Städfirma Täby!

Städfirma i Täby. Vi på Vardagsfrid är specialister på miljlövänlig städning i Täby. Kontakta oss idag för mer information.

Städfirma Täby

Varför välja oss som städfirma i Täby?

Vi är er lokala städfirma i Stockholm Täby med flera års erfarenhet i branschen. Vårt fokus ligger vid en pålitlig service, schysta villkor och miljövänlig städning. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälda då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branshen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inta boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

2 (9)

Hemstädning i Täby

Har ni svårt att hitta bra hemstädning i Täby. Vi på Vardagsfrid rätt för dig som letar efter städning med god kvalitet, tydliga resultat, trygghet och noggrannhet. Vi är specialister på schemalagd städning i Täby.

Vi på Vardagsfrid vet hur stressig vardagen kan vara. Vi vill därför hjälpa våra kunder med en aktiv livsstil att få ihop sitt livspussel och ta över den delen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Vi skapar helt enkelt lite vardagsfrid för våra kunder med professionell städning i Täby

Läs mer om hemstädning
1 (9)

Lokalvård i Täby

Behöver ni hjälp med lokalvård, kontorsstädning eller fönsterputs i Täby. Vardagsfrid är ett städföretag som tar sig an städning på både små och stora arbetsplatser, och städningen utförs alltid enligt checklista för ett noggrant och kvalitativt utfört arbete. Samtliga städprodukter är Svanenmärkta för giftfri städning som gynnar miljö och hälsa. Intresserad av kollektivavtalad lokalvård? Kontakta oss idag för mer information om lokalvård i Täby.

Läs mer om lokalvård