Städfirma Spånga!

Städfirma i Spånga. Behöver ni städning i Spånga? Vardagsfrid kan hjälpa er med allt från hemstädning till lokalvård. 

Städfirma Spånga

Varför välja oss som städfirma i Spånga?

Vill ni får ordning på vardagskaoset men samtidigt ha tid för det viktiga i livet. Anlita Vardagsfrid och ha mer tid över för annat. Vi tar hand om städningen i Stockholm Spånga.

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Spånga

Behöver ni hemstädning i Spånga. Vardagsfrid kan hjälpa er. Vi är specialister på miljövänlig hemstädning och använder enbart Svanenmärlta produkter vid hemstädning. Kemikaliefri städning är betydligt bättre för både hälsan och miljön.  Vid städprojekt följer vi beprövade cheklistor och rutiner för att säkerställa ett skinande resultat, vid varje tilfälle. Kontakta oss idag fär att boka in er hemstädning.

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Spånga

Vi städar på såväl stora som små arbetsplatser enligt skräddarsydda upplägg utifrån era önskemål. Alla våra anställda i Spånga omfattas av kollektivavtal vilket gör oss till ett tryggt och pålitligt städbolag.

Vi anställer med fokus på hjärta och skäl snarare än erfarenhet och kompetens, eftersom vi ser till att utbilda alla anställda från grunden. På så vis kan vi säkerställa specialkompetens inom lokalvård. Kontakta oss idag för att förbättra arbetsmiljön på er arbetsplats.

Läs mer om lokalvård