Städfirma Sunnersta

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård i Sunnersta. Vardagsfrid är en städfirma i Sunnersta som ger dig sinnesfrid.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Sunnersta?

Behöver ni en pålitlig städfirma i Uppsala, Sunnersta? Vi har lång expertis av miljövänlig städning och kan hjälpa er med uppdrag stora som små.

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Hemstädning och lokalvård i Sunnersta

Upptäck vår högkvalitativa städservice i Sunnersta. Vi tar hand om städningen i ditt hem eller kontor, så att du kan ha en ren och fräsch miljö utan besväret. Med våra skräddarsydda lösningar får du mer tid och utrymme för det som verkligen betyder något för dig. Kontakta oss nu för att skapa en städplan som passar just dina behov och förenklar din vardag i Sunnersta.

Bli kontaktad

Stadspecialist-disko-kokstadning

Våra städtjänster för ditt hem i Sunnersta

Sunnersta, en pittoresk pärla som erbjuder det bästa av både natur och gemenskap. Beläget i utkanten av Uppsala, inbäddat i en grön oas, är Sunnersta en plats där du kan andas frisk luft, njuta av avkoppling i skogar och vid sjöar och uppleva den äkta känslan av småstadscharm. Här finner du Sunnerstaåsen, ett populärt område för friluftsliv, där du kan vandra, cykla eller ta en lugn picknick med familj och vänner.

Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar för ett skinande rent hem i Sunnersta.

matsalsbord-avtorkning-hemstad-stadspecialist

Vi städar kontor och lokaler i Sunnersta

Våra professionella städtjänster är skräddarsydda för företag som söker högkvalitativ och pålitlig städning för att skapa en ren och hälsosam arbetsmiljö.

Stadtjanster-hemstadning-stadspecialister (1)

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov. 
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Sunnersta

Söker ni lokalvård i Sunnersta? Vi på Vardagsfrid är experter på miljövänlig lokalvård och använder Svanenmärkta produkter för en kemikaliefri städupplevelse. Våra medarbetare är utbildade genom oss och är specialiserade på lokalvård. En ren arbetsmiljö leder till gladare personal och bättre prestation på arbetsplatsen. Låt oss hjälpa er förbättra prestationen på er arbetsplats!
Läs mer om lokalvård
Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Sunnersta

Letar ni efter hemstädning i Sunnersta? Vardagen är svår nog att snurra utan städhjälp, så släpp sargen och låt oss ta hand det vi är experter på – städhjälp. Vill ni ha extra tid i vardagen och slippa städstressen,  då kan vi hjälpa er. Vi är experter på miljövänlig städning och använder alltid Svanenmärkta produkter vid varje uppdrag. Vi är även uppskattade med goda betyg på RECO.se. En välrekommenderad städfirma helt enkelt.  Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er i hemmet.
Läs mer om hemstädning

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal