Städfirma Täby

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård i Täby? Vi på Vardagsfrid är specialister på miljövänlig städning. Kontakta oss idag för mer information.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Täby?

Vi är er lokala städfirma i Stockholm Täby med flera års erfarenhet i branschen. Vårt främsta fokus ligger på att erbjuda trygga villkor och miljövänlig städning. Vi täcker områden som Stockholm & Uppsala med vårt dedikerade team på 150 välutbildade städproffs, alla med kollektivavtal. Priset för hemstädning börjar från 245 kr/timme inklusive moms, efter rutavdrag. Vi erbjuder flexibla avtal och i händelse av avbokning läggs timmarna i en timbank för användning vid ett annat tillfälle.

 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Professionell städtjänst i Täby

Vår erfarna städpersonal i Täby är dedikerad till att skapa en ren och fräsch miljö för dig. Med noggrannhet och omsorg tar vi hand om ditt hem eller kontor så att du kan njuta av vardagsfriden utan att oroa dig för städningen. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar dina behov och tidsscheman. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.

Bli kontaktad

Stadspecialist-storstadning-kok

Vardagsfrids tjänster i Täby

"Näsby Slott," en vacker herrgård från 1600-talet omgiven av en fridfull park och en vacker sjö. Slottet är öppet för allmänheten och erbjuder guidade turer som ger dig en inblick i dess historia och arkitektoniska skönhet. Det är en lugn och historisk plats där du kan koppla av, njuta av den vackra omgivningen och lära dig mer om Täbys rika kultur.

För dig som bor i Täby, erbjuder vi många olika lösningar för att just ditt hem ska bli skinande rent.

matsalsbord-avtorkning-hemstad-stadspecialist

Företagslösningar i Täby

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

stadfirma-stadtjanster-hemstadning-stadspecialister (1)

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad 

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Täby

Har ni svårt att hitta bra hemstädning i Täby? Vi på Vardagsfrid  är rätt för dig som letar efter städning med god kvalitet, tydliga resultat, trygghet och noggrannhet. Vi är specialister på schemalagd städning i Täby.

Vi på Vardagsfrid vet hur stressig vardagen kan vara. Vi vill därför hjälpa våra kunder med en aktiv livsstil att få ihop sitt livspussel och ta över den delen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Vi skapar helt enkelt lite vardagsfrid för våra kunder med professionell städning i Täby

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Täby

Behöver ni hjälp med lokalvård, kontorsstädning eller fönsterputs i Täby? Vardagsfrid är ett städföretag som tar sig an städning på både små och stora arbetsplatser. Städningen utförs alltid enligt checklista för ett noggrant och kvalitativt utfört arbete. Samtliga städprodukter är Svanenmärkta för giftfri städning som gynnar miljö och hälsa. Intresserad av kollektivavtalad lokalvård? Kontakta oss idag för mer information om lokalvård i Täby.

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal