Städfirma Nacka

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård i Nacka.  Vill du ha en skinande ren vardag? Anlita Vardagsfrid i Nacka för ett bekymmersfritt liv.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Nacka?

Vardagsfrid är en städfirma i Stockholm Nacka som ger dig en pålitlig hemstädningstjänst som fungerar smidigt. Du kan känna dig trygg med vetskapen att våra medarbetare har kollektivavtal, följer noggrant utformade checklistor och säkerställer att ditt hem blir skinande rent. Vi är din partner när det kommer till städning i Nacka. Tveka inte att kontakta oss. Låt oss hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för din hemstädning!

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Vi hjälper dig med städningen i Nacka

Vår erfarna städpersonal i Nacka är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

dammsugning soffa städfirma (2)-1

Våra tjänster i Nacka

Nacka är känt för sina många grönområden, inklusive Nackareservatet och skärgårdsmiljön, som erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv och avkoppling. Kommunen har också blomstrande kulturliv, shoppingområden som Nacka Forum och Sickla Köpkvarter, samt en kustlinje med möjligheter till båtliv och bad.

För dig som bor i Nacka, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

matsalsbord-avtorkning-hemstad-stadspecialist

Lokalvård i Nacka

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

stadfirma-stadtjanster-fonstertvatt (1)

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Nacka

Är du trött på att städa hemma? Vill du ha hemstädning i Nacka som både är pålitlig, trygg och effektiv? Då behöver du inte leta längre. Vi på Vardagsfrid är ett kvalificerat städföretag. Vi hjälper dig hålla rent och snyggt så att du kan lägga din värdefulla tid på annat. Vi arbetar dessutom utifrån värderingar så som service, ansvar och kvalitet.

Genom att välja oss på Vardagsfrid som er städhjälp i Nacka väljer ni ett tryggt företag där alla städare är noggranna. Vi erbjuder alltid städhjälp av god kvalitet med en nära kontakt mellan våra städare och våra kunder.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Nacka

Vardagsfrid erbjuder lokalvård i Nacka. När du väljer Vardagsfrid som städfirma för kontorets lokalvård väljer ni ett tryggt och säkert städalternativ. Vi är specialister på städning av kontorsmiljöer och har kvalificerade städare. Kontakta oss idag för att se hur vi kan få era lokaler skinande rena!

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal