linkedin Hemstädning Västerås – vi ger dig Vardagsfrid | Vardagsfrid

Hemstädning Västerås

Tidssparande hemstädning i Västerås

Välkommen till Vardagsfrid, en av Sveriges och Västerås snabbast växande städfirmor. Hos oss har alla medarbetare trygga anställningar och samma kollektivavtal. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi dagligen kan leverera välrekommenderad hemstädning i Västerås.

Vardagsfrid – hemstädning i Västerås

Det kan vara svårt att hitta hemstädning i Västerås som levererar det som lovas och som även har schyssta medarbetarvillkor för alla anställda. Men inte längre! Vi på Vardagsfrid är en städfirma som har en kontinuerligt välrekommenderad hemstädning. Vi tänker att om våra medarbetare trivs, stannar de också längre hos oss. Gör man en sak länge, så blir man duktig. Därför kan du känna dig trygg med när din hemstädning i Västerås utförs av Vardagsfrid.

Passa på att välja Vardagsfrid för din hemstädning i Västerås. Våra kundlöften till dig innefattar en ordinarie städare, alla omfattas av kollektivavtal och vi arbetsleder på svenska. Givetvis administrerar vi RUT-avdraget på hemstädfakturan.

En städfirma i Västerås med Svanenmärkning

Vardagsfrid är ett Svanenmärkt städfirma i Västerås. Vår fönsterputs och lokalvård får bära den eftertraktade Svanen-logotypen och i all annan städning eftersträvar vi svanenmärkt utrustning och klimatpositiva metoder.

Att vara hemstädskund i Västerås

Våra kunder för hemstädning i Västerås erbjuds ett städabonnemang med veckostädning på bestämda dagar och tider. Vi utför alla städrelaterade uppgifter du vill ha hjälp med på ett snabbt och effektivt sätt utöver vår standardiserade checklista. Vi är alltså den enda du behöver kontakta för hemstädning i Västerås.

Redan idag kan du beställa din hemstädning i Västerås och få “städat med rent samvete”.

Välkommen!

Hemstädning i Västerås med Vardagsfrid:

  • Hemstädning varje, varannan och var fjärde vecka
  • Normal arbetstid för hemstädning i Västerås är måndag till fredag 8-17
  • Standardmomenten ingår enligt checklistor och registrerade tillval/avvikelser beställs via kundservice. T.ex. tvätt, strykning, byte av sängkläder och diskning
  • Inga dolda avgifter utöver abonnemanget av städtimmar

95 %

Kundnöjdhet

150

Antal anställda

1 000

Antal första jobb i Sverige

 3 000 000 

Antal städade kvm per år

Utmärkelser

Ta ett möte med oss via telefon eller video.

Beställ städhjälp