Städfirma Nacka!

Vi är din städfirma i Nacka! Vi på Vardagsfrid är specialister på städning. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er finna Vardagsfrid.

Städfirma Nacka

Varför välja oss som städfirma i Nacka?

Vardagsfrid erbjuder dig som bor i Stockholm Nacka hemstädning som fungerar. Med en trygghet att våra anställda har kollektivavtal, följer checklistor och att det blir rent. Vi är din städhjälp i Nacka, tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig hitta en lösning för hemstäd!

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Nacka

Är du trött på att städa hemma? Vill du ha hemstädning i Nacka som både är pålitlig, trygg och effektiv? Då behöver du inte leta längre. Vi på Vardagsfrid är ett kvalificerat städföretag. Vi hjälper dig hålla rent och snyggt så att du kan lägga din värdefulla tid på annat. Vi arbetar dessutom utifrån värderingar så som service, ansvar och kvalitet.

Genom att välja oss på Vardagsfrid som er städhjälp i Nacka väljer ni ett tryggt företag där alla städare är noggranna. Vi erbjuder alltid städhjälp av god kvalitet med en nära kontakt mellan våra städare och våra kunder.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-med-kvalitet--900x598 (1)-1

Lokalvård i Nacka

Vardagsfrid erbjuder lokalvård i Nacka. När du väljer Vardagsfrid som städfirma för kontorets lokalvård väljer ni ett tryggt och säkert städalternativ. Vi är specialister på städning av kontorsmiljöer och har kvalificerade städare. Kontakta oss idag för att se hur vi kan få era lokaler skinande rena!

Läs mer om lokalvård