linkedin Städföretag Västerås finns inom räckhåll | Vardagsfrid

Städföretag Västerås

städföretag västerås Billig hemstädning

Hälsobekymmer från damm och allergener går att undvika genom att städa och hålla rent i hemmet. Att städa en gång i veckan kan vara svårt och skapa stress för dig. För att spara energi och tid kan du istället anlita ett städföretag som kan hjälpa dig att hålla rent och borta från hälsobekymmer. Att anlita ett städföretag är förstås inte det lättaste det finns en hel del saker att tänka på innan man väljer det städföretaget man kommer bli nöjd med.  Innan du undersöker det olika städföretagen som finns i Västerås som kan hjälpa dig vid din hemstädning kan det vara bra att göra en lista på olika delar som är viktigt. 

Exempel på lista att göra inför val av städföretag Västerås 

 • När passar det att dem kommer och städar
  Vill du att det kommer på förmiddagen eller eftermiddagen.
 • Hur många gånger behöver du få det städat
  Vill du att det kommer och städar varje, varannan eller var fjärde vecka.
 • Vad är viktigt att ska ingå i grundutbudet
  olika städföretag kommer ha olika grundutbud i vad det städar när det gör hemstädning
 • Vilka tilläggstjänster kan vara nödvändigt att finnas ifall det ej ingår i grundutbudet
  Städföretag kan ha olika tilläggstjänster man kan lägga till för att underlätta ännu mer i vardagen.
 • Speciella önskemål
 • Ordinarie städare
  Är det viktigt att det är en och samma städare som kommer och städar.
 • Kollektivavtal
  Att personalen har bra arbetsvillkor
 • Ansvarsförsäkring
  Att städföretaget ska ha en ansvarsförsäkring

Genom att veta dessa punkter kan du lättare matcha dig med det städföretag som kan uppfylla dina önskemål. Får du dina önskemål uppfyllda är det större sannolikhet att du blir nöjd med resultatet och vet vad som är rimligt att förvänta sig utav städföretaget och hemstädningen. 

Valet av städföretag i Västerås för hemstädning

städföretag västerås

För att veta att du väljer rätt städföretag i västerås som kan utför hemstädning då kan det vara bra att vissa saker som kan glömmas bort. Att bara kolla på priset för hemstädning och inte veta hur personalens arbetsvillkor är. Städföretag i Västerås kan variera i storlek och hur de jobbar när det kommer till rutiner samt hanteringen av säkerhet. Detta såklart för att du ska bli så nöjd som möjligt med ett gott samvete för du vet att personalen blir behandlad med bra villkor.  Här nedan kan du läsa dig till vad som är viktigt att kolla upp innan du bestämmer dig för städföretaget som ska få utföra din hemstädning. 

 • Personal som går under kollektivavtal

bra arbetsvillkor och att personal trivs på sin arbetsplats är otroligt viktigt. Därför är det en bra start att kolla om personalen går under kollektivavtal. Personal som trivs och mår bra kommer med större sannolikhet stanna kvar i sitt jobb och på så sätt blir ruljansen av personal mindre i företaget. När ett städföretag tar hand om sina anställda och har en låg ruljans kommer det enklare kunna erbjuda en ordinarie städare till dig. För dig att ha en ordinarie städare kommer det skapa trygghet för du vet vem det är som kommer och städar hemma hos dig. ett städföretag utan kollektivavtal och dåliga arbetsförhållanden kan det leda till att ruljansen på personal är högre och detta kan betyda att du inte får en ordinarie städare som kan skapa nackdelar. Anlitar du ett städföretag med kollektivavtal kan du har ett gott samvete över din hemstädning. 

 • Säkerhet och rutiner för din trygghet

Förutom att känna dig trygg med en ordinarie städare kan det vara bra att kolla upp städföretagens säkerhetsrutiner gällande nycklar och larm. Dessutom vad som händer vid olyckor och hur ser försäkringen av ditt hem ut hos städföretagen.  kontrollera detta med städföretaget innan du gör ett beslut för att gå vidare med dem för att börja ett abonnemang för städning. en bra rutin för larm och nyckelsäkerhet hos ett städföretag kommer öka din trygghet när du anlitar tjänsten. Skulle olyckan vara framme och något i ditt hem går sönder är det skönt att veta att städföretaget tar ansvar. därför är det nödvändigt att kolla upp ansvarsförsäkringen hos städföretaget. Förutom en rutin för larm kan du också kolla om hur rutinen för städning ser ut använder städföretaget checklistor eller har det någon annan rutin. Andra rutiner om hur det fungerar när du måste avboka eller byta tid är också bra att kontrollera för att veta att det går om detta skulle uppstå för dig. 

 • Litet, mellan eller stort städföretag 

Ett städföretag som är mindre kommer förmodligen inte ha samma rutiner som ett medelstort eller stort städföretag därför är detta en viktigt punkt att kolla igenom. Det mindre städföretagen kommer inte kunna erbjuda samma tider som det större företagen. Ett större städföretag kan placera sina städare till vissa delar av västerås vilket gör att restiden mellan hem blir kortare. ett mindre städföretag kommer inte kunna ha denna möjlighet och därför kan det uppstå förseningar och liknande.  

 • Avtal och kommunikation mellan städföretag och kund

En självklar punkt för många dubbelkolla avtalet med städföretaget för att se att allt står med i form av vilken tjänst som ska utföras och ifall det valts tilläggstjänster ska dessa också såklart stå med. Detta för att undvika förvirringar och annat. Att kontrollera hur kommunikationen mellan städföretaget och dig kan se ut är en sak du kan göra innan du gör valet av Städföretag. hur ser svarstiden ut för mail och går det att ringa till kundtjänst utan att hamna i timmars telefonkö. Du kan ringa till företaget och vara förberedd med frågor för att undersöka denna punkt. Dessa frågor kan vara om schemaändringar eller inställd städning. Hur ser det ut om man behöver ställa in en veckas städning blir det avbokningsavgift. 

 • Rekommendationer

Bästa rekommendationerna du kan få är från dem som använder sig utav städföretaget. Dessa kommer ge dig den mest värdefulla informationen. Det som använder städföretaget och tjänsterna det har att erbjuda kommer ge dig en ärlig recension om vad det tycker om företaget och vad du kan förvänta dig av städföretaget. För att hitta rekommendationer kan du prata med familj, vänner och grannar för att se om det använder sig utav ett städföretag eller så kan du söka på Reco.se efter företaget och kolla recensioner om städföretag du är intresserad av. 

 • Billigast är inte alltid bästa valet

Självklart kommer du stöta på olika prisklasser när du söker efter städföretag i Västerås. Städföretaget kan använda sig av olika former för hur det kommer fram till priset för tjänsten därför är det bra att kolla om städföretaget använder timpris eller fastpris. När valet ska göras är det viktigt att inte bara tänka på prisklassen ett städföretag som är billigt kan indikera att personalen ej har kollektivavtal därför är ovanstående delar viktigt att kontrollera för att sedan se över priset för tjänsten 

Utbud & tilläggstjänster i städföretag Västerås

städföretag västerås

Förutom dessa viktiga delar som du bör tänka på innan du väljer städföretag i Västerås. Då det finns en hel del olika städföretag i Västerås kommer det erbjudas olika typer av utbud och tilläggstjänster som du kan anlita hos städföretaget du väljer. Att veta vilka du själv är i behov av är nödvändigt för att du ska bli nöjd i ditt val av städföretag i Västerås. Dem olika städföretagen kan erbjuda allt från hemstädning veckovis till fönsterputsning, storstädning och annat. Genom att kolla igenom och jämföra vad flera olika städföretag har att erbjuda i tjänsteväg blir det lättare för dig att hitta det städföretag som passar dig bäst. Nedan ser du olika tjänster som kan erbjudas hos ett städföretag. 

 • Hemstädning

Veckostädning eller hemstädning är förmodligen det du är ute efter när du söker på städföretag. Beroende på städföretag kan erbjudandet för hur ofta det ska städas variera men det vanligaste är varje, varannan eller var fjärde vecka. Att välja ett städföretag som kan anpassa till dina behov när det kommer till tid och dag gör chansen att du blir nöjd större. Kontrollera även vilka områden som städföretaget kommer att städa, hur det städar ditt hem samt vilka produkter det använder. Även bra att ha koll på vad städföretaget förväntar sig att du har hemma för att kunna utföra städningen och vad du måste utföra innan de kommer för att städa.  Alla kan vi ha en olika uppfattning vad hemstädning innebär därför är det viktigt att ha koll på vad städföretaget erbjuder och ingår i hemstädning.

 • Fönsterputsning

  Eftersom fönsterna i ditt hem ska putsas cirka två gånger per år är det perfekt om städföretaget du väljer erbjuder den tjänsten också. Titta över hu det ser ut för sambandet mellan fönsterputsning och hemstädning hos städföretaget för att se om det går att få det gjort samtidigt. Går det att kombinera dessa två kan du komma hem till ett rent och trevligt hem när allt är gjort. 

 • Storstädning

  Storstädning kan låta jobbigt för många men precis som med fönsterputsning bör det göras då och då. Storstädning behöver inte vara så jobbigt om du städar varje vecka men är städning något du avskyr anlita då ett städföretag som kan lösa storstädningen åt dig också.Kolla upp vilka ytor som ingår i städföretagets storstädning så du vet att du får det du behöver städat. 

 • Flyttstädning

  Denna är inte nödvändig att du kolla upp men det kan vara skönt att veta om städföretag har denna tjänst ifall du skulle flytta. I en flyttstädning behöver du vara noggrann och se till att det är städat ordentligt. Genom att anlita ett städföretag att ta hand om flyttstädningen minskar du flytt stressen och kan fokusera på att flytta in i det nya hemmet istället Därför är det en bra framförhållning att kolla om denna tjänst erbjuds hos städföretaget.

 • Tillval & tilläggstjänster

  Känns det som att vissa delar saknas i ett städföretagens grundutbud i hemstädning. Städföretag har ofta tillval eller tilläggstjänster som du kan lägga till. Detta kan vara tillval som att få det undanplockat innan städningen, ugnen rengjord, kylskåpsrengöring eller tvätt, vikning av tvätt och strykning. Innan du bestämmer dig för ett städföretag så är det bra att se utbudet av tillval som finns i det städföretag för att det ska bli rätt för dig. 

Valet av städföretag Västerås

städföretag västerås

Alla dessa delar är bra att kolla innan du väljer ett städföretag för att utföra din hemstädning. Om du har gjort din undersökning på städföretagen i Västerås ordentligt är det större chans att du kommer bli nöjd med resultatet av städningen. Du kommer även kunna slippa stressen i vardagen som städning kan skapa om du använder dig av ett städföretag som du är nöjd med. Det är också viktigt att veta vilket utbud och tilläggstjänster som är viktigt för dig. Gör därför en checklista på vad som kan va viktigt och sedan gör du en sökning på olika städföretag som kan vara av intresse och har det utbud du behöver. Gör du din undersökning ordentligt kommer du hitta ett prisvärt städföretag som kan utföra hemstädning och andra tjänster i ditt hem. Vill du veta mer om Vardagsfrids hemstädning i Västerås hör av dig till oss genom knappen nedan.

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp