker vi är en bra start till något bättre. För att kunna följa vår miljöpolicy står vi för all städutrustning som behövs för. Det innebär att vi tar hänsyn till miljön i alla hänseenden, från valet av transport till det papper vi använder oss av i skrivaren. I största möjliga mån försöker vi använda oss av kollektivtrafiken för transporter i den utsträckning det finns möjlighet. Vårt utsläppsmål med våra bilar är att snittet ska ligga på miljöklass.

Att bibehålla ett miljöfokus är ett av våra viktigaste uppdrag. Ambitionen är att vara klimatpositiva, vilket vi strävar efter i varje städning vi gör hos våra kunder. Oavsett stort eller litet städ. Vill vi minska på de farliga utsläppen och genom att bli mer medvetna om hur vi använder våra produkter hos kund gör att vi går mot något lite bättre. Vi använder oss av miljöriktiga medel när vi städar och sköter all vår logistik med minimal klimatpåverkan.

Relaterad artikel: Svanenmärkt i städbranschen

Tilläggstjänster

Vill ni bara ha städning eller vill ni lägga till något extra utöver städningen? Det är vanligt att lägga till olika tjänster på sidan om städningen då det kommer i samma svep, samma bolag sköter allt. Genom att välja ett bolag som gör annat än bara städningen, underlättar det för dig som kund och du slipper ha ett avtal för städ, ett avtal för kaffe och ett annat avtal för frukten.

Saker som medarbetare på ett kontor kanske förväntar sig och som gör det lite extra trevligt kan vara påfyllning av frukt och dryck i köket, blommor eller underhåll/påfyllning av kaffemaskiner. Om det finns något extra tillägg du vill göra för dina medarbetare så kan det vara bra att kika nedan vad för tillägg du kan göra, utöver lokalvården.

Tilläggstjänster kan användas för att skräddarsys för hur du och ditt företag vill ha det på ert kontor.

Tilläggstjänster Vardagsfrid erbjuder: 

 • Frukt 
 • Dryck 
 • Entrémattor 
 • Gardintvätt 
 • Blommor 
 • Borttransport av emballage/skräp
 • Vaktmästeritjänster

Fokus på Vardagsfrid

lokalvard-vardagsfrid

Vi anställer med fokus på hjärta och själ, snarare än erfarenhet och kompetens. Vi ser till att alla våra anställda blir utbildade från grunden och på det sättet öka kompetensen inom städbranschen samt hur man på ett bra sätt utför lokalvård hos en kund. Det gör också att vi kan säkerställa specialkompetens. Medarbetare som känner sig trygga och glada på jobbet levererar en jämnare och mer professionell kvalitet, vilket är det vi alltid siktar mot.

Våra samtal börjar alltid på svenska. Vår arbetsledning pratar engelska och svenska. Men inom Vardagsfrid pratar vi cirka 37 olika språk från hela världen. Det tycker vi är häftigt och till en stor fördel. Trots alla olika språk och den kompetens som språk bär med sig. Är det svenskan som förenar oss och hjälper till att fastställa en god och säker arbetsmiljö där alla ska känna sig trygga och uppskattade. Svenskan hjälper oss att ha roligt och känna glädje tillsammans på jobbet – en god gemenskap, resulterar i ett bra arbete ute hos våra kunder.

Anlita Vardagsfrid idag

För en bekymmersfri och effektiv städupplevelse, anlita Vardagsfrid och njut av den sinnesfrid som kommer med ett rent och välskött kontor. Våra professionella städspecialister är dedikerade till att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet för att hålla ert kontor skinande rent.

För att få mer information och pris på kontorsstädning, klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi er.

Bli kontaktad

Fler nyheter av Torkel Kristoffers

Papperslösa städade hos Magdalena Andersson

Städa med stil: skapa ordning och reda med smarta förvaringstips

Kalk- och fläckfria duschväggar

Så undviker du de vanligaste misstagen vid rengöring av tvättmaskin

Så tvättar du dina mattor hemma - steg för steg

Fler nyheter

Kalk- och fläckfria duschväggar

Städa badrum – följ vår checklista

Topp 7 sätt att städa bort katthår

Så tvättar du dina mattor hemma - steg för steg

Hur tar man bort fläckar?

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år