linkedin Städ Västerås | Vardagsfrid

Städ Västerås

När det kommer till städ i Västerås är Vardagsfrid din naturliga leverantör. Oavsett om ni efterfrågar hemstäd eller företagsstäd kan vi erbjuda städtjänster som är prisvärda och pålitliga. En stark anledning till att vi är en av landets snabbast växande städfirmor är, förutom ett prickfritt resultat att alla våra medarbetare specialister och innehar kollektivavtal och trygga anställningar. Välj ett städbolag i Västerås som värderar sin personal lika högt som kunderna.

Städhjälp Vardagsfrid

Städ i Västerås – trygg hemstädning

Östermälarstrand, Önsta Gryta, Rönnby, Norrmalm m.m. – vi har etablerat oss snabbt som ett alternativ för familjer som söker städ i hela Västerås. Var bor ni? Så länge ni bor inom 30 minuters restid med kollektivtrafiken från centrum kan vi leverera städ i Västerås till er med ett skinande rent resultat varje gång. Vardagsfrid får gång på gång goda rekommendationer på grund av att vi vid varje städtillfälle utgår ifrån tydliga och beprövade rutiner. Kunderna uppskattar även vår miljöprofil där Svanenmärkt och kemikaliefri städning är självklara inslag.

Kontorsstäd och lokalvård

Företag i Västerås som söker regelbundna städtjänster? Ni kan sluta leta. Med er produktivitet i fokus, smarta metoder, schemaläggning och minimerad kemikalieanvändning kan ni känna er trygga i att alltid förfoga över en trivsam arbetsmiljö. Underhållsstädning, golvvård, storstädning, rengöring av entrémattor, fönsterputs, desinficering eller möbeltvätt – kontakta oss så reder vi ut vilka behov ni har.

Städ i Västerås – din naturliga partner för bekymmersfri städning.

[ninja_form id=2]

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp