Städfirma Mariehäll!

Städfirma i Mariehäll. Letar ni efter en miljövänlig städfirma i Mariehäll? Anlita Vardagsfrid för kemikaliefri städning.

Städfirma Mariehäll

Varför välja oss som städfirma i Mariehäll?

Letar ni efter en städfirma i Stockholm Mariehäll med schysta villkor. Vardagsfrid arbetar med fokus på miljön och rättvisa villkor för våra medarbetare. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Mariehäll

Känns det svårt att får ihop vardagspusslet. Med hemstädning från Vardagsfrid får du tid över till annat. Vi värderar miljö och tryghet för kund och medarbetare, därför använder vi enbart Svanenmärkta produkter för en kemikaliefri städupplevelse. Samtliga medarbetare arbetar under kollektivavtal för en garanterad trygg arbetsplats. Kontakta oss idag om ni vill veta mer om hemstädning i Mariehäll.

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Mariehäll

Är ni ute efter effektiv lokalvård i Mariehäll. Vi skräddarsyr varje uppdrag utifrån behoven och önskemålen som finns hos dig som kund. Vi är ett pålitligt och professionellt företag där alla våra anställda omfattas av kollektivavtal. Tack vare det kan personalen trivas och känna trygghet på arbetet vilket ger förutsättningar för ett så bra resultat som möjligt. Kontakta oss idag för mer information.

Läs mer om lokalvård