Städfirma Graneberg

Boka hemstädning, kontorsstäd eller lokalvård i Graneberg. Letar ni efter en pålitlig städfirma i Graneberg? Låt Vardagsfrid hjälpa er finna lugnet i vardagen.

Bli kontaktad

Varför välja oss som städfirma i Graneberg?

Behöver i en städfirma i Uppsala Graneberg med sunda värderingar och prisvärd service? Vardagsfrid är er städfirma i Graneberg. 

Kontakta oss

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Vardagsfrid arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart Svanenmärkta produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa då de är helt kemikaliefria.

Pålitlig tjänst

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har under dessa år vunnit en mängd utmärkelser. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Timbank

Behöver ni boka av ett städpass, inga problem! Vardagsfrid erbjuder en smidig timbank där ni kan spara era avbokade timmar till ett annat tillfälle samma år. Varför inte boka storstädning innan jul med ihopsparade timmar?

Vi hjälper dig med städningen i Graneberg

Vårt kunniga städteam i Graneberg är engagerat i att skapa en fräsch och välskött miljö åt dig. Med noggrannhet och omtanke om ditt hem eller arbetsplats ser vi till att städningen blir en bekymmersfri upplevelse. Vi skräddarsyr våra städtjänster för att passa dina unika behov och ditt tidsschema. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på det som är mest betydelsefullt för dig. Tveka inte att kontakta oss idag för en professionell städtjänst som ger dig tid till vardagsfrid.
Stadspecialist-disko-kokstadning

Tjänster vi erbjuder i Graneberg

Med sin närhet till Granebergs naturreservat och Näckrosdammen, är Graneberg ett utmärkt val för dem som uppskattar friluftsliv och rekreation.

För dig som bor i Graneberg, erbjuder vi många olika lösningar för att skapa ett skinande rent hem.

Stadspecialist-torka-spegel

Lokalvård i Graneberg

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt dedikerade team är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Sätt en ny standard för effektivitet, renhet och produktivitet i din arbetsmiljö med våra specialanpassade företagslösningar.

Stadfirma-stadtjanster-fonstertvatt (1)

Hur blir jag kund?

form-svgrepo-com (1)

1. Fyll i formulär

Fyll i formuläret och låt oss erbjuda dig en professionell städtjänst. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar genom att fylla i formuläret nedan.
headset-mic-1-svgrepo-com (1)

2. Matchning

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi har mottagit det ifyllda formuläret för att skapa en individuell och skräddarsydd städbeskrivning baserad på dina behov.
paper-svgrepo-com

3. Avtal

Vi skickar avtalet till dig med enkel e-signering.
home-svgrepo-com

4. Rent hemma

Äntligen är det dags för dig att njuta av ditt rena och fräscha hem! Var det något som saknades i din städning inga problem! hör av dig till oss så kollar vi på en lösning.

Bli kontaktad

Stadfirma-hemstadning-stadspecialist

Hemstädning i Graneberg

Söker ni efter professionell hemstädning i Graneberg? Livet kan vara tillräckligt hektiskt utan att behöva oroa sig för städningen, så låt oss ta hand om det vi är experter på – att erbjuda avlastning med städningen. Om ni önskar mer fritid i vardagen och vill befria er från städrelaterad stress, kan vi vara er lösning. Vi är specialister på miljövänlig städning och använder konsekvent Svanenmärkta produkter vid varje uppdrag. Vårt rykte talar för sig självt med positiva recensioner på RECO.se. Vi är helt enkelt en högt rekommenderad städfirma. Tveka inte att kontakta oss idag för att utforska hur vi kan underlätta er vardag i hemmet.

Läs mer om hemstädning
lokalvard-foretagstjanster-putsa-trappracke-stadspecialist

Lokalvård i Graneberg

Söker ni lokalvård i Graneberg? Vi på Vardagsfrid är experter på miljövänlig lokalvård och använder Svanenmärkta produkter för en kemikaliefri städupplevelse. Våra medarbetare är utbildade genom oss och är specialiserade på lokalvård. En ren arbetsmiljö leder till gladare personal och bättre prestation på arbetsplatsen. Låt oss hjälpa er förbättra prestationen på er arbetsplats!

Läs mer om lokalvård

95%

Kundnöjdhet

150

Medarbetare

1 000

Antal första jobb i Sverige

3 000 000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

recommended_6_years-1-1
recommended_2024-1
recommended-2023-1-1
recommended-2022-1
reco-2021-hemstadning (kopia)
reco-2020-hemstadning (1)-1
reco-2019-hemstadning-1
di-gasell-mastargasell-logo
almega-asf-logo-auktoriserad-serviceentreprenor
kommunal