Städfirma Bromma

Varför välja oss som städfirma i Bromma?

Behöver ni en städfirma i Stockholm Bromma med sunda värderingar och prisvärd service. Vardagsfrid är er städfirma i Bromma. 

 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Vi utför din städning i Bromma

Vår erfarna städpersonal i Bromma är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

matsalsbord-avtorkning-hemstad-stadspecialist

Tjänster i Bromma

Bromma är en charmig stadsdel i Stockholm med sin natursköna omgivning och närhet till både stadsliv och Mälaren och flera naturreservat.

För dig som bor i Bromma, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

stadfirma-stadtjanster-hemstadning-stadspecialister (1)

Företagslösningar i Bromma

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

kontorsmiljo-kontorsstadning-skrivbord
form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov. 
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Bromma

Är du på jakt efter en pålitlig och prisvärd hemstädning i Bromma? Vi på Vardagsfrid är just det. Vi erbjuder schemalagd veckostädning i hela Stockholmsregionen och är specialister på att leverera god kvalitet och resultat. Vi ser alltid till att vara noggranna och att ha en nära kontakt mellan våra städare och kunder. Vi arbetar dessutom utifrån värderingar så som service, ansvar och kvalitet. 

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Bromma

Letar ni efter effektiv och pålitlig lokalvård i Bromma. Vardagsfrid specialiserar sig på miljövänlig lokalvård i Bromma. Vi arbetar effektivt för att förbättra arbetsmiljön på er arbetsplats med kemikaliefria och Svanenmärlta städprodukter. Visste ni att en ren och fräsch arbetsmiljö kan öka produktiviteten på arbetsplatsen? Kontakta oss idag för mer information om hur ni kan boka er lokalvård i Bromma.

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

di-gasell-mastargasell-logo
recommended_5_years (1)-1 (1) (1)-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal