linkedin Städning Västerås | Vardagsfrid

Städning Västerås

Välkommen till Vardagsfrid, en av Sveriges snabbast växande städfirma. Hos oss är alla  medarbetare med i samma kollektivavtal och har trygga anställningar. Detger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi dagligen kan leverera en välrekommenderad städning till tusentals kunder varje månad i Västerås.

Städning Västerås

Det är inte längre svårt att hitta bra och prisvärd städning i Västerås.  Vardagsfrid är en städfirma som går ett steg extra för våra kunder, och har nöjd kund garanti på städningen i Västerås. Vill du veta hur vi lägger upp hemstädningen hos dig, så hör av dig på en gång

Vardagsfrid- städning i Västerås

Som kund hos oss på Vardagsfrid för din städning i Västerås kan du alltid vara säker på att ditt hem är i goda händer. Alla våra medarbetare är anställda med kollektivavtal, och ditt hem är alltid försäkrat när vi är hos dig. Vi sköter dessutom all nyckelhantering från Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner. Städfirman Vardagsfrid är sedan många år Auktoriserad Serviceentreprenör och kan leverera Svanenmärkt städning.

Medarbetarens kärlek till städning

Medarbetarens kärlek till varje fönsterbleck lyser igenom när vi utför städning i Västerås, vilket gör att du kan alltid vara säker på att din städning blir professionellt utförd.  Med advekvat utbildning, tydliga checklistor samt bra IT stöd håller vi koll på varje kunds individuella önskemål i kalenderbokningarna.

Tveka inte att ta kontakt med oss på Vardagsfrid för städning i Västerås. Vi hjälper mer än gärna till att boka in er för en provstädning eller hittar en passande tid så snart som möjligt för att komma och göra rent. 

[ninja_form id=2]

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp