linkedin Städhjälp i Västerås | Vardagsfrid

Städhjälp i Västerås

Välkommen till Vardagsfrid, en av Sveriges snabbast växande städfirma. Hos oss är alla  medarbetare med i samma kollektivavtal och har trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi dagligen kan leverera en välrekommenderad städning till tusentals kunder varje månad i Västerås

Städhjälp Västerås

Är du på jakt efter pålitlig städhjälp i Hamre eller i andra delar av Västerås? Det är vad flera hundra kunder också letat efter. Gör som många av dina grannar i Västerås och välj oss. Vardagsfrid är städfirman med systematisk utbildning och checklistor för leverans av städhjälpen. Vardagsfrids Städhjälpskunder uppskattar att vi har standardiserad städtjänst för alla kunder, men att man addera avvikelser till sin städning. Detta kommer in i bokningen och kalendern för städaren så att vi levererar rätt städhjälp til rätt kund. Om en städare blir sjuk, flyttas städpasset i systemet till vikarien som får all information digitalt i sin kalender för att leverera din städhjälp. Det är därför våra kunder ger oss gott betyg på RECO.se, för att dom är nöjda med sin städfirma i Västerås.

Att hitta bra städhjälp i  Västerås är inte längre svårt. Välrekommenderade Vardagsfrid har sitt säte i Sundbyberg men lokalt anställd personal i varje stad vi erbjuder städhjälpen. 

Hitta din städhjälp i Västerås här!

För att du ska känna dig trygg och säker med oss som din städhjälp i Västerås är alla medarbetare anställda med kollektivavtal, och vi på Vardagsfrid har en ansvarsförsäkring som gäller för all personal. Våra städare är serviceinriktade, noggranna och pratar svenska, och vi arbetar utefter ledord som service, ansvar och kvalitet.

Svårt att hinna med utan städhjälp

Vi vet att det kan vara svårt att få vardagen att gå runt. Vi vet också att många inte vill lägga sin dyrbara fritid på städning och renhållning. Vi på Vardagsfrid är därför en perfekt städhjälp i Västerås för dig som vill ha en aktiv livsstil och känna dig stolt över ditt hem med gott samvete.

Tveka inte att kontakta oss redan i dag och boka upp oss för din städhjälp i Västerås. Vi har schemalagda städabonnemang anpassade för dig.

Välkommen!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp