Städfirma Östermalm!

Städfirma på Östermalm. Boka hemstäd, kontorsstäd eller lokalvård. Vardagsfrid har lång erfarenhet i branschen och kan hjälpa dig med uppdrag stora som små. 

Städfirma Östermalm

Varför välja oss som städfirma i Östermalm?

Vardagsfrid är er städfirma i Stockholm Östermalm. Vi har lång erfarenhet av hemstäd, lokalvård och kontorsstäd med fokus på miljön och rättvisa villkor. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning på Östermalm

Är ni ute efter professionell hemstädning på Östermalm, kontakta Vardagsfrid redan idag! Vi är specialister på schemalagd hemstädning och vår policy är att alltid erbjuda god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan våra städare och kunder. Våra ledord är service, ansvar och kvalitet!

Vi på Vardagsfrid vet hur stressig vardagen kan vara. Vi vill därför hjälpa våra kunder att få ihop sitt livspussel och ta över den delen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen.

Vi skapar helt enkelt lite ro för våra aktiva kunder så att ni kan lägga er tid på roligare saker. Vi erbjuder trygg och säker hemstädning, ring oss redan i dag!

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård på Östermalm

Behöver ni lokalvård på Östermalm. Vardagsfrid är specialister på miljövänlig lokalvård och vi arebtar enbart med Svanenmärkta städprodukter. Vår policy ör alltid att erbjuda lokalvård med god kvalitet, noggranhet och schysta avtal, både för våra städare och kunder. När ni anlitar Vardagsfrid kan ni känna er trygga, vi följer beprövade rutiner och checklistor för ett skinande rent resultat. Våra medarbetare är mycket viktiga för oss därför arbetar all på Vardagsfrid med kollektivavtal. Kontakta oss idag för att boka er lokalvård på Östermalm.

Läs mer om lokalvård