linkedin Hemstädning Eriksborg i Västerås | Vardagsfrid

Hemstädning i Eriksborg och Hagaberg i Västerås

Välkommen till Vardagsfrid, en av Sveriges snabbast växande städfirma. Hos oss är alla  medarbetare med i samma kollektivavtal och har trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi dagligen kan leverera välrekommenderad städning till tusentals kunder varje månad.

Hemstädning Eriksborg och Hagaberg i Västerås

Vardagsfrid hjälper dig med hemstädning i Eriksborg och grannarna i Hagaberg. Våra rutinerade städare arbetar efter standardiserade checklistor men du kan självklart addera dina tillval till städning som t.ex strykning, tvätt eller vikning. Oavsett vad du behöver hjälp med inom hemstädning så hjälper vårt team I Eriksborg och Hagaberg dig. På RECO kan du se våra många hundra goda rekommendationer om hur vi levererar hemstädning vecka efter vecka hos våra kunder. 

Välj kollektivavtalad städfirma

Ditt val på Vardagsfrid för din hemstädning i Eriksborg och Hagaberg är det trygga valet av städfirma i Västerås med utbildade hemstädningsspecialister som omfattas av kollektivavtal.  Du prenumererar på ett schemalagt abonnemang helt utan bindningstider. Du kan vara trygg i att Vardagsfrid är det självklara valet för dig i Eriksborg och Hagaberg för hemstäd. Vardagsfrid erbjuder hemstädning, storstädning och flyttstädning även i resten av Västerås, Uppsala, Norrtälje och Stockholm

Vardagsfrid hemstädsfirman i Eriksborg och Hagaberg

Våra kunder väljer Vardagsfrid för sin hemstädning i Eriksborg och Hagaberg i Västerås och kan vara säkra på att hemmet är i goda händer. Alla kollegor är kontrollerade i belastningsregistret och anställda med kollektivavtal i städfirman Vardagsfrid. Årligen städar vi över 4 miljoner kvadratmeter, så vi kan hemstäd.

Kontakta oss för rådgivning av hemstädning i ditt hem i Eriksborg och Hagaberg i Västerås. Du kanske får mer Vardagsfrid än du tror!

Välkommen!

Kontakta oss, eller hör av dig via formuläret så ringer vi upp:

[ninja_form id=2]

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp