Städfirma Bromma

Städfirma i Bromma. Boka hemstäd, kontorsstäd eller lokalvård. Med Vardagsfrid i Bromma får ni tid över till det viktiga i livet.

Städfirma Bromma

Varför välja oss som städfirma i Bromma?

Vi på Vardagsfrid är specialister på lokalvård, hemstädning och kontorsstäd i Stockholm Bromma. Vi erbjuder miljövänlig städning med schysta villkor. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Bromma

Är du på jakt efter en pålitlig och prisvärd hemstädning i Bromma? Vi på Vardagsfrid är just det. Vi erbjuder schemalagd veckostädning i hela Stockholmsregionen och är specialister på att leverera god kvalitet och resultat. Vi ser alltid till att vara noggranna och att ha en nära kontakt mellan våra städare och kunder. Vi arbetar dessutom utifrån värderingar så som service, ansvar och kvalitet. 

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Bromma

Letar ni efter effektiv och pålitlig lokalvård i Bromma. Vardagsfrid specialiserar sig på miljövänlig lokalvård i Bromma. Vi arbetar effektivt för att förbättra arbetsmiljön på er arbetsplats med kemikaliefria och Svanenmärlta städprodukter. Visste ni att en ren och fräsch arbetsmiljö kan öka produktiviteten på arbetsplatsen? Kontakta oss idag för mer information om hur ni kan boka er lokalvård i Bromma.

Läs mer om lokalvård