Städfirma Spånga

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård. Med Vardagsfrid i Spånga får ni tid över till det viktiga i livet.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Spånga?

Letar ni efter en pålitlig städfirma i Stockholm Spånga? Vi på Vardagsfrid har lång erfarenhet av miljövänlig städning. Samtliga medarbetare har kollektivavtal och arbetar under trygga villkor. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Vi städar hos dig i Spånga

Vår erfarna städpersonal i Spånga är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

stadfirma-storstadning-stadspecialist-rengora-micro

Tjänster i Spånga

Spånga, en stadsdel med en rik historia och en modern framtid. Här möts det gamla och det nya på ett fascinerande sätt. I Spånga kan du utforska "Spånga Hembygdsgård," en plats som ger dig en inblick i områdets historiska och kulturella arv. Hembygdsgården har vackra gamla byggnader, museumutställningar och evenemang som ger dig möjlighet att lära dig mer om Spångas historia och traditioner. Det är en trevlig och lärorik upplevelse för besökare i alla åldrar.

Till dig som bor i Spånga, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

hemstadning-lampa-kok-500x388 (2)

Tjänster till företag Spånga

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

fonsterputsning-vara-tjanster (1) (1)

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Spånga

Behöver ni hemstädning i Spånga? Vi är specialister på miljövänlig hemstädning och vi är stolta över att använda uteslutande Svanenmärkta produkter i vårt arbete. En kemikaliefri städning gynnar både hälsa och miljö avsevärt.

När vi tar itu med städprojekt, följer vi noggrant utformade checklistor och etablerade rutiner för att säkerställa en enastående renlighet vid varje tillfälle. Tveka inte att kontakta oss idag för att boka er nästa hemstädning och upplev skillnaden med Vardagsfrid.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Spånga

Vi städar på såväl stora som små arbetsplatser enligt skräddarsydda upplägg utifrån era önskemål. Alla våra anställda i Spånga omfattas av kollektivavtal vilket gör oss till ett tryggt och pålitligt städbolag.

Vi anställer med fokus på hjärta och själ snarare än erfarenhet och kompetens, eftersom vi ser till att utbilda alla anställda från grunden. På så vis kan vi säkerställa specialkompetens inom lokalvård. Kontakta oss idag för att förbättra arbetsmiljön på er arbetsplats.

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal