Städfirma Solna

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård. Vardagsfrid erbjuder olika städtjänster som flyttstäd, hemstäd och storstäd i Solna.
Vi är även experter på lokalvård och fönsterputs för ert hem och företag.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Solna?

Behöver ni hjälp med städningen av en städfirma i Stockholm Solna? Vi på Vardagsfrid är experter på miljövänlig städning med lång erfarenhet. Få sinnesfrid med Vardagsfrid. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Vardagsfrid städar i Solna

Vår erfarna städpersonal i Solna är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

hemstad-kok-microduk-diskho (1)

Vardagsfrids tjänster Solna

I Solna finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som erbjuder en livlig och dynamisk atmosfär. Samtidigt är stadsdelen hem för vackra parker och grönområden, inklusive Hagaparken och Ulriksdals Slottsträdgårdar, där du kan njuta av avkoppling och natur mitt i stadens brus.

För dig som bor i Solna, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

universalpasta-vardagsfrid-koksbild-hemstadning

Företagslösningar i Solna

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

Stadfirma-stadtjanster-fonstertvatt (1)

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad 

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Solna

Är ni ute efter en trygg och noggrann firma för hemstädning i Solna? Vardagsfrid är ditt val för hemstädning Solna. Lita på oss när det kommer till trygghet, kvalitet och ansvar. Vi vill att du ska känna samma stolthet över ditt hem som vi gör. Vardagsfrid erbjuder trygg hemstädning i Solna för dig som vill ha ett säkert städalternativ med kvalificerade städare. Vi använder Svanenmärkta städprodukter för en giftfri städupplevelse med strålande resultat. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa er få ihop vardagspusslet.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Solna

Behöver ni effektiv och trygg lokalvård i Solna? Som Auktoriserad Serviceentreprenör med kollektivavtal kan du som kund känna dig trygg att lokalvården utförs på ett professionellt sätt med utbildad personal. Svanenmärkningen av vår lokalvård ger dig access till ett kompetenscentrum där lokalvården har en klimatpositiv strävan. Kontakta oss på Vardagsfrid idag för att se hur vi kan hjälpa er.

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal