<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="linkedin" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=943036&amp;fmt=gif">

Sök på sidan

  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Golvvård från Vardagsfrid

Golvvård erbjuds till företagskunder för att förlänga livslängden av golvytor. Ett behandlat golv möjliggör snabb och effektiv återkommande lokalvård. Golvvården utförs på standardmaterial och omfattningen rekommenderas vid påsyn mellan nollstädning till polish. Tjänsten offereras per kvadratmeter och utförs per rum och omfattning. Tjänsten beställs som enstaka tjänst eller som periodiskt underhåll.

Golvvård för företag

När ett företag tar sin lokalvård på största allvar är det en fröjd att kliva in hos dem. Ofta märks det på stämningen och luften hos företaget. Företag med skrivbord som är dammfria, fönster som är putsade, rena toaletter och fräscha mötesrum ger inte bara ett gott intryck hos kunden utan ökar  även trivseln för medarbetarna. Har företag tagit hänsyn till dessa punkter vet de även vikten av att ha fräscha golv.  Förmodligen har du redan sett till golvytan i lokalen får regelbunden städning men vill du att golven ska glänsa lite extra kan  du anlita vardagsfrid för en grundlig och professionell golvvård. Vi utför golvvård på standardmaterial. Att ha ett behandlat golv möjliggör snabb och effektiv återkommande lokalvård.

Pris för golvvård hos Vardagsfrid

Tjänsten offereras per kvadratmeter och utförs per rum och omfattning. Genom att komplettera vardags städningen med en regelbunden städning av golven förlänger du livslängd på dina golvytor. Tjänsten beställs som enstaka tjänst eller som periodiskt underhåll.

Vanliga frågor

Hur betalar jag för städningen?

Du kommer löpande att få fakturor från Vardagsfrid med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. Betalning sker i efterskott, dvs månaden efter.

Är er personal anställd?

Ja, alla våra medarbetare är anställda hos Vardagsfrid AB. Vi arbetar inte med inhyrd personal.

Är er personal försäkrad?

Ja, vi har försäkring för våra medarbetare under tiden de arbetar.

Gör ni några kontroller av personal innan ni anställer?

Innan vi anställer nya medarbetare gör vi utdrag från Polisens belastningsregister. Vi har också andra rutiner vid anställning för att upplägget till dig som kund ska bli tryggt, t ex att ta referenser och låta medarbetarna skriva under sekretessavtal.

Bli kontaktad om golvvård

Prislista (efter RUT-avdrag)

Pris

Fönster, (två eller fyrsidigt). Minimidebitering 10 fönster

från 60 kr

Fönster (6-sidigt) Minimidebitering 10 fönster

från 80 kr

Spröjs

från 8 kr/spröjs

Fler än 20 fönster, inglasad balkong eller takfönster.

Kontakta för offert

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1000

Antal första jobb i Sverige

3000000

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp