Städfirma Mariehäll

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård. Med Vardagsfrid i Mariehäll får ni tid över till det viktiga i livet.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Mariehäll?

Letar ni efter en städfirma i Stockholm Mariehäll med schysta villkor? Vardagsfrid arbetar med fokus på miljön och rättvisa villkor för våra medarbetare. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihop sparade timmar?

Vi hjälper dig med städningen i Mariehäll

Vår erfarna städpersonal i Mariehäll är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

koksrengoring-stadfirma-storstadning (1)

Våra tjänster i Mariehäll

Mariehälls charm och närhet till både stadsliv och natur gör det till en fantastisk plats att kalla hem. I Mariehäll kan du besöka "Mariehälls Gård," en historisk gård med anor från 1700-talet. Gården har en charmig atmosfär och är omgiven av vackra grönområden, vilket gör den till en trevlig plats för avkoppling och promenader

För dig som bor i Mariehäll, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

Stadspecialist-disko-kokstadning

Lokalvård i Mariehäll

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

Stadspecialist-stadning-badrum
form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i forumulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov. 
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Mariehäll

Känns det svårt att får ihop vardagspusslet? Med hemstädning från Vardagsfrid får du tid över till annat. Vi värderar miljö och trygghet för kund och medarbetare, därför använder vi enbart Svanenmärkta produkter för en kemikaliefri städupplevelse. Samtliga medarbetare arbetar under kollektivavtal för en garanterad trygg arbetsplats. Kontakta oss idag om ni vill veta mer om hemstädning i Mariehäll.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Mariehäll

Är ni ute efter effektiv lokalvård i Mariehäll? Vi skräddarsyr varje uppdrag utifrån behoven och önskemålen som finns hos dig som kund. Vi är ett pålitligt och professionellt företag där alla våra anställda omfattas av kollektivavtal. Tack vare det kan personalen trivas och känna trygghet på arbetet vilket ger förutsättningar för ett så bra resultat som möjligt. Kontakta oss idag för mer information.

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal