Städfirma Solna!

Städfirma i Solna. Behöver ni hjälp med hemstäd? Vardagsfrid erbjuder olika städtjänster som flyttstäd, hemstäd och storstäd. Vi är även experter på lokalvård och fönsterputs för ert hem och företag.

Städfirma Solna

Varför välja oss som städfirma i Solna?

Behöver ni hjälp med städningen i Stockholm Solna. Vi på Vardagsfrid är experter på miljövänlig städning med lång erfarenhet. Få sinnesfrid med Vardagsfrid. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Solna

Är ni ute efter en trygg och resultatsdriven firma för hemstädning i Solna. Vardagsfrid är ditt val för hemstädning Solna, lita på oss när det kommer till trygghet, kvalitet och ansvar. Vi vill att du ska känna samma stolthet över ditt hem som vi gör. Vardagsfrid erbjuder trygg hemstädning i Solna för dig som vill ha ett säkert städalternativ med kvalificerade städare. Vi använder Svanenmärkta städprodukter för en giftfri städupplevelse med strålande resultat. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa er få ihop vardagspusslet.

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Solna

Behöver ni effektiv och trygg lokalvård i Solna. Som Auktoriserad Serviceentreprenör med kollektivavtal kan du som kund känna dig trygg att lokalvården utförs på ett proffessionellt sätt med utbildad personal. Svanenmärkningen av vår lokalvård ger dig access till ett kompetenscentrum där lokalvården har en klimatpositiv strävan. Kontakta oss på Vardagsfrid idag för att se hur vi kan hjälpa er.

Läs mer om lokalvård