linkedin Fönsterputsning Stockholm – vi ger dig Vardagsfrid | Vardagsfrid

Fönsterputsning i Stockholm

Beställ fönsterputsning i Stockholm som ser bra ut. 

Scrolla ned

Fönsterputsning i Stockholm i samband med hemstäd

Vill du ha en prickfri utsikt, låt Vardagsfrid ta hand om fönsterputsningen åt dig. Vardagsfrid tar hand om dina två, fyr eller sexsidiga fönster. Vardagsfrid är proffs på fönsterputsning i Stockholm och tar hand om din fönsterputsning till ett fast pris per fönster.

Fönsterputsning – vad ingår?

 • Avtorkning av fönsterbleck ingår
 • Fönsterputs upp till 5 meter ingår i fasta priser
 • Fönsterputsning med professionell utrustning
 • Behöver vi flytta möbler, större gardiner etc. vid samband med fönsterputsningen debiteras det med timkostnad som inkluderar återställning

Anlita vardagsfrid för fönsterputsning i Stockholm

Minst två gånger per år bör fönsterna i din bostad putsas. Vill du spara på tid och energi och slippa lägga ner arbetskraften för att putsa fönster. Anlita Vardagsfrid till att utföra fönsterputsningen åt dig. Genom att låta oss utföra fönsterputsningen får du mer tid över till annat du vill göra i vardagen. Då vardagsfrid använder vår egen professionella utrustning behöver du inte oroa dig föra att tillhandahålla någon utrustning för att vi ska kunna utföra jobbet. Vardagsfrid erbjuder fönsterputsning till ett fast pris per fönster vilket ger dig tid och ork över till andra aktiviteter du vill göra.

Inför fönsterputsning i Stockholm

Vardagsfrid tar med sig utrustningen det du behöver göra innan vi kommer är att skapa fri arbetsyta framför fönsterna. Skulle Vardagsfrid eventuellt behöva flytta möbler, gardiner och annat för att kunna arbete debiteras detta på en timkostnad som inkluderar återställning. Vi på Vardagsfrid värnar så klart om vår personal därför är det självklart att vi har schyssta arbetsvillkor och kollektivavtal. Vi utbildar våra medarbetare för den arbetsuppgiften som de ska utföra. För att vi ska kunna leverera tjänsten bra till dig och att du ska bli nöjd.

Fönsterputsning i samband med hemstädning i Stockholm

Har du hemstädning i Stockholm från vardagsfrid passa på att anlita oss för fönsterputsning. Om du beställer fönsterputs i samband med hemstädning behöver du skapa en fri arbetsyta innan fönsterputsningen ska ske. När fönsterputsningen görs i samband med hemstädning återställer städaren ordningen under arbetspasset. Passa därför då på att anlita oss för rengöring av fönsterna.

Har du en inglasad balkong och vill ha dessa fönster putsade också? Vardagsfrid hjälper självklart dig med detta, kontakta kundservice för att få en offert för det.

Pris för fönsterputsning

Priserna nedan för fönsterputsning i Stockholm är lägsta pris och avser fyrsidiga fönster utan spröjs inklusive avtorkning av fönsterbleck. Fönsterputs av fasta fönster kan utföras med teleskopskaft upp till 5 meters höjd med samma fasta pris. Priset är efter skatteavdrag.

Behöver uppdraget skylift eller behöver puts av en inglasad balkong så offererar vi det separat. Vi putsar aldrig trasiga fönster.

Läs mer om priserna.

FAQ om fönsterputsning i Stockholm

Hur betalar jag för fönsterputsningen?

Betalning sker i efterskott, dvs månaden efter. Du kommer att få din faktura från Vardagsfrid med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. via mail om du inte angett något annat betalsätt.

Vad händer om det är dåligt väder när min fönsterputs ska utföras?

Vardagsfrid putsar i den mån det går. Vi kommer i samråd med dig som kund att boka om fönsterputsen om vädret inte tillåter att vi utför tjänsten.

Är er personal anställd?

Ja, alla våra medarbetare är anställda hos Vardagsfrid AB. Vi arbetar inte med inhyrd personal.

Är er personal försäkrad?

Ja, vi har försäkring för våra medarbetare under tiden de arbetar.

Gör ni några kontroller av personal innan ni anställer?

Innan vi anställer nya medarbetare gör vi utdrag från Polisens belastningsregister. Vi har också andra rutiner vid anställning för att upplägget till dig som kund ska bli tryggt, t ex att ta referenser och låta medarbetarna skriva under sekretessavtal.

Bli kontaktad om fönsterputsning i Stockholm

Prislista (efter RUT-avdrag)

Pris

Fönster, (två eller fyrsidigt). Minimidebitering 10 fönster

 • Pris

 • från 60 kr

Fönster (6-sidigt) Minimidebitering 10 fönster

 • Pris

 • från 80 kr

Spröjs

 • Pris

 • från 8 kr/spröjs

Fler än 20 fönster, inglasad balkong eller takfönster.

 • Pris

 • Kontakta för offert

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp