linkedin Hemstädning Hamre i Västerås | Vardagsfrid

Hemstädning Hamre i Västerås

Välkommen till Vardagsfrid, en av Sveriges snabbast växande städfirma. Vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi dagligen kan leverera välrekommenderad städning till tusentals kunder varje månad.

Hemstädning Hamre

Visst behöver du hjälp med hemstädning i Hamre! Då vill vi gärna hjälpa dig. Vi på vardagsfrid är ett hemstädningsalternativ med kollektivavtal. Vi har rekommenderad  kvalitet samt nära kontakt mellan våra hemstädningsspecialister och våra kunder. Vi är specialiserade på schemalagd hemstädning i Hamre i Västerås, samt Stockholm och Uppsala. Våra värderingar är Respekt, Ansvar och Kvalitet.

För dig som letar efter kvalificerad hemstäd i Västerås och Hamre  så rekommenderar många av våra kunder oss. Din trygghet är självklar hos oss och har därför har vi alltid en ordinarie städare hemma hos dig. All vår personal är anställd med kollektivavtal med bra villkor, så att du som kund kan vara trygg samt att du vet att det är försäkrat när vi är hos dig.

Vi är specialister på hemstädning i Hamre

Din vardag kan vara stressig, vi vet. Därför hjälper vi dig lösa den delen av vardagen man vill lägga minst tid på, städningen. Vi vill helt enkelt skapa vardagsfrid i din  stressiga vardagen. Vi fokuserar enbart på vissa städtjänster så som hemstäd i Hamre i Västerås. Därför är vi bra på det vi gör. Som ett av de snabbast växande bolagen i Sverige ser vi det som ett bevis på att vi gör just hemstädning rätt. Vill du ha hemstädning till ditt hus i Hamre så är vi städfirman för dig.

Våra kunder med hemstädning i Västerås stadsdel Hamre erbjuder vi veckostädning på bestämda dagar och tider. I vår kundportal kan du boka om och se ditt schema. Vi utför de städuppgifter du behöver på ett snabbt och effektivt sätt. Vi är den enda du behöver kontakta för hemstäd i Hamre, Västerås..

Välkommen!

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp