linkedin Hemstädning Hammarby i Västerås | Vardagsfrid

Hemstädning Hammarby i Västerås

Välkommen till Vardagsfrid, en av Sveriges snabbast växande städfirma. Hos oss är alla  medarbetare med i samma kollektivavtal och har trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi dagligen kan leverera välrekommenderad städning till tusentals kunder varje månad.

Hemstädning i Hammarby i Västerås

För dig som funderar på att ta hjälp från en städfirma med hemstädning i Västerås stadsdel Hammarby så har du kommit rätt.  Vardagsfrid erbjuder veckostädning, storstädning och flyttstädning i Västerås. Oavsett vilken typ av städning du behöver så är vi ett bra val som städfirma. Vår välrekommenderade kvalitet på RECO med goda betyg från många hundratals kunder påvisar att vi leverera det vi lovar. 

 

Genom att välja oss på Vardagsfrid för din hemstädning i Hammarby väljer ni en tryggt och säker städfirma med kvalificerade städare. Vårt schemalagda abonnemang på veckostädning är utan bindningstider, vill vara säkra på att kunderna är nöjda varje gång i Västerås. Vi är ett enkelt och säkert val för dig av städfirma när det kommer till hemstäd. Hammarby, Hamre, Västerås, Stockholm och Uppsala är bara några områden vi arbetar i, 

 

Ditt självklara val för hemstädning i Hammarby, Västerås.

Som hemstädningskund i Hammarby, kan du alltid vara säker på att ditt hem är i goda händer. Alla våra medarbetare är anställda med kollektivavtal med kontrollerade utdrag från belastningsregistret. Ansvarsförsäkringen från Trygghansa täcker eventuella olyckor när vi är hos dig, och vi sköter all nyckelhantering utefter Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) rutiner.

 

Kontakta oss redan idag för att få lite städat med rent samvete för din hemstädning i Hammarby i Västerås! Vi vill att du ska känna samma stolthet över ditt hem som vi gör.

Boka din Hemstädning idag:

[ninja_form id=2]

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp