linkedin Städning Norrtälje | Vardagsfrid

Städning Norrtälje

Välkommen till Vardagsfrid, en av Sveriges snabbast växande städfirma. Hos oss är alla  medarbetare med i samma kollektivavtal och har trygga anställningar. Detger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi dagligen kan leverera en välrekommenderad städning till tusentals kunder varje månad i Norrtälje.

Städning Norrtälje

Att hitta ett bra företag för städning i Norrtälje är inte längre svårt. Vi på Vardagsfrid rätt för dig som letar efter städning med god kvalitet, tydliga resultat, trygghet och noggrannhet. Vi är specialister på schemalagd städning i Norrtälje, Västerås, Uppsala och Stockholm.

Prisvärd städning i Norrtälje med goda resultat

Vardagen kan vara stressig, och städning kan förvärra känslan att man inte räcker till. Vi vill därför hjälpa våra kunder med en aktiv livsstil att få ihop sitt livspussel och ta över den delen man vill lägga minst tid på, nämligen städningen. Vi skapar helt enkelt lite vardagsfrid för våra kunder med professionell städning i Norrtälje.

Trygg städning i Norrtälje

För att du ska känna dig trygg med vår städning för dig i Norrtälje är alla medarbetare anställda med kollektivavtal, och vi på Vardagsfrid har en ansvarsförsäkring som gäller för all personal. Våra städare är serviceinriktade, noggranna och pratar svenska. Du kan också vara trygg i att det är samma städare som kommer hem till dig varje vecka.

Tveka därför inte kontakta oss redan idag för att boka din städning. Vi hjälper dig sätta upp ditt städabonnemang utan bindningstid, och ser till att du blir nöjd med oss för din städning i Norrtälje från allra första början.

 

Välkommen!

[ninja_form id=2]

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp