Städfirma Östermalm

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård på Östermalm. Vill du ha en skinande ren vardag? Anlita Vardagsfrid på Östermalm för ett bekymmersfritt liv.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma på Östermalm?

Vardagsfrid är er städfirma i Stockholm Östermalm. Vi har lång erfarenhet av hemstäd, lokalvård och kontorsstäd med fokus på miljön och rättvisa villkor. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihop sparade timmar?

Vi hjälper dig med städningen på Östermalm

Vår erfarna städpersonal på Östermalm är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

dammsugning soffa städfirma (2)-1

Våra tjänster på Östermalm

Med sina vackra byggnader, modebutiker, gourmetrestauranger och gröna oaser, är Östermalm en plats där tradition och modernitet smälter samman på ett förtrollande sätt. Här kan du ta en lugn promenad längs Djurgårdsbrunnskanalen, besöka Östermalms Saluhall för kulinariska upplevelser eller beundra arkitekturen längs Strandvägen.

För dig som bor på Östermalm, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

Stadspecialist-storstadning-kok

Lokalvård på Östermalm

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

Stadfirma-fonsterputs-stadspecialist-vara-tjanster

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning på Östermalm

Söker ni efter professionell hemstädning på Östermalm? Tveka inte att kontakta Vardagsfrid idag! Vi är specialister på schemalagd hemstädning och vårt övergripande mål är att alltid erbjuda hög kvalitet, precision samt upprätthålla en nära kommunikation mellan våra städteam och våra kunder. Våra ledord är service, ansvar och kvalitet.

Vi på Vardagsfrid förstår den stressiga vardag som många lever, och vi strävar efter att underlätta den genom att ta hand om den delen som ofta tar mest tid och energi, nämligen städningen. På så sätt skapar vi utrymme för våra aktiva kunder att ägna sig åt mer meningsfulla aktiviteter. Vi erbjuder trygg och säker hemstädning, kontakta oss redan i dag!

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård på Östermalm

Behöver ni lokalvård på Östermalm? Vardagsfrid är specialister på miljövänlig lokalvård och vi arbetar enbart med Svanenmärkta städprodukter. Vår policy ör alltid att erbjuda lokalvård med god kvalitet, noggrannhet och schysta avtal, både för våra städare och kunder. När ni anlitar Vardagsfrid kan ni känna er trygga, vi följer beprövade rutiner och checklistor för ett skinande rent resultat. Våra medarbetare är mycket viktiga för oss därför arbetar all på Vardagsfrid med kollektivavtal. Kontakta oss idag för att boka er lokalvård på Östermalm.

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal